Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
Koliko odijuma prema izražavanju svog mišljenja skupljanjem igračaka, bez imalo nasilja i mržnje prema bilo kome drugome!

Zakonski članci navedeni u Zuskinom postu ne stoje ni u kakvoj kontradikciji s ovim prosvjedom, odnosno zahtjevom roditelja da ostvare svoje pravo na izbor. To pravo, zajamčeno i ustavom, ne ovisi o tome koja je politička opcija na vlasti. Kada bi to ovisilo o garnituri na vlasti, znači li to da bi se programi trebali mijenjati svake 4 godine? Srećom, ne živimo u diktaturi. Osobno, zadržat ću pravo na izražavanje svoga mišljenja i zahtijevanje svojih prava bez obzira tko bio na vlasti.

Ovi "prijatelji iz Texasa" - nemam što reći osim "zamjena teza".

Mene ne zanima nadmudrivanje na internetu, pogotovo kad počinje karakter netrpeljivosti i licemjerja. To mi je važno samo utoliko što ne spadam u šutljivu većinu i imam potrebu iznijeti svoje mišljenje, što sam učinila pristojno i argumentirano. Ono što mene zanima je što mogu konkretno učiniti i postignuće ciljeva. Jedan je već postignut - program nametnut naknadno, nakon što je školski kurikulum već bio završen neće ići u provedbu ove godine. Eto, vlast ipak shvaća da je vlast svih građana. Ipak živimo u 21. stoljeću.
Bravo! I Aleluja!