Originally Posted by
zmaj
;2290144Meni osobno je nevjerojatno da netko može samo tako preskočit empirijske dokaze, empirijsku znanost, očite stvari koje se prostim okom mogu vidjeti... čovjek nije sprčka, nego stvorenje koje stremi cjelovitosti, a to sigurno nije moći reći „ja sam muškarac s vaginom“...
Pročitala sam negdje da se i ti rodovi mogu mijenjat kroz život. Kao, spol, je zadan (nešto što ti je učinjeno, ha ha ha, pa i život mi je učinjen pa nitko normalan neće reć ubij se to ti je zdravo), al rod?, moš bit što oš.. moram priznati, omah mi nastane cijela zbrčkarija u glavi.. žensko sam, imam vaginu, al sam ipak muško, al ću se, karikiram, oblačit ko žensko, a ljubovat ću suprotni spol, doduše, ne znam kojeg roda, pa ću nakon koje godine postat žensko žensko i ljubovat .. Ma strava.
I jako sam žalosna da se to nesazreloj djeci ide prodavat i rušit im identitet, mutit mozak i stabilno odrastanje, uvodit pommutnju u ionako nezrela tijela i psihe...opstruirat djetinjstvo i ispada da su takvi veći vjernici od samih vjernika koju vjeruju u „nedokazanog“ Boga. Stvarno treba imat muda i vjerovat u takvo što pored svih dokaza.
Ajd, nek viruju oni, al zašto guraju našoj djeci takve degutantnosti?, i to pod obavezno. Pitam se zaš onaj naš ministar ne dokazuje tu vjeru u rodnu ideologiju i svojim primjerom, pa ne krene nosat ružičaste suknjice, možda se i našminkat....
pa mislim..kao da je čovjek samo izvanjska tjelesna materijalna ljuštura u koju te netko nastani začećem, jer, nije da moš birat oš bit muško il žensko... kao da si neki duh koji uđe u muško tijelo, al nije muškarac, nisi muškarac, ili žena, kad bi se radilo o ženskom tijelu- kao da se tom ideologijom želi postići neki bespolni entitet koji prebiva u spolnim tijelima.
Nakaradno je takvo vjerovanje. Jer na sveopću okolinu utječe i, karikiram, za jedan celzijev podignuta prosječna temp. nekog doba, a kamoli to da ne utječe imanje nečeg eksplicite zadanog u gaćicama !! Hoćeš nećeš, tvoj spol te određuje... najočitije u zanošenju, ostajanju u drugom stanju i dojenju.. Određuje te i boja kože u, npr, izlaganja suncu.. a di neće biološka razlika između muškarca i žene, razlika u mozgovima, nastrojenosti, ... i tako neki žele silovat empirijske dokaze, empirijsku znanost, svrsihodnost organa, biologiju... nekim, „po zraku letećim, nedidoriljivim“ teorijama.. tko im to daje prostora i zbog čega, ne znam.. al eto ih u školama, javnim školama...
Ne znam jesam li rekla sve što sam htjela.. imam ulete djece...
Nadovežem se kasnije, ak vidim da je usfalilo.