Iskreno meni je ta knjiga bila cijelo vrijeme malo jeziva. Je lijepa, ali ja sam stalno, ali stalno mislila kako je toj jadnoj ženi ko Whoopy u Duhu kad joj je Patrick Swayze pjevao dok je pokušavala zaspati.

No, nakon Međugorja i iskustva na ukazanju, ništa kontra anđela od mene.Toliko o meni racionalnoj na jednom mjestu beyond racionalnog.

Da se vratimo na sv Nikolu. Mi djecu darujemo jedino i isključivo slatkišima na tog sveca, a za Božić su pokloni od malog Isusa sadržajniji i drugačiji.Dečki su se svejedno probudili već u 4 i do 5 dok sam ih dočula već su bili u šećernom šoku.Pa smo lijepo tu energiju iskoristili za zornicu i bilo nam je predivno. jedan je ministrirao a drugi ga za to vrijeme nasmijavao iz prve klupe, ali bilo je tako posebno, tako svečano, u našoj predivnoj poluosvjetljenoj crkvi-brodu.Tako puno ljudi, došli smo zabundani po mrklom mraku, vedra noć puna zvijezda(falio je još snijeg pod nogama ali Dalmaciji nećemo gledati u zube),a kad smo izašli, rudila je zora,a moj divni najstariji sin rejkao je(i ganuo me): I tako smo danas počeli dan s Isusom.