Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
Frka, ja stvarno ne znam u kojoj Amiškoj zajednici ti živiš, pa treba nastavnik da kaže da postoje seksualne manjine? Pa na svakom koraku nas bombardiraju time! Moja djeca to već znaju, godinama, i znaju da taj i taj striček ima stričeka za muža. I nasilje? Zar treba škola da mom djetetu da po prstima ako je nasilno? Ne treba.

ZO nije koncipiran da ukaže na rizičnost ranog stupnja u odnose. On je pod žitom osmišljen tako da ih ohrabri.
a gdje ti živiš, Ifigenija? možda u nekoj drugoj državi u kojoj se sudionike Pridea ne gađa kamenjem i mlati gdje god stigne? mora da je lijepo tamo...
nisam rekla da škola treba dati po prstima ako je nasilno već educirati da za nasilje nema opravdanja. ali ti, u svom standardnom stilu, sve izvrneš i praviš se Toše.

ZO itekako educira o rizičnosti ranog i nezaštićenog ulaska u spolne odnose, ali s različitom pretpostavkom od vas ovdje - za razliku od vas, kreatori ZO se ne zavaravaju da će se djeca čuvati do braka jer to za veliku većinu djece jednostavno nije realno.

ljiljana, toliki broj sati?! koliko ono? 2? 3? stvarno too much, nema što...