Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: rana na bradavici

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno rana na bradavici

u Nininih 9 mjeseci nikad nisam imala problema s dojenjem sve do nekidan kad mi je noktom zarezala bradavicu i napravila ranu.Sad kad je dojim užasno me boli bradavica i jedva čekam da prestane,dojila bih je na drugu dojku,ali joj je desna oduvijek bila draža.Što da radim,ne bih htjela prekinuti dojenje,kad nam je do sada ovako lijepo išlo.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vrboska, baš mi je žao da vas je to snašlo, ali je utješno što će proći, kao i svaka druga ranica.
    do tada, maži svojim mlijekom i "luftaj" dojku, da što prije zaraste.

boli li te podjednako na početku i tijekom podoja, ili je bol jača kada malena tek uhvati i stvara vakuum?
    osjetiš li da dok Nina doji na jednoj dojci, iz druge kapa mlijeko?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

najviše boli kad vuče,ma čini mi se da podjednako boli i kad tek uhvati dojku i kad vuče.meni još curka mlijeko iz lijeve dojke kad je dojim na desnoj,ma nije da ona neče nikako lijevu,ali ne mogu se osloniti samo na nju jer joj je desna draža

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

onda započni podoj na toj kopja ne boli, i kada mlijeko krene, onda je prebaci.
    pokušaj izdržati nekoliko dana, ranica će zacijeljeti.
    čak i ako tih nekoliko dana prorijedite podoje, neće joj se ništa dogoditi.
    kako ide dohrana?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

odlično,jede ko luda,imamo dva ,ponekad tri obroka dnevno,po danu cica oko četiri puta,a po noći se budi svaka dva sata i onda cica,to noćno buđenje me već dosta iscrpljuje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

znam da je naprono, ali vrijedi svake neprospavane minute
    pokušaj ovih nekoliko dana smanjiti broj podoja na broj koji je tebi podnošljiv.
    pa kad te prestane boljeti, opet "pojačati tempo".
    njoj je tvoje mlijeko još uvijek neophodno i najvažnija hrana, ovo ostalo je tek dohrana.
    ali, kako rekoh, dok ne prestane jako boljeti, neće joj se išta dogoditi ako nekoliko dana malo i prorijedite.

pa javljaj kako ide

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ranica je zarasla,boli još mrvicu,ali to je ništa u usporedbi sa boli od nekidan,opet guštam u dojenju.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mozda da probas izdajati tu dojku koja te boli dok ne zaraste? Ja sam dosla iz bolnice sa ranom na bradavici koja je bila toliko duboka da se vidjelo meso ispod, jer se na onom njihovom krevetu nikako nismo mogli namjestiti da fino uhvati bradavicu.
    Uzasno je bolilo! Onda sam tu dojku izdajala jedno mjesec dana dok se nije stanje popravilo i poslije toga opet sisa bez problema!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •