Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: prijava na burzu

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno prijava na burzu

Moj muž je dobio otkaz to jeste zatvara se firma u kojoj je radio.
    Nema prekid radnog staža već 4 godine pa me zanima dali se može prijaviti na burzu i dobivati neke novce?Ako da,koji su mu dokumenti potrebni i koji je rok za prijavu?Koja je procedura?Kako smo jadni

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žao mi je donna30.

Sve o prijavi na burzu, pročitaj na njihovim stranicama.

http://www.hzz.hr/default.aspx?id=3964

Pri tome pazite da svoja prava odmah tražite, jer protekom roka nećete ništa moći ostvariti.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zna li tko može li nezaposlenog na Zavod prijaviti druga osoba, da ne mora doći osobno? Naime, već neko vrijeme sam nepokretna i neću tako skoro moći izaći iz kuće (imam i medicinsku dokumentaciju ako treba na uvid), pa se ne mogu dokotrljati do Zavoda, a nezaposlena ću biti za dva tjedna.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Najbolje ih nazovi, trebalo bi moći pa naopako. Moja prijateljica je imala neku operaciju pa nije mogla doći na redovitu prijavu, uz ispričnicu od doktora joj je mama to obavila. Ali to je bila redovita mjesečna prijava.
    Žao mi je zbog nepokretnosti i otkaza.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kosjenka, hvala

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ukinute su mjesecne prijave koliko mi je poznato.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jesu mjesečne, ali svejedno mora prvu prijavu napraviti. Ako sam dobro shvatila još je zaposlena.
    Ovo o čemu sam ja pisala je bilo prije par godina, nije ista situacija ali daje barem tračak nade da se ima razumjevanja za takve situacije.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Aha, sorry.
    Meni nisu dali, nakon operacije sam morala odsepat do njih i prijavit se, jer se ispunjava hrpa nekih papira, profesionalni planovi itd.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li tko može li nezaposlenog na Zavod prijaviti druga osoba, da ne mora doći osobno? Naime, već neko vrijeme sam nepokretna i neću tako skoro moći izaći iz kuće (imam i medicinsku dokumentaciju ako treba na uvid), pa se ne mogu dokotrljati do Zavoda, a nezaposlena ću biti za dva tjedna.
    Može, ja sam bila nepokretna u bolnici u krevetu kad mi je istekao ugovor o radu. Muž me je prijavio bez problema.

Ukinuta su mjesečna javljanja i više se ne mora osobno dolaziti (osim te prve prijave). Sad se treba javiti savjetniku telefonom ili e-mailom obavezno svakih 28 dana (najkasnije). Ako se ne javite bez opravdanja mogu vas brisati. Možete se javljati i češće i obavještavati savjetnika o aktivnostima oko traženja posla.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mene zanima kada se isplaćuje naknada za nezaposlene?
    Ima li neki određeni dan u mjesecu ili ovisi o tome kada se odnesu papiri na burzu o prekidu radnog odnosa?
    Suprug je bio prijavljen do 15.01.2014.god. i odmah nakon 3-4 dana se javio na burzu...sada očekujemo naknadu kao ozeblo sunce a nje nema i nema...inače ima 10 god. radnog staža (od toga zadnjih 8 bez prekida) .
    Unaprijed hvala na odgovorima.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hop hop

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jel dobio rješenje o naknadi? Cini mi se da su mi rekli da se isplaćuje između 5. i 10. u mjesecu. Nisam još počela dobivati pa ne znam iz prve ruke.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mislim da nije još ništa dobio ali ću provjerit kada dođe doma. Nismo još nikada bili na burzi pa nismo upućeni u taj protokol

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I meni je novo, sad sam u tim prijavama. Nadam se da ce mi sad u ožujku isplatiti tu naknadu. Meni je ugovor o radu istekao za vrijeme porodiljnog, tad sam se prijavila na burzu i dobila rješenje o naknadi, ali mi je odmah obustavljena isplata (prije nego je i krenula) jer sam dobivala do prve godine od hzzo za porodiljni. Sad je to isteklo pa bi mi trebali početi isplaćivati tu naknadu s burze.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kaže da je dobio rješenje za naknadu za nezaposlene, piše kolika je , ali ne i kada će biti isplaćena.

nadam se da će biti brzo na računu

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da, da, to rjesenje sam i ja dobila. Sad bi onda valjda trebali dobiti, valjda između 5.i 10. sljedeci mjesec.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

slavit ćemo zajedno kada dođe .....i onda poplaćat sve račune i čekat iduću naknadu

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,naknada sjeda na račun između 5. i 10. u mjesecu.Meni je najčešče sjedala 6.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo nama je danas sjela naknada za nezaposlene i to za mjesec i pol i baš nas je obradovala.

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Super! I meni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •