-
Cure volonterke - BRAVO! (i naravno dečki ako ih ima) 
Danas sam predavala robu i cijeli dan mi je bila muka od te pomisli jer sam mislila da će mi u kasno popodnevnim satima (do sada sam predavala ujutro) za to trebati barem 2 - 2,5 sata. Muka mi je bila od pomisli na gužve na mostovima, red za kontrolu, red za splitanje, a klinci doma čekaju da se vratim što prije jer im je već vrijeme za spavanje.
Međutim uslijedilo je ugodno iznenađenje. U roku od 45 min već sam bila doma, a baš ne stanujem blizu Velesajma.
Oduševljena sam kako ste bile organizirane, brze i nasmijane bez obzira na hladnoću u paviljonu. 
Preslatke ste u tim kuticama. 
Puno vam hvala!
Isto tako primjetila sam nešto što bi mogao biti dijelomičan odgovor na sve one kritike upućene na račun kontrole kvalitete.
Naime, taman sam bila gotova s kontrolom i uputila se prema jedinom slobodnom stolu za splitanje, kadli mene s leđa umjerenim šprintom s punim rukama robe u vrećicama pretekne ´gospođa´i zasjedne za taj slobodan stol. I bez problema preda robu na splitanje.
Nekako mi se učinilo da je gospođa s ulaza direkt zapićila za stol za splitanje.
Definitivno nije bila prije mene u redu za kontrolu, a i brzina koraka baš nije uobičajena za nekoga tko je upravo prošao kontrolu, jer mislim ak sve ide po redu nemre ti se nitko ubaciti u red pa nema niti potrebe za šprintanjem na splitanje
Mislim nije meni zbog izgubljenog reda, nego nekako se i ja nađem pogođena svim tim kritikama o lošoj robi, jer stvarno pazim da sve bude pic-pic i mislim da nije fer ljudima podvaljivati svoje smeće. A mogu si misliti kako je tek volonterima koji se tamo stvarno narade kako bi sve štimalo i kako bi sve nas zadovoljili.
Ma pokušavam ne osuđivati gospođu, možda je jednostavno to napravila iz svog neznanja, možda uopće nije znala za kontrolu, jer ako nisi upućen, kada je sve puno ljudi a ti se ne raspitaš nije se lako snaći kam trebaš prvo ići. Nego naravno vodiš se našom balkanskom logikom gdi je slobodno tu zaskoći. 
Možda bi za slijedeću rasprodaju mogli napraviti neki samostojeći panoić koji ljude s vrata direkt upućuje na kontrolu ili onima što su prošli kontrolu dijeliti nekakve potvrde koje onda moraju predati volonterima na splitanju.
Velika pusa i pozdrav volonterima, a naročito onim trudnim!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma