Bok
Htjela bi iznjeti svoj prijedlog/komentar naime volontiram na raspodajama, kada imam cajta dođem i u subotu na razvrstavanje i jednostavno me ljuti novo pravilo za volontere i limit kod kupnje robe, jer se mene i druge cure koje volontiraju duže od sat-dva izjednačava da možemo kupiti 15 stvari. Po meni bi to trebalo nekako drugačije riještiti, nisam protiv limita, i kužim da se dođe volontirati koliko se stigne uz sve obveze, sam u krivu? ? ? ? ? ?
Na zalost to pravilo, kao i mnoga druga smo morali uvesti zato sto je bilo previse volonterki koje su iskljucivo tijekom svoga volontiranja prekapale po stvarima i znale su imati i po 50-tak komada. Svako pravilo, pa tako i ovo je najcesce uvedeno radi nekolicine, ali s obzirom da nismo znali kako drugacije stati na kraj tome, odlucili smo se za ovaj potez. Vec smo vise puta razmatrali dali da posve ukinemo kupovanje na primopredajama, jer dolazi do vrlo neugodnih situacija kad nase volonterke doslovce trgaju prodavateljima iz ruke stvari koje im se svidjaju. Ovo pravilo se pokazalo jako korisno, pa ga za sada necemo ukidati.
Nadam se da cete imati razumijevanja i da cete i dalje dolaziti volontirati, jer se nadam da je i svima vama, kao i meni bitnija pomoc Rodi da pokrije troskove svojeg rada (to bi trebao biti cilj volontiranja na rasprodaji), a ne biranje boljeg komade robe za svoje dijete.