željela bi napisati jednu kratku kritiku, samo se nadam da neću nikog osobno povrijediti.
došla sam volontirati prvi put ujutro i bilo mi je recimo teže shvatiti što i kako da radim. ok razvrstavanje robe po brojevima, nema neke mudrosti ali slaganje - mislim da bi trebalo napraviti neki plan- hoću reći da se dogovorite kako se razvrstava. meni je rečeno npr. da ne odvajam za cure i dečke, kratke i duge rukave i sl. da hlačice slažem na stol i sl. drugo popodne kad sam stigle vidjela sam da cure preslaguju sve to i čude se što nije razdvojeno i zašto hlačice ne vise (kako nategnuti hlačice za 1-2g. na vješalčicu, a da se ne rastegnu zauvijek?). moje je mišljenje (valjda sam inženjer opsjednut sistematizacijom poslova) da ako se odvaja to treba iznačiti natpisom npr. "muške majice kratki rukav" i onda to ponavljati na svakom štenderu. ne mislim na nekakv iso, ali mislim na plan kojeg se jasno drži i kad netko dođe i kaže "ja sam nova", date joj taj papir i žena slaže. mislim da bi se na taj način izbjeglo i silno motanje okolo nas neiskusnih volonterki.
možda je sve ovo samo moje viđenje jer sam došla s idejom da radim tih par sati a ne da se družim, jer sam ja tako neki radno učinkoviti tip, kad se radi radi se a kad ne onda ćemo se odmarati, pa sam sve krivo shvatila.
ako se do iduće rasprodaje budem još osjetila krivom zbog hrpe kritika koje osjećam, donesti ću kolače.