-
željela bi napisati jednu kratku kritiku, samo se nadam da neću nikog osobno povrijediti.
došla sam volontirati prvi put ujutro i bilo mi je recimo teže shvatiti što i kako da radim. ok razvrstavanje robe po brojevima, nema neke mudrosti ali slaganje - mislim da bi trebalo napraviti neki plan- hoću reći da se dogovorite kako se razvrstava. meni je rečeno npr. da ne odvajam za cure i dečke, kratke i duge rukave i sl. da hlačice slažem na stol i sl. drugo popodne kad sam stigle vidjela sam da cure preslaguju sve to i čude se što nije razdvojeno i zašto hlačice ne vise (kako nategnuti hlačice za 1-2g. na vješalčicu, a da se ne rastegnu zauvijek?). moje je mišljenje (valjda sam inženjer opsjednut sistematizacijom poslova) da ako se odvaja to treba iznačiti natpisom npr. "muške majice kratki rukav" i onda to ponavljati na svakom štenderu. ne mislim na nekakv iso, ali mislim na plan kojeg se jasno drži i kad netko dođe i kaže "ja sam nova", date joj taj papir i žena slaže. mislim da bi se na taj način izbjeglo i silno motanje okolo nas neiskusnih volonterki.
možda je sve ovo samo moje viđenje jer sam došla s idejom da radim tih par sati a ne da se družim, jer sam ja tako neki radno učinkoviti tip, kad se radi radi se a kad ne onda ćemo se odmarati, pa sam sve krivo shvatila.
ako se do iduće rasprodaje budem još osjetila krivom zbog hrpe kritika koje osjećam, donesti ću kolače.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma