meni je baš žao što se tako osjećate. možda sam ja bila ta koja ti nije dala pregaču, ne znam. ali sigurno znam da nisam nikog gledala ko da je došao krasti, niti sam se na ikoga derala, niti na fin ni na ne-fin način.
meni se činilo da je sve ok, da svatko radi svoj posao i da su svi zadovoljni. bilo je propusta, naravno. npr. sa slaganjem hlača. bile su sve na štenderu, i cure su i dalje slagale na štendere. onda je netko rekao da se sve treba skidati sa štendera i slagati na stol, pa su tako cure radile. kad sam primijetila, reagirala sam i rekla da ne skidaju sa štendera jer ima mjesta. pojma nemam ko je uopće rekao da se skida već složeno na štendere
neke cure u nekim trenucima nisu znale što bi radile, jer su bile prvi puta i zato što je bilo, u tom trenutku, manje posla jer su sve bile jako vrijedne i slaganje je išlo ko po špagi
stvarno nisam primijetila da itko ikoga kritizira ili ružno gleda, ili da se netko na nekoga dere, i baš mi je žao ako je toga bilo(ja sam bila u petak)
i usput, da iskoristim priliku i zahvalim se svima koje su pomagale (pogotovo curama u 'mojoj' smjeni), bile ste stvarno odlične, napravile smo ogroman/odličan posao
nadam se da se vidimo i na idućoj rasprodaji

(ja sam bila u petak)
Odgovori s citatom