Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Rasprodaja- dojmovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sanja77 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo najiskrenije: sugestija da se volonteri dočekuju sa smješkom i osjećaj zajedništva i pozitivna atmosfera se odmah stvori i mislim da je to stvarno jako važno. Razumijem da je netko umoran pa mu nije do veselja, ali i ja sam došla nakon 10 sati rada na svom radnom mjestu pa se nisam tako ponašala. Nisam uspjela zapamtiti kako se zove cura koja mi je na kraju pomogla, ali hvala joj od srca.
    ja se stvarno trudim dočekati svih sa smiješkom, ali nekad nisam baš 100% uspješna u tome jer neke cure niti ne vidim kad dođu. samo uđu i idu nešto radit i ne jave se. neke dođu kad je već smjena počela pa smo već u gužvi i ne stignem se uopće pozdraviti s njima (ne kažem da se mora doći točno na početak smjene, kad god dođete dobro ste došle). I bude mi žao ali jednostavno ne stignem trčati po dvorani i tražiti tko je zadnji došao da bih se mogla predstaviti.

ponavljam ono što sam već prije rekla, a to je da stvarno nemam dojam da je atmosfera napeta, ili da se nitko ne smiješka. meni se čini da je (barem kad sam ja bila) atmosfera bila skroz ok.

cure, hvala na svim primjedbama, jako su nam korisne i drago nam je da je i vama stalo da na rasprodaji ide sve ko po špagi i to u opuštenoj ali i radnoj atmosferi

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ja se stvarno trudim dočekati svih sa smiješkom, ali nekad nisam baš 100% uspješna u tome jer neke cure niti ne vidim kad dođu. samo uđu i idu nešto radit i ne jave se. neke dođu kad je već smjena počela pa smo već u gužvi i ne stignem se uopće pozdraviti s njima (ne kažem da se mora doći točno na početak smjene, kad god dođete dobro ste došle). I bude mi žao ali jednostavno ne stignem trčati po dvorani i tražiti tko je zadnji došao da bih se mogla predstaviti.

ponavljam ono što sam već prije rekla, a to je da stvarno nemam dojam da je atmosfera napeta, ili da se nitko ne smiješka. meni se čini da je (barem kad sam ja bila) atmosfera bila skroz ok.

cure, hvala na svim primjedbama, jako su nam korisne i drago nam je da je i vama stalo da na rasprodaji ide sve ko po špagi i to u opuštenoj ali i radnoj atmosferi
    baš tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •