Prvo ne mogu virovat da još niko nije napisa ništa?!?!?! Evo ovako lipe moje...Ja rodila 07.02. Šta se tiče izgleda, opreme i čistoče sve je za čistu desetkuŠta se tiče izbora kod rađanja di te legnu tu i ostaješ - isključivo ležeći položaj, noge gore guza dole i upri...Epiduralnu nisam dobila, mada sam je molila i molila, a i imala san vrimena s obzirom da sam došla prst otvorena...Drip sam dobila, mada sam inzistirala da mi ga ne daju...Dobila dolantin nakon dvi ure moljenja...Babicu sam imala ajme majko tolii bezobrazluk nisam u životu doživila, čak sam je uspila i slikat i rekla joj da ćemo se srest već negdi u gradu pa ću joj onu braunilu šta mi je išćupala iz ruke u suprotnom smjeru zabit u okce
Inače na porodu je bia Dr. Jukić nikad prije nisam čula za njega ali sve pohvale je da me otvara ručno i mislila san da ću ga udavit onim visećim stopalima, spasia me i ubrza mi porod jedno 2 sata...njemu i svim, ali svim sestrama sve pohvale...Jako drage ženice, voljne pomoć koliko god jadne stignu, s obzirom da ih fali jedno 50-ak na onoliki kompleks, žene se ubijaju od posla...Sobe su prva liga
Sve čisto uredno...samo obavezno ponesite svoj wc papir, jer toga nema, sapun za ruke i pelenice za bebane jer njima nestane svako 2. dan...Pa vam svakako oni kažu da kažete taticama da ponesu u posjetu. Posjete su svaki dan od 16:30 do 17:30 kod vas u sobi i tata može vidit bebu Ja sam sad kući, beban je nažalost još u bolnici na neonatologiji koja je isto tako za svaku pohvalu...ali se nadam za 10-ak dana da smo napokon zajedno
Eto ga, odužila ja....ako vas još šta zanima slobodno pitajte...
![]()