Prvo ne mogu virovat da još niko nije napisa ništa?!?!?! Evo ovako lipe moje...Ja rodila 07.02. Šta se tiče izgleda, opreme i čistoče sve je za čistu desetkuŠta se tiče izbora kod rađanja di te legnu tu i ostaješ - isključivo ležeći položaj, noge gore guza dole i upri...Epiduralnu nisam dobila, mada sam je molila i molila, a i imala san vrimena s obzirom da sam došla prst otvorena...Drip sam dobila, mada sam inzistirala da mi ga ne daju...Dobila dolantin nakon dvi ure moljenja...Babicu sam imala ajme majko tolii bezobrazluk nisam u životu doživila, čak sam je uspila i slikat i rekla joj da ćemo se srest već negdi u gradu pa ću joj onu braunilu šta mi je išćupala iz ruke u suprotnom smjeru zabit u okce
Inače na porodu je bia Dr. Jukić nikad prije nisam čula za njega ali sve pohvale je da me otvara ručno i mislila san da ću ga udavit onim visećim stopalima, spasia me i ubrza mi porod jedno 2 sata...njemu i svim, ali svim sestrama sve pohvale...Jako drage ženice, voljne pomoć koliko god jadne stignu, s obzirom da ih fali jedno 50-ak na onoliki kompleks, žene se ubijaju od posla...Sobe su prva liga
Sve čisto uredno...samo obavezno ponesite svoj wc papir, jer toga nema, sapun za ruke i pelenice za bebane jer njima nestane svako 2. dan...Pa vam svakako oni kažu da kažete taticama da ponesu u posjetu. Posjete su svaki dan od 16:30 do 17:30 kod vas u sobi i tata može vidit bebu Ja sam sad kući, beban je nažalost još u bolnici na neonatologiji koja je isto tako za svaku pohvalu...ali se nadam za 10-ak dana da smo napokon zajedno
Eto ga, odužila ja....ako vas još šta zanima slobodno pitajte...
![]()

Šta se tiče izbora kod rađanja di te legnu tu i ostaješ - isključivo ležeći položaj, noge gore guza dole i upri...Epiduralnu nisam dobila, mada sam je molila i molila, a i imala san vrimena s obzirom da sam došla prst otvorena...Drip sam dobila, mada sam inzistirala da mi ga ne daju...Dobila dolantin nakon dvi ure moljenja...Babicu sam imala ajme majko tolii bezobrazluk nisam u životu doživila, čak sam je uspila i slikat i rekla joj da ćemo se srest već negdi u gradu pa ću joj onu braunilu šta mi je išćupala iz ruke u suprotnom smjeru zabit u okce
Inače na porodu je bia Dr. Jukić nikad prije nisam čula za njega ali sve pohvale je da me otvara ručno i mislila san da ću ga udavit onim visećim stopalima, spasia me i ubrza mi porod jedno 2 sata...njemu i svim, ali svim sestrama sve pohvale...Jako drage ženice, voljne pomoć koliko god jadne stignu, s obzirom da ih fali jedno 50-ak na onoliki kompleks, žene se ubijaju od posla...Sobe su prva liga
Sve čisto uredno...samo obavezno ponesite svoj wc papir, jer toga nema, sapun za ruke i pelenice za bebane jer njima nestane svako 2. dan...Pa vam svakako oni kažu da kažete taticama da ponesu u posjetu. Posjete su svaki dan od 16:30 do 17:30 kod vas u sobi i tata može vidit bebu Ja sam sad kući, beban je nažalost još u bolnici na neonatologiji koja je isto tako za svaku pohvalu...ali se nadam za 10-ak dana da smo napokon zajedno
Eto ga, odužila ja....ako vas još šta zanima slobodno pitajte...
Odgovori s citatom
nadam se da ce se brzo oporaviti i da su i ona i beba dobro.

AKo si prvorotka teško da ćeš je izbjeći. 

, ni ja nisam mogla virovat. kad sam dosla u sobu, sve lipo novo, cisto, mirise. samo nas dvi u sobi nase bebe. wc je tu, tus..odlicno. sta se tice sestara na odjelu, ja nemam niti jednu zamjerku, sve sta nam je tribalo su bile tu, kad god bih zovnili dolazile bi jako brzo. i stvarno ih je malo s obzirom koliko imaju posla..i svaka im cast kako sve izdrze.
) u kojem sam držala osnovne higijenske potrepštine: četkicu/kalodont, češalj, tekući sapun, vlažne maramice, čisto da ih ne miješam sa npr čarapama i šporkim vešom koji odlažem (u kesi) u torbu, i da se ne moram saginjat u putnu torbu svaki put kad npr želim oprat zube ili ić promijenit uložak.