Pokazuje rezultate 1 do 50 od 492

Tema: Splitsko rodilište

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

šta se tiče pregleda ušiju, meni je sestra ovako rekla, na svako 2-3 djetetu taj aparat zašteka i daje loš nalaz, a u stvrai se samo zaštopa. tako je bilo i kod mene. ja svoju curu uopće nisam vodila na ponovni pregled, i uopće tome nisu pridavali pažnju. uostalom lako je uočit je li dijete gluho
    meni je bilo odlično i nemam takav dojam kao ti, i baš mi je žao šta si tako sve doživila. a da imasvakakvih sestara...ove mlađe su mi bile odlične ,a ove starije ajme, al i to je stvar kako se postaviš prema njima

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Istina, mlađe sestre su i meni bile susretljivije i educiranije.
    Jedna starija mršava plava me posebno iritirala...uvijek loše volje...drska...baš bespotrebno.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, može li se donijeti svoju pidžamu/spavaćicu ili inzistiraju na njihovim?

Znam da su u starom na periode bili iznimno rigorozni do iznimno popustljivi pa me zanima kakva je sad situacija.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    šta se tiče pregleda ušiju, meni je sestra ovako rekla, na svako 2-3 djetetu taj aparat zašteka i daje loš nalaz, a u stvrai se samo zaštopa. tako je bilo i kod mene. ja svoju curu uopće nisam vodila na ponovni pregled, i uopće tome nisu pridavali pažnju. uostalom lako je uočit je li dijete gluho
    meni je bilo odlično i nemam takav dojam kao ti, i baš mi je žao šta si tako sve doživila. a da imasvakakvih sestara...ove mlađe su mi bile odlične ,a ove starije ajme, al i to je stvar kako se postaviš prema njima
    imale ste sreću što niste bile na caricama, uhhhhhhhhhhh čast iznimkama, tri ok sestre, dvije mlade i jedna srednjih godina - predivne, a ostale brrrr bila je jedna mlađa sestra, od mene je dobila jedno dobro čitanje bukvice apropos tog presvlačenja beba kod prvorotkinje, bila je toliko drska i bezobrazna i to ne prema meni nego prema mojoj cimerici da jednostavno nisam mogla prešutjeti (vjerojatno i zbog hormona ) srećom bila mi je samo jednom u smjeni valjda je išla na "zasluženi GO" ma ne želim se ni prisjećati....

potpisujem sve što se tiče zagušljivosti i vrućine u sobama, a pogotovo u ovo doba, kada sam i ja rodila - strašno i još kako Pepita kaže, ako imaš "čudnu" cimericu po tom pitanju, jao si ga tebi,

po pitanju posjeta ja odskačem, ja nisam mogla dočekati da mi netko dođe, bila sam užasno nesretna kada su zbog gripe ukinuli posjete, ali ja sam poseban slučaj em zbog toga jer sam mjesec dana prije toga već ležala na odjelu patologije i bilo mi je svega dosta, em je bila Nova Godina, em mi nije išlo dojenje, em svašta nešto

kad si na čuvanju u bolnici i kad rodiš prebacuju te u sobu gdje ima mjesta bilo Odjel babinjača, bilo na carice.

Za neonatologiju znam jer mi je druga cimerica morala maloga ići dojiti na neonatologiju i čini mi se da je išla svaka tri sata, a da je ostalo vrijeme izdajala u čašicu i nosila dole.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •