-
Bila dva puta (nisam rađala)...prvi put : sestra, srednjih godina, crna i mlađa, plava doktorica, za svaku pohvalu što se tiče prijema, komunikacije, profesionalnosti, kulture ....
Drugi put: plava, mlađa sestra i doktor kojemu neću spominjati ime (to su pravila?)...grezo, jako grezo, pogotovo doktor-arogantan, površan, zajedljiv, bio je i mlađi koji je bio o.k.(valjda su to specijalizanti),
prvi put sam razmišljala o mitu i vezama, što je jako žalosno, iako sam protivnik veza i vezica i nikad ih nisam koristila...jednostavno se pitam kako bi taj porod išao, ne vjerujem da bih imala snage za svađanje u tom trenutku, a tip totalno ignorira pacijente da me je strah....(ne očekujem crkutanje ni ljubaznost u svakom trenutku, ali neko povjerenje moram imati....)
U svakom slučaju, svaka čast ljudima koji se trude biti normalni na svom poslu (kao što se u većini profesija podrazumijeva), i najrađe bih ih pohvaljivala svakom prilikom-i to javno
a ostale može biti sram, bez obzira na znanje, koliko si dopuštaju samo zato što imaju pred sobom preplašene i bolesne ljude....ogorčena sam i tužna, da se ja tako ponašam-dobila bih otkaz-bez obzira na diplomu...izgleda da je ta branša mamac za altruiste s jedne strane i ego manijake s druge...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma