Pokazuje rezultate 1 do 50 od 492

Tema: Splitsko rodilište

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj brane prvotno napisa Vidi poruku
    prijateljica mi je prije par dana izgubila bebu u našem predivnom novom rodilištu...
    ima užasne traume i rekla je kako ne zna da li će se više ikad usuditi uči u to rodilište...

novo rodilište...stari mesari.....
    žao mi je tvoje prijateljice i što je izgubila bebu, ali kakve to veze ima s novim rodilištem
    ne kužim. nigdi veze.
    pa ta joj se tragedija mogla dogodit i usrid grada, u vlastitom stanu, u starom rodilištu, u kazalištu......kužiš šta hoću kazat.

drago mi je pročitat pozitivna iskustva. iako mi ne dođe da idem sama provjerit
    po meni je jedin i inajveći (zasad) problem - nedostatak osoblja. pa nisu sestre roboti niti se moglu klonirat pa da ih bude više nego ih ima. triba zaposlit medicinskog osoblja pa će svima bit lakše.

p.s. ja imam pozitivna iskustva i iz starog rodilišta. meni je bilo super. (ili sam ja možda jedna vrlo tolerantna i prilagodljiva osoba....)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

po meni je jedin i inajveći (zasad) problem - nedostatak osoblja. pa nisu sestre roboti niti se moglu klonirat pa da ih bude više nego ih ima. triba zaposlit medicinskog osoblja pa će svima bit lakše.

POTPISUJEM!

Kupusic avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom sestre znaju pomoć,savjetovat,možda i pedijatrica da koji savjet.
    Ma sestre će vam pomoći. Samo ih pitajte. Meni je dvaput pomogla s dojenjem sestra za mame, a jednom čak i sestra koja je za bebice.

Ja imam pozitivno iskustvo iz Splitskog rodilišta. Imala prirodan porod. DOšla puknutog vodenjaka, nisu mi davali drip, pustili me da dobijem svoje trudove i da ide prirodno.
    Ekipa u rađaoni (babice i liječnici) su mi bili stvarno ok osim epiziotomije. AKo si prvorotka teško da ćeš je izbjeći.

Jedina zamjerka rodilištu je prestrašan nedostatak osoblja!!! Stvarno ih je premalo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •