evo i mog iskustva iz splitsko rodilista:
nakon sta mi je puknula plodna voda, moji trudovi krenili samo od sebe, ali nije islo bas kako smo mislili...uglavnom.. nakon 18 sati trudova sta mojih sta umjetnih zavrsih na CR.... nisam se otvarala... ali niko meni zbog toga nije kriv ( je doduse da su me mozda mogli odvesti ranije na cr ali.. )... doktor je bio tu od trenutka kako sam usla u box, ako on taj cas nije tu onda neka sestra, niti jedne sekunde nisam bila sama, stol za radanje je udoban, lipo je velik, nigdi nista ne zulja ( da bas bi nam triba jos i tvrdi stol pored svega) .... nudili su mi ovde... ma stvarno nemam sta za reci... nakon budenja iz anastezije u sok sobi isto su sestre bile odlicne, svako malo su povirivale, cak su me malko izbrisale i oprale , ni ja nisam mogla virovat. kad sam dosla u sobu, sve lipo novo, cisto, mirise. samo nas dvi u sobi nase bebe. wc je tu, tus..odlicno. sta se tice sestara na odjelu, ja nemam niti jednu zamjerku, sve sta nam je tribalo su bile tu, kad god bih zovnili dolazile bi jako brzo. i stvarno ih je malo s obzirom koliko imaju posla..i svaka im cast kako sve izdrze.