moja sister je bila od NG smještena tamo do evo jučer.
Stavili su ju s 37tj (blizanačka trudnoća) i budući da porod sam nije krenuo ni u 40.om tjednu, 14.-og su ju odlučili "pogurati" pa su joj dali 2x gel pa drip, pa probijali vodenjak, na kraju i rezali of kors...sve gdje se moglo medicinski intervenirati - su isforsirali. Srećom sve je dobro završilo ali ipak mislim da nije sve to bilo potrebno...no dobro.
A glede boravka tamo, veli da je sve lijepo čisto uredno ali da osoblja gadno manjka, i da rooming in nije baš doživjela kao pozitivno iskustvo jer uz manjak osoblja/pomoći koji bi trebali uskočiti kad zatreba - to dođe kao mučenje. Pogotovo što ih je ona imala dvoje.
E da, posjete su još uvijek zabranjene zbog gripe..

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 

),nakon 18 sati trudova zavrsila na CR, ali mi nije bilo tesko dici se i uzeti ga.
 ),nakon 18 sati trudova zavrsila na CR, ali mi nije bilo tesko dici se i uzeti ga. 
 uffff.. sad kad je se sitim iz ovih stopa bi u rodiliste usi joj izvuci. al sve druge sestre su stvarno divne!
 uffff.. sad kad je se sitim iz ovih stopa bi u rodiliste usi joj izvuci. al sve druge sestre su stvarno divne!
						 A ima ona jedna plava doktorica koja valjda misli ako se malo nasmije da ce joj oduzet od place
 A ima ona jedna plava doktorica koja valjda misli ako se malo nasmije da ce joj oduzet od place  

nahla prvotno napisa
 nahla prvotno napisa

pa da vidiš kako će se prominit
pa da vidiš kako će se prominit