nije ti obavezan vise. kad sam ja isla rodit, mm je tad odlucio da hoce s menom. ja ostala u cudu,, al ajde. nije mi se dalo prepirat s njim, jer sam im vec bila cilo ono predvorje usr..la od plodne vode koliko je to sibalo. i tamo je ispuno neke papire, nemam pojma koje, jer su mene vec bili odveli. i rekli mu da stoji doma u pripravnosti da ce oni zvat.hihihihihi naceka se bome i to posteno, tibalo je nekih 18 sati da rodim , i opet nije bio s menom jer sam zavrsila na CR.

Zna li netko jel ovaj tečaj u bolnici još uvijek obavezan za prisustvo muža na porodu?? Čula sam da se po novom ne mora ići na njihov tečaj. Svaka info dobrodošla. Hval unaprijed. Pozz svima!
, al ajde. nije mi se dalo prepirat s njim, jer sam im vec bila cilo ono predvorje usr..la od plodne vode koliko je to sibalo. i tamo je ispuno neke papire, nemam pojma koje, jer su mene vec bili odveli. i rekli mu da stoji doma u pripravnosti da ce oni zvat.hihihihihi naceka se bome i to posteno, tibalo je nekih 18 sati da rodim , i opet nije bio s menom jer sam zavrsila na CR.
Odgovori s citatom