Pokazuje rezultate 1 do 50 od 492

Tema: Splitsko rodilište

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Little*star prvotno napisa Vidi poruku
    Još su sad na čuvanju i dobre kako je bilo u starom...najbolje ti je da se sprijateljiš sa čistačicama, od sestara niš koristi...
    Nama su govorile da se nemamo šta žalit kad ležimo u tako novim i modernim sobama a imamo i televiziju...ha, ha..
    e da, one misle sad kad imamo tv da smo uvatile Boga za bradu. mos mislit! pa kome se cili dan da buljit u tv?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam bas sad u st bolnici, dijagnosticiran mi je zastoj i osim sto mi svako jutro prije 7 h naprave ctg, oko 8 ga u viziti proglase urednim, u bolnici nemam vise nikakvih "obveza". Samo lezanje i ekrani (laptop, tv...). Fali mi balkon, livada, komadic trotoara, bilo sta za protegnit noge. Ali istini za volju, stvarno se nemam na sto potuzit. Osoblje je super, higijenski uvjeti super, papira IMA, spavacica IMA i cini mi se da stvarno triba bit dobro dobro razmazen za nac neku konkretniju manu osim povremeno razdrazljive sestre ili pretople spavacice (koja se btw moze skinit i obuc samo za vizitu...). Kad bi mi neko mogao garantirati da ce s bebom bit sve ok samo ako budem lezala ovdje, ostala bih i puno duze nego sto cu (nadam se) trebati...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobro, ne baš svi, ali tri moje prijateljice, čak tri su upravo zbog ovoga gore završile na cr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •