nama sestre uglavnom bile prva liga, stalno nas pitale treba li nam šta, provjeravale imamo li mlika. cimerici su se bila prepunila prsa, a bebačica samo čučala bradavice, pelene skroz suhe, pa su joj pokazale kako da se ručno malo izdoji da joj bude lakše, donili joj sterilne posudice da ne baca mlijeko, pokazali joj kako će joj posli dat na čašu...ma stvarno ne mogu rič reč.

Odgovori s citatom

po meni plakate "prijatelj djeteta/dojenja" zasad mogu objesiti mačku o rep, a ne na zid....

)

, ja govorim da nije gladna, da je papala i to lijepo ( to jutro mi je nadošlo mlijeko) i sada spava. Ona opet da je gladna, da je puno izgubila na težini, da obavezno treba ad uvesti jer je velika, da bi trebala više pojest. ja opet govorim da je gladna plakala bi i da nije izgubila niti 10% posto. na kraju sam morala i ja "shvatiti" da je gladna, jer bi nas ostavila još u rodilištu i šopalo bi ju ad-om i rekla sam okej, doma imam bočice, mlijeko, i nadodavat ću joj. pustilo nas ipak doma, a u kući ni bočice, ni ad-a, samo ja i moja princess, tako je i danas nakon 3mj... uglavnom, trebalo bi se više poticati dojenje, i sestre, a i pedijatrice. ipak majka više vjeruje pedijatrici nego sestri i ako jedna doktorica kaže neinformiranoj prvorotkinji da uvede ad svom djetetu, adio dojenje.
.) Moram to napisati i ne, nikakvu vezu nisam imala. Možda će vama babica bit sjajna, a sestre bezvezne...