nazalost moje iskustvo poroda i poslije poroda je prestrasno i ne bih zeljela niti jednoj zeni da ikad ista slicno dozivi. ne zelim plasiti trudnice pa necu puno u detalje. istina je da na neonatalogiji bebice hrane na bocicu ad, vidjela sam na svje oci nakon sto sam saznala od jedne sestre na odjelu babinjaca da moje izdojeno mlijeko jos stoji u frizideru. isprika sestre nakon sta je jedna majka vikala jer je uhvatila da joj dijete hrane ad a ne izdojenim je da samo zele biti sigurni da ce bebice dobivati na tezini i da duze i mirnije spavaju na ad a one stignu obaviti svoje poslove bez ometanja jer gdje bi stigle kad bi morale oko svakog djeteta dodatno gubit vrijeme.jos uvijek cuvam dudu sa odjela kao uspomenu. ima rupu razrezanu kao vrh mog prsta. da ne pricam da je podoj organiziran tri puta dnevno i ogranicen na 20 min i kao sta je jedna sestra rekla nako prisilnog skidanja bebice sa prsa tako da ga je prstima stisla za nosic: idemo goto vo je ... sta je jeo jeo je... a na vazi nula..uz to komentar nema veze dohranit cemo ga ad.. na idjelu babinjaca su navodno bolji... to stvarno ne znam jer niti jednom nitko nije dosao da nam da. ikakav savjet jer su moja bebica i od cimerice bile na neonatalogiji...