ne moraš ić uopće na tečaj, samo odeš u ured neki tamo, platiš i dobiješ potvrdu i to je to
tako da možeš ga poslat kad dobiješ trudove, ako ih dobiješ na radni dan do 3 popodne

što se tiče toga kad može bit, iskustva su različita, a moje je ne baš sjajno
mene je on doveo i onda čekao ispred, doktori na pregledu su rekli da ću ja sad proć kroz pripreme i da ću mu se javit kad krene porod
uzeli su kao njegov broj da mu jave
mene polegli i zavezali za ctg, torba par metara od mene, nisam se baš mogla ustat da dobavim mobitel, možda sam teoretski mogla, ali onaj stol je visok, a ja sam polegnuta na leđa kao kornjača, nije mi padalo na pamet
noć je, rijetko tko uopće naiđe
mm za to vrijeme u autu na parkiralištu, ode svako toliko tamo do sestre u prizemlju
veli ona "nitko se još ništa nije javio, sad ću ja nazvat da vidim kako je ona", nakon par minuta kaže mu da sam otvorena XY cm i da ima još puno vremena (ili su joj rekli podatke nekog drugog ili jednostavno izmišlja, jer mene su zadnji put pregledali 3 sata ranije i nije bio taj broj centimetara), i najbolje da on ode negdje u kafić i doručkuje (to je oko 5 sati)
on popije kavu iz automata, vrati se do nje i kaže "znate šta ja ne mogu više čekat", i ona ga odluči ipak dovest gore
kad je on doša, taman su krenuli oni najjači trudovi, puka vodenjak, za 20ak minuta je cura u rukama

Ako budem rađala treće (i ako bude sve ok), idem opet u Sinj. Tamo bi se moglo dogovorit ovo što ti treba, i ljudi bi to napravili kao najnormalniju stvar. Što realno i je.