-
dobili smo gljivice :(
Petri je sad 19 mjeseci i do sad joj se nikad, nikad nije zacrvenila guza. Stalno smo je mijenjali, polako je pocela ici na tutu - odnosno poceli su je uciti u vrticu.
Prosli petak joj je pisa bila malo crvenkasta i kao da je imala nekoliko malenih tockica. Mislila sam da nije nista, i stavil samo malo vise kremice pri mijenjanju pelena, ali preko wkenda se toliko pogorsalo unatoc svim mogucim naporima, da je jedna u noci s nedjelje na ponedjeljak plakala po noci jer ju je to pocelo svrbjeti pa je skroz siznula.
U ponedjeljak ujutro isli smo hitno kod pedijatrice - i imamo gljivice! Pao mi je mrak na oci! To mi zvuci kao da ju nikad ne presvlacim, kao da je stalno ukakana i upisana, a mazimo je i pazimo strasno.
Pedijatrica nam je dala neku kremu - Daktarin - da mazemo i veli terapija minimum 10 dana. Nema kupanja nego samo tusiranje. Petra mi je strasno tuzna.
Pitam ju ja pa kak je to dobila, veli vjerojatno preko tute u vrticu, a moze biti i preko dude (?????????????????).
POceli smo jucer mazati ali bas ne vidim da ide nabolje.
A petru to valjda skakulja, tako da me strah ostaviti je bez pelena, sto bi trebalo, jer je kao bolje da je na zraku, jer se ona onda stalno poteze i dira. I sve jadna govori "ne, ne dirati".
eto, samo sam vam htjela reci da smo jako tuzni. Kako sam kupila platnene pelene, mislila sam joj ih sad staviti, ali pedijatrica veli ne, nego ili jednokratne ili nikakve.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma