Draga Pepita,
iskrene cestitke od srca, kakva trudnoca takav i porod, bolje reci kakva mama, takva ce bit i kcer!!!
sretno draga!!! jako, jako se veselim zbog tebe i tvoje princeze Laure.
Draga Pepita,
iskrene cestitke od srca, kakva trudnoca takav i porod, bolje reci kakva mama, takva ce bit i kcer!!!
sretno draga!!! jako, jako se veselim zbog tebe i tvoje princeze Laure.
:D Prekrasno! Čestitam Pepita na porodu iz snova i na majušnoj crnokosoj princezici![]()
Ma, stvarno predivno! Puse maloj curici i da čim prije dođe mami u zagrljaj!
:D :D čestitam
Pepita draga!
ceswtitke odna predivnom porodu a maloj Laurici dobrodoslica i naravno cestitke i sretnom tati!
Ginger prvotno napisa
Pepita ostaje Pepita! Šta je jedan porod za nju!?!
![]()
Ma garant će za vikend (ako ne bude velika južina ili ne okrene bura), izvest Lauru u šetnju preko otoka do starina i natrag!
Pepita ,tebi i tvom mužeku čestitam na Lauri![]()
![]()
:D :D :D ,malo da poskoćim za hrabre i brze cure :D :D
od srca čestitam :D :D :D
Neka je sreća prati cijeloga života![]()
![]()
![]()
![]()
pepita čestitam odtebi i tm-u, a maloj lauri želim toplu dobrodošlicu
![]()
Predivno...šta reći već čestitam ponosnoj mami i tati na princezici.
A ti draga Laura dobro došla u ovaj čarobni svijet.Da samo znaš kako si obradovala svoje roditelje a i ove tete koje jedva čekaju da vide tvoju crnu kosicu![]()
Čestitam mami, tati i velika dobrodošlica Lauri koju smo svi željno iščekivali![]()
![]()
Cestitke od!
Draga moja Pepitic, cestitam ti na najdivnijem dogadjaju u zivotu! :D :D :D Maloj Lauri zelim sve najbolje i neka i dalje bude okruzena ljubavlju kao i do sada.![]()
Čestitke ponosnim roditeljima i dobrodošlica maloj princezi!![]()
čestitam :D :D :D![]()
Draga Pepita, čestitam od srca, a maloj slatkici želim najljepšu moguću dobrodošlicu na ovaj svijet i puuuno zdravlja, sreće i ljubavi!
:D:D
:D
Dragi roditelji čestitke od srca, a malenoj Lauri puno zdravlja i sreće!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Cestitke od. draga Pepita, a Lauri velika dobrodoslica! Uzivajte u maloj princezi!
:D :D :D čestitke iz svegželim ti brzi oporavak, a maloj Lauri velika dobrodošlica
![]()
PEPITA CESTITAM OD SRCA!!!!
LAURA DOBRO NAM DOSLA!!! :D :D :D :D :D
uvijek su me oduševljavali tvoji postovi s voli vas vaša pepita, pa evo i tebi ovaj put puno sreće i zdravlja tvojoj princezi - voli vas vaša forumašica![]()
![]()
![]()
Najoptimističnijoj forumašici, tati i princezi čestitke!
:D :D :D
draga pepita cestitke tebi, a laura dobro nam dosla :D :D :D
predivno je cuti ovakvu ljepu vjest a osobeno ono da ti je porod bio laki![]()
![]()
![]()
Laura dobrodosla :D :D :D :D
Pepita![]()
![]()
![]()
![]()
Laura dobro nam došla :D :D :D
Čestitke roditeljima![]()
![]()
STIGLA JEEEE!!! Želim Ti osmijeh na licu svakoga dana.
Ćestitke Mami i Tati![]()
čestitam :D :D :D
:D :D :D :D draga nasa pepita
čestitam i tebi i tvome M od![]()
želim vam sretno koračanje kroz život sa vašom princezom laurom
šaljem vam velikusvima troma
Jupiiiiiii! Cestitam i ovdje!
:D :D![]()
![]()
Od srca cestitam i velika pusa Lauri! Uzivajte u maloj ljepotici![]()
Najdraže moje hvala vam na ovim lijepim čestitkama![]()
Danas smo došli kući, zadržala nas je žutica![]()
Znate kako to ide, nikad savršenstvo ne traje do samog kraja![]()
Rodila se moja princeza 1.12. ujutro u 10:45 sati.
Od 08:00 sati do 09:00 sati sam šetala po hodniku, a nakon klistiranja.
U 09:00 sam se uputila u rađaonu, pa dok su me priključili na CTG, pregledati još jednom ja otvorena šest i pol cm.
U 10:45 sati sam rodila svoje najmilije.
Detalje ću pisati tamo gdje su priče s poroda.
Samo ću reći da sam imala savršen porod, porod kakvog nisam zamišljala, porod kakvog bi poželjela svakoj ženi.
Netko je rekao, a ja ću ponoviti "roditi prirodnim putem, bez intervencija, ako se može je nešto predivno, jer tek tada žena spoznaje koliko je njeno tijelo moćno".
Od srca hvala mojoj dragoj Ginger koja je ispunila moju veliku želju da vama na ovom PDF prvima javi kada rodim. Hvala ti na tome draga, jer ovdje je uvijek bio i ostao moj jedini i pravi dom.
Laura...ne znam na koga je, izgledom na mamu i tatu, ali ponašanjem...ne znam. To dijete je za sada toliko dobro i mirno, moja princeza samo spava, javi se kad je gladna, ciki i onda opet spavanje.
I kako sam se osjećala kad sam je rodila. Onog trena kad su mi je stavili na grudi imala sam osjećaj da je oduvijek bila u meni. Onog trenutka kad su je odnijeli uhvatila me panika, nisam se htjela odvojiti od nje. Nisam imala nikakvih čudnih osjećaja, ma ništa...jednostavno od prvog trenutka sam se osjećala kao njena mama, toliko jaki osjećaji i emocije, toliko jaka veza, možda baš zato što sam cijelu trudnoću znala da ispod mog srca raste moja Laura. I svakim danom mi smo sve više i više postajale prijateljice.
VOLI VAS SVE VAŠA PEPITA I JOŠ JEDNOM HVALA VAM SVIMA NA PODRŠCI KADA JE NAJVIŠE TREBALA, UTJEŠNIM RIJEČIMA KADA SU BILE ISKRENE, VESELJU KOJE STE S MENOM DIJELILE I ONOM ŠTO NAJVIŠE VOLIM KOD VAS SVIH - ISKRENOSTI!!!![]()
Javim se čim se malo snađemo![]()
ajme, i ja ću zacmoljit a nisam takva inače ...čestitke!
! Znam koliko si željela što prirodniji porod, tako da mi je baš drago da ti se i ta želja ostvarila! Od srca vam čestitam na vašoj curici, uživajte u njoj, a i ona će sigurno s tako super mamom i tatom!
![]()
Uživajte draga zaslužili ste! Pomazi princezu Lauru i za nas
![]()