Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Gdje prijaviti liječnika???

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Gdje prijaviti liječnika???

Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam jedan problem.

Trudna sam i idem kod socijalnog ginekologa koji mi je dao uputnice za krv urin itd, ali je i onsam tražio da dam urin i za to me tražio 100 kn.

Zatim su mi se pojavile gljivice, dobila sam vaginalete i plymicol i on je inzistirao na ispiranju, da me malo očisti i za to traži 250 kn.

Ne izdaje račune, od drugih žena sam čula da svima svako malo radi takva ispiranja i slični i traži novac.

Da li on to smije?

Po zakonu , da li trudnica to mora plaćati?

Kome ga prijaviti za to?

Hvala puno.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:shock: ovo prvi put čujem!!!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Prestašno je za čuti a kamoli za doživjeti...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mjenjaj ginića i prijavi ga na HZZO. Odnosno tam nazovi i posavjetuj se s njima što napraviti. Oni ga plaćaju.
    Radi li i privatno ili samo socijalno?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo dok sam čekala odgovor, malo sam potražila i nazvala sam HZZO i sve rekla.

Žena je bila jako ljubazna i objasnila da ne se ništa ne plaća, i da im pošaljem pismeno i da će onda oni ići u kontrolu.

Ljuta sam ko pas, sva sreća pa mu nisam platila, rekla sam da nemam novac sa sobom, bilo mi je čudno da se plaća.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako nazoveš Bijeli telefon i pojasniš sve djelatnicima na istome, onda ne trebaš raditi pisanu prijavu. Mislim da ti je to lakše rješenje, jer ne zahtjeva sricanje Pritužbe ili Zahtjeva za očitovanje, a svakako ne traži od tebe da ideš na poštu, šalješ preporučeno (s povratnicom) i slično.
    Rješenje, odnosno očitovanje ti dolazi doma preporučeno u roku od 30 dana.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Ako nazoveš Bijeli telefon i pojasniš sve djelatnicima na istome, onda ne trebaš raditi pisanu prijavu. Mislim da ti je to lakše rješenje, jer ne zahtjeva sricanje Pritužbe ili Zahtjeva za očitovanje, a svakako ne traži od tebe da ideš na poštu, šalješ preporučeno (s povratnicom) i slično.
    Rješenje, odnosno očitovanje ti dolazi doma preporučeno u roku od 30 dana.
    Hvala, obratiti ću se i njima.

Inače doktor koji je u drugoj smjeni naplaćuje uzv 150 kn..a ovaj moj ga ni nema...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja sam kod moje plaćala UZV ali samo zato što ga ona nema, nego ga je iznajmljivala od "nekoga",
    a i svaki put je ponudila uputnicu za UZV u bolnici tak da je sve čisto.
    Možda tako i taj dr. kojeg spominješ.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    I ja sam kod moje plaćala UZV ali samo zato što ga ona nema, nego ga je iznajmljivala od "nekoga",
    Moguće, ne znam za njega , tako sam čula, a ovo gore sam doživjela, i to je stvarno tako, ne samo meni, nego i drugim ženama.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...a i svaki put je ponudila uputnicu za UZV u bolnici tak da je sve čisto
    Jel ti dala račun? Tako bi bilo sve čisto. (A možda ni onda)

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    ...a i svaki put je ponudila uputnicu za UZV u bolnici tak da je sve čisto
    Jel ti dala račun? Tako bi bilo sve čisto. (A možda ni onda)
    Kod nje se zna da se može "privatno" napraviti UZV ako mi se neda ići u bolnicu.
    A sestra uvijek napiše račun.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sve vezano uz trudnoću pokriveno je osnovnim zdravstvenim osiguranjem. Tu se podrazumijeva (ili se podrazumijevalo, nisam u toku) 3 UZV pregleda tijekom trudnoće.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Sve vezano uz trudnoću pokriveno je osnovnim zdravstvenim osiguranjem. Tu se podrazumijeva (ili se podrazumijevalo, nisam u toku) 3 UZV pregleda tijekom trudnoće.
    Budući da moj ginekolog nema uzv da li to znači da ja mogu kod bilo kojeg drugog napraviti tri besplatna uzv iako nisam njihov pacijent?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj MalaSirena78 prvotno napisa
    Budući da moj ginekolog nema uzv da li to znači da ja mogu kod bilo kojeg drugog napraviti tri besplatna uzv iako nisam njihov pacijent?
    NE, mora ti dati uputnicu za bolnicu zsa UZV.
    Ne možeš ići k drugome.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj MalaSirena78 prvotno napisa
    NE, mora ti dati uputnicu za bolnicu zsa UZV.
    Ne možeš ići k drugome.
    aha, hvala puno

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovako je i moja gin. posuđuje UZV
    I još uvijek pita želim li neki brzi papa :shock: 100 kn i naravno nema računa.

Zadnji put sam joj rekla da ne želim brzi papa, ona se onako podignu i pogleda me s obrvama na pola čela i pitanje iznad glave kako to ne :? :? :?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    Ovako je i moja gin. posuđuje UZV
    I još uvijek pita želim li neki brzi papa :shock: 100 kn i naravno nema računa.

Zadnji put sam joj rekla da ne želim brzi papa, ona se onako podignu i pogleda me s obrvama na pola čela i pitanje iznad glave kako to ne :? :? :?
    Svašta si dopuštaju!!!!

A da li smije naplatiti test trudnoće ako ga radi?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

:shock: :shock: :shock: strašne priče..

Par puta sam radila test za trudnoću kod doktora i nikada mi nije naplatio..
    Moj prvi dr. mi je naplati UVZ 100kn.. samo ih je gurnuo u džep.. :shock:

sva sreća da su me uskoro prebacili novom doktoru .. s kojim sam jako zadovoljna..

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

super da sam naisla na ovu temu.
    upravo sam prijavila svog soc. ginekologa na bijeli telefon za naplacivanje uzv. jel tko do sada to napravio i jesu li reagirali?

stvarno mi je pocelo ic na zivce. bez racuna naplacuje uzv jer to nije ''standardna pretraga''.
    zena koja se javila sve je lijepo natipkala sto sam rekla i najavila mu inspekciju.
    bas me zanima koliko im treba, a i kako ce dokazat da on to naplacuje...

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja ginekologica, kod koje sam preko hzzo-a, uzima za svaki ultrazvuk 50 kuna. već par miseci razmisljam sto napravit jer je to čista pljačka; ima novu ordinaciju i novi ultrazvuk, i valjda ovako, pokriva dio kredita ili šta li već. inače je ugodna i draga i uopće ne znam kod koga bih se drugo prebacila al me ljuti što pravi budale od pacijenata, kojih ima, čula sam oko 5000, pa sad računajte koliko love "digne". cura koja je nedavno bila na pregledu prije mene joj je ostavila 20 kuna više, i sestra joj u hodniku govori: "ma draga, pregled je 50 kuna, a ne 70", a ova odgovara: "neka, neka, to je za kavu". eto, lipo dobije i "manču" na ovo šta ti ilegalno naplati! jedini put kad joj nisam platila bilo je kad mi je dijagnosticirala missed, bila sam u šoku i tek pri izlasku se sjetim da joj nisam platila, a tad mi je rekla: "ma nema veze". razmišljala sam da je pitam da mi napiše račun, što naravno ona i ne bi mogla napraviti, al mi nekako bude...ne znam...teško...kao; mene bude sram, a ne razmišljam da bi trebalo biti nju. ljuta sam na sebe, al fakat je to ne mogu pitat dok je draga i ljubazna :/

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lara26 prvotno napisa
    super da sam naisla na ovu temu.
    upravo sam prijavila svog soc. ginekologa na bijeli telefon za naplacivanje uzv. jel tko do sada to napravio i jesu li reagirali?

stvarno mi je pocelo ic na zivce. bez racuna naplacuje uzv jer to nije ''standardna pretraga''.
    zena koja se javila sve je lijepo natipkala sto sam rekla i najavila mu inspekciju.
    bas me zanima koliko im treba, a i kako ce dokazat da on to naplacuje...
    Lara, možeš napisati broj tog bijelog telefona?

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sorry, vidim da ga je @n@ napisala

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Imam slicni problem. Prije dva mjeseca rodila sam sina. Sa mjesec dana otisli smo pedijatru na sistematski - tada jos nismo imali papire od osiguranja. Tjedan dana kasnije malisa je dobio soor pa smo ponovo otisli pedijatru. Ovog puta smo imali papire. Sestra ga je upisala kod doktora i naplatila nam to 200 kn (bez racuna). U tom trenutku sam bila zabrinuta za maloga, a i gledala sam da ga sto prije odvedem toma, tako da iako mi je bilo cudno da me trazi 200 kn, nisam reagirala. Zapravo sam skroz to smetnula s uma - dok mi mjesec dana kasnije nije palo na pamet da nema sanse da se upis pacijenta placa - i sama sam mijenjala i doktore i ginekologe i nitko mi nikad nije nista naplatio. Popricala sam o tome s momkom, a on mi je rekao da je cuo da taj doktor svima naplacuje upis pacijenta i da se svi jako ljute na njega zbog toga. Pa sam ga odlucila prijavit nekome. Al kome?!

Nazvala sam bijeli telefon - a oni su me uputili da nazovem telefon hzzo 0800 79 79 - na tom telefonu mi je neki poluljubazni mladic rekao da on meni ne moze pomoci jer nisam dobila racun za tu uslugu (koja se ne smije naplacivati). Sto ja sad tu mogu napraviti? Da odem doktoru i da ga trazim racun? Pa ako mi ga ne da (a nije lud da mi ga da jer naplacuje nesto sto ne smije), sto da onda radim? Stvarno nije u redu roditelje male djece (a i bilo koga drugoga) pljackati za 200 kn. A i ti sa HZZO su mi apsurdni - njih uopce nije briga ni tko je taj doktor ni nista ni sto on uzima od ljudi pare za nesto za sto ga oni ionako pljacaju. Bljak!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A baš sam se pitao u čemu je keč s bijelim telefonom obzirom da vrana vrani očiju ne kopa. Sad znam. Vrana vrani fakat oči ne dira.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

u novine...za primjer drugima...sramota....

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hm i ja sam platila 200 kuna za "otvaranje kartona" i za 1 i za 2 dijete.
    a neki pedijatri tu naplacuju po 200 za svaku godinu kalendarsku.... ono aha 1.1. je prošao prije xy dana, a vi niste platili 200 kn za vođenje kartona

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nama pedijatar naplaćuje CRP 70 kn.(vidim da je u Steli 50 kunića).i nikad ne da račun, no nikad nas ni ne tjera da to obavimo kod njega...ali naravno da se meni ne da s bolesnim djetetom vući po čekaonicama kad tamo kod njega mogu odmah djetetu izvaditi krv i za 1 min vidjeti nalaz..ali dobijem onu "potvrdu" koliki je djetetu CRP....dok se plaćalo ono cijepivo 5u1 nikad nismo dobili račun a cijepivo smo znali platiti i za 100 do 200 kn više nego u ljekarni ili kod drugih pedijatara...naravno nama je neugodno tražiti račun....

ovo mi je najbolje na Bijelom telefonu; ako niste dobili račun ne možete dokazat...ha,ha,ha koji sarkazam....fora i je u tome što se zakon krši jer se račun ne izdaje hello!!!

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a njima...Udruga za promicanja prava pacjenata?
    http://www.pravapacijenata.hr/

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Samo da napišem da ima pedijatara koji nikad ništa ne naplate (osim cjepiva kad se plaćalo, ali uz račun).

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

samo da još nešto nadodam ..mama mi je radila magnetsu u prošle godine u 7 mjesecu u jednoj zg bolnici...prošli tjedan su joj očitali nalaz....dal da dalje išta komentiram...molimo se Bogu da sve bude OK jer je nastala cijela strka i nalaz je loš..no ne pada im na pamet napraviti novi jer se stanje možda pogoršalo ili poboljšalo...oni idu opet raditi neke sporedne naleze i mučiti ženu...dođe mi da poludim...ali nemožeš mamu nagovoriti da plati i ode privatno..no sad je već i tako prekasno za nešto što je moglo biti prošle godine na vrijeme.......uf

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Strašno Ivana zg, nalaz MR koji se čeka skoro godinu dana?
    Probajte na uputnicu ali u nekoj privatnoj poliklinici u kojoj je to moguće (možda medikol) - isto se čeka, ali valjda ne jako dugo. probajte!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    nama pedijatar naplaćuje CRP 70 kn.(vidim da je u Steli 50 kunića
    neki dan zvala taj labos i prek telefona kažu - crp= 100kn

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    neki dan zvala taj labos i prek telefona kažu - crp= 100kn
    prvo - crp u laboratoriju i kod doktora nije isti test
    drugo - laboratoriji imaju preporučene minimalne cijene testova http://www.hkmb.hr/pretrage/cjenik_p...ik_2010-03.pdf

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam isto prije plaćala u Steli čini mi se 80 kn ili čak 120 ali baš sam jučer otvorila cijenik i vidim CRP 50 kuna
    http://www.poliklinika-stela.hr/Cjen...nika_Stela.pdf

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja tu ne vidim problem niti uz najbolju volju. Bila bih vrlo sretna da moj pediajtar ima takav aparatić pa da ne nagađamo da li je bakterija iz KKS-a i leukocita (ili ja platim u laboratoriju u DZ za CRP, ali nam tada vade iz vene). Što se tiče CRP-a, njega možete dobiti i na uputnicu isključivo u bolnici vađenog iz vene .

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Imam slicni problem. Prije dva mjeseca rodila sam sina. Sa mjesec dana otisli smo pedijatru na sistematski - tada jos nismo imali papire od osiguranja. Tjedan dana kasnije malisa je dobio soor pa smo ponovo otisli pedijatru. Ovog puta smo imali papire. Sestra ga je upisala kod doktora i naplatila nam to 200 kn (bez racuna). U tom trenutku sam bila zabrinuta za maloga, a i gledala sam da ga sto prije odvedem toma, tako da iako mi je bilo cudno da me trazi 200 kn, nisam reagirala. Zapravo sam skroz to smetnula s uma - dok mi mjesec dana kasnije nije palo na pamet da nema sanse da se upis pacijenta placa - i sama sam mijenjala i doktore i ginekologe i nitko mi nikad nije nista naplatio. Popricala sam o tome s momkom, a on mi je rekao da je cuo da taj doktor svima naplacuje upis pacijenta i da se svi jako ljute na njega zbog toga. Pa sam ga odlucila prijavit nekome. Al kome?!

Nazvala sam bijeli telefon - a oni su me uputili da nazovem telefon hzzo 0800 79 79 - na tom telefonu mi je neki poluljubazni mladic rekao da on meni ne moze pomoci jer nisam dobila racun za tu uslugu (koja se ne smije naplacivati). Sto ja sad tu mogu napraviti? Da odem doktoru i da ga trazim racun? Pa ako mi ga ne da (a nije lud da mi ga da jer naplacuje nesto sto ne smije), sto da onda radim? Stvarno nije u redu roditelje male djece (a i bilo koga drugoga) pljackati za 200 kn. A i ti sa HZZO su mi apsurdni - njih uopce nije briga ni tko je taj doktor ni nista ni sto on uzima od ljudi pare za nesto za sto ga oni ionako pljacaju. Bljak!
    Ako sumnjate da su vam narušili prava o liječniku/sestri/ odjelu možete napisati pismenu pritužbu na "Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata", svaka županija ima svoje . Žalba mora biti potpisana imenom i prezimenom (dakle, ne anonimana), ali Povjerenstvo može zadražati identite pacijenta za sebe (ako tako navedete) i tražiti očitovanje bez da se navodi tko se potužio.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ako sumnjate da su vam narušili prava o liječniku/sestri/ odjelu možete napisati pismenu pritužbu na "Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata", svaka županija ima svoje . Žalba mora biti potpisana imenom i prezimenom (dakle, ne anonimana), ali Povjerenstvo može zadražati identite pacijenta za sebe (ako tako navedete) i tražiti očitovanje bez da se navodi tko se potužio.
    Hvala. Napravit cu tako.

A meni je fascinantno koliko tih doktora naplacuje usluge koje ne bi smjeli naplacivat i bez racuna i tako godinama (odrzavanje kartona svake godine 200 kn ??). Ako ministarstvo zdravstva nije zainteresirano mozda je ministarstvo financija

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jel imate kontakt adresu tog povjerenstva za Krapinsko-Zagorsku zupaniju?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja tu ne vidim problem niti uz najbolju volju. Bila bih vrlo sretna da moj pediajtar ima takav aparatić pa da ne nagađamo da li je bakterija iz KKS-a i leukocita (ili ja platim u laboratoriju u DZ za CRP, ali nam tada vade iz vene). Što se tiče CRP-a, njega možete dobiti i na uputnicu isključivo u bolnici vađenog iz vene .
    zašto platiš u DZ?
    CRP se kod akutnih upala dobije na up u DZ
    samo se onda ne može dobiti i SE
    liječnik mora birati što će tražiti

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    zašto platiš u DZ?
    CRP se kod akutnih upala dobije na up u DZ
    samo se onda ne može dobiti i SE
    liječnik mora birati što će tražiti
    zašto? zato jer mnogi labosi u DZ popodne ne rade CRP
    i zato jer pedijatar ponudi, a ti kao roditelj koji želi pomoći djetetu hoćeš sve i odmah
    zato jer nekako procijeniš da tih 100kn nije ništa u usporedbi s maltretiranjem bolesnog djeteta navlačeći ga od ordinacije do labosa i onda opet natrag pedijatru

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nije problem aparatića kod pedijatra, da pače..ovdje govorimo o problematici naplaćene usluge za koju nije izdan račun!
    CRP se vadi iz prsta- ali nikad ni kod pedijatra, ni u bolnici ni u npr.Steli nije vađen iz vene..osim ako naravno vadiš kompletnu KKS iz vene onda će iz toga očitati i CRP.....u Steli i na Zaraznoj mom djetetu vade i KKS iz prstića....

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    zašto? zato jer mnogi labosi u DZ popodne ne rade CRP
    i zato jer pedijatar ponudi, a ti kao roditelj koji želi pomoći djetetu hoćeš sve i odmah
    zato jer nekako procijeniš da tih 100kn nije ništa u usporedbi s maltretiranjem bolesnog djeteta navlačeći ga od ordinacije do labosa i onda opet natrag pedijatru
    X potpisujem upravo je to razlog

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Nije problem aparatića kod pedijatra, da pače..ovdje govorimo o problematici naplaćene usluge za koju nije izdan račun!
    CRP se vadi iz prsta- ali nikad ni kod pedijatra, ni u bolnici ni u npr.Steli nije vađen iz vene..osim ako naravno vadiš kompletnu KKS iz vene onda će iz toga očitati i CRP.....u Steli i na Zaraznoj mom djetetu vade i KKS iz prstića....
    ako se vadi iz vene, vade se 2 epruvete - 1 za KKS, druga za CRP
    ako se vadi iz prsta, cijedi se krv u kapilaru i u microtainer

i dalje tvrdim da je manja trauma vađenje krvi iz vene za dijete. roditeljima je podnošljivije natiskavanje i cijeđenje prstića za nekoliko kapi krvi

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam kako je drugdje
    naš lab CRP ne radi popodne
    CRP možeš dobiti samo do 9 sati ujutro
    tako da ne kužim plaćanje CRP u DZ ako je dijete akutno bolesno
    ili ga možeš dobiti do 9h na uputnicu bez plaćanja
    a kasnije ne ide ni na uputnicu ni na plaćanje

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

AV, zašto se CRP radi samo do 9h? :znatiželjna:

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A nakon 9 se ekipa u labu lijepo dosađuje do 3. Bez brige tamo uvijek nekog ima.
    Meni je često doktorica davala uputnicu za hitan lab pa bi se ta ekipa pokrenula i nakon 9. I sve zgotove dok pljesneš rukama.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jer (u našem DZ) ne spada u hitni nalaz
    do 9h je vađenje krvi kada se može dobiti sve na popisu pretraga, i jetrene, i masnoće, elektroliti......
    poslije se mogu dobiti samo hitni nalazi
    a to je, kod nas, SE, KKS i urin

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nažalost mom djetetu je draže natiskivanje prstića (što je meni samo bolno i gledati-ali eto ona ne da iz vene, a meni je bitno da se obavi)
    naš pedijatar nije u DZ, on radi i privatno i preko socijalnog, nalazi se u našem kvartu...on CRP radi u svako doba dana....gotov je u 1 min.

e sad curke mene zanima po čemu je različit taj test u labosu i kod pedijatra i primjetila sam da se drugačije gleda i na one vrijednosti npr. CRP je 12 to je kao već neka upala..a u labosu je drukčije...? Hvala

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •