Imam malo bašče uz zgradu, a u njoj mahune (žute i zelene), grašak (šećerac), mrkvicu, peršin, blitvu, ciklu, papriku (baburu), paradajz, kupus, kelj i tikvice (svakakve, tek sad vidim).
E sad, paradajz mi je neki "gulav", na nekoliko stabljika ima ploda, ali mi je lišće nekako jadno, bojim se što će biti od njega, posebno nakon svih ovih kiša.
Zanima me, može li se biljka cijelo vrijeme dohranjivati s tom tekućinom od koprive (nisam skužila u knjizi Bio vrt, čitam napreskokce...)?
Još nešto.
MIslila sam proljetos posijati brokulu, ali me susjeda (koja mi je ustupila dio vrta) odgovorila. No, u Bio vrtu sam skužila da brokula bez beda uspijeva pa me zanima, jesam li zakasnila sa sijanjem? MIslila sam posijati u posudi na balkonu pa kada narastu sadnice prebaciti ih u bašču? Barem da u kasnu jesen imam svoje brokule.
Je li kasno za posijati korabicu?

Odgovori s citatom
Nisam sigurna je li možda već bilo postavljeno, moguće je da sam ga previdjela...

za paverune! Baš im se veselim! Moram napraviti inventuru za onaj kopar, imala sam sjeme samo ne znam jesam li ga potrošila.
.