Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: samoudaranje po glavi

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno samoudaranje po glavi

Mislim da je ovdije riječ o psihičkom zdravlju Ako nije sorry.

Uglavnom da li se tko susreo s problemom i što bi on mogao značiti:

Moja curica sebe udara otvorenim dlanom po glavi kada ima osjećaj krivnje (to je moja procjena). Kad je upozorim da to ne radi onda uzme moju ruku i udara se po glavi

Drugi slučaj je da kad naiđe na neodobravanje, onda lupa glavom od pod

Mislila sam da je razvojna faza ali ne prolazi. Ne znam od kuda joj to niti zbog čega takvo ponašanje.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moj malac ( 6 mjeseci) se udara po glavici dok jede i to dosta jako . Nisam pomislla na poremećaj već na tik i činjenicu da je dosta aktivan i živahan pa nema živaca čekati dok pojede.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nije isto kod beba i kod starije djece. Bebe to rade nesvjesno i zbog nerazvijene motorike i refleksa. Starija djeca to rade svjesno. Zato sto su vidjela od nekog ili jer prolaze kroz fazu. Cula sam za mnogo takvih primjera, pogledaj i ovdje u pretrazniku, a nisam cula da je nekom ostao ozbiljniji problem.

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moje mlađe dijete je imalo ovu drugu fazu, ako mu se nešto ne odobri , bacao se glavom unazad na pod. Prošlo je brzo i trajalo jako kratko.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mislim da je faza u pitanju. probaj ignorisati, znam da nije lako, ali ako onda dobije paznju sa takvim ponasanjem, sve su prilike da je to pocela zloupotrebljavati.

moja rodica je ostavila sina samog u sobi kada je dobio asmaticni napad jer mu nije dala igracku, doktor joj rekao da izadje. i nikad se to vise nije ponovilo. jeste da je umrla od straha, ali poenta je bila da je mali iskoristavao svoju bolest da bi dobio sto zeli.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj petraa prvotno napisa
    Moje mlađe dijete je imalo ovu drugu fazu, ako mu se nešto ne odobri , bacao se glavom unazad na pod. Prošlo je brzo i trajalo jako kratko.
    Isto,osim što je moj lupao glavom o pod i trajalo je jako dugo,više od godinu dana...
    Zato mu sada tako nešto ne pada na pamet !
    I ja sam mislila da neće nikada proći,ali eto..kao i sve druge faze valjda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •