Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 404

Tema: NOVA KUHINJA

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    I prije smo imali silgranit, veliki, dvodijelni s ocjednikom - mislim da je zauzimao previše mjesta. Ovaj okrugli je sasvim dovoljan za pranje posuđa koje ne ide u perilicu i povrća, a ocjednik je genijalna stvar - to je zapravo izvrstan dio radne plohe - sve se cijedi u odvod.
    Kakav je svijetli silganit za održavanje? Ostaju li fleke od kave il crvene paprike?
    Imaš li možda i pipu istog izgleda i boje kao i sudoper?
    Kolika je cijena takvog sudopera i pipe?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Fleke ostaju, ali se jako lako skidaju - sudoper čistim bijelim Brefom - samo ga malo našpricam na spužvicu, obrišem, ostavim malo, isperem i kao nov je. Mrlje od vode se ne poznaju, što je meni bitno. Imamo i takvu pipu i čistimo je na isti način. Mislim da je ukupna cijena bila oko 3500 kn.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam uspjela takav svijetli sudoper trajno zmazati (ne znam s čim, ali bilo je crveno). uglavnom, ne bi ga više kupila; po meni nikako ne vrijedi tih novaca.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Anki, vjerujem da se to može očistiti. Imala sam takav sudoper i u starom stanu nekoliko godina i čistio se odlično, iako se po njemu prolijevao i čaj i kava, i cikla i sve moguće boje.

Btw., drago mi je da si opet češće s nama. Nadam se da ste dobro vas troje.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma nema šanse, ribala ja i s cifom i s brefom i s blanco oriđiđi sredstvom samo za to. jedino nisam piling probala napraviti
    veliki sam ti ja zmazek, Zdenkice, veliki

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

boli te briga, riješila si se toga.
    ostavila nek` ga drugi taru

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sad opet imam srebrnegaaaa....

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    boli te briga, riješila si se toga.
    ostavila nek` ga drugi taru

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Onda možda silgranit nije ni za nas. :/
    Što se s njime zbiva kad se naglo ulije kipuća voda? Može li puknuti? Recimo nakon što se skuha tjestenina i sl.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Redovito izlijevamo kipuću vodu u sudoper - ne događa se ništa.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

koliko ja znam-neće mu bit ništa, kupiš blanco, iskesaš para i voila

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ivana2 prvotno napisa
    Onda možda silgranit nije ni za nas. :/
    Što se s njime zbiva kad se naglo ulije kipuća voda? Može li puknuti? Recimo nakon što se skuha tjestenina i sl.
    Ne, definitivno ne moze puknuti, ne mozes ga skoro ni izrezati... na Blancovom štandu na velesajmu možeš se uvjeriti u njegovu kvalitete (po meni je bez konkurencije)!
    Mi imamo Blanco antracit i prezadovoljna sam!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Citiraj babyboys prvotno napisa
    Citiraj malena beba prvotno napisa
    babyboys prekrasna je kuhinja!!!!
    hvala

danas ću ju probat uslikat tak da se bar malo vidi kako to izgleda sve skupa... i malo više udomaćeno, ovo je slikano kad je tek montirana...

Ja ne mogu otvoriti...traži pass?

Tashunica, kuhinja je baš divna!
    sad više ne traži...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kuhinje su vam prekrasne, vrlo inspirativno, jedva čekam ljeto i da krenem u kupnju svoje, dobiješ puno ideja ovako kad pogledaš tuđe kuhinjice

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    joj
    super su mi sve te vase kuhinje
    al ja ne bi ni jednu od njih
    ja jedva cekam da ja napravim SVOJU kuhinju
    pa da vidite kaj je sareno i natrpano detaljima
    ajd da jednom bude i tvoja pa ce meni biti lakse sa mojom

moja ce biti zuta, zuta. zuta skoro pa ko sunce 8)

a sad kad razmislim, dijelove kuhinje koje sam birala, ispada mi po sistemu tombole.

- fronte MDF mat, lijepe zute boje ali sam ja ipak htjel nijansu koja ima malo vise bijele u sebi.

- radna povrsina siva jel nije bilo lijepe bijele sa sitnim sivim tockicama nego samo sa velkim sivo-krem-mramornim flekama. povrsina je definitivno ispala presvijetla.
    pogotovo kad se namontirao antracitni sudoper. sad se svaki dan divim lijepoj zivoj zutoj kuhinji i tjesim se da povrsina i nije tako svijetla i da ce biti bolje kad se stavi i staklokeramicko crno kuhalo na nju.

- al tomboli nije kraj jel sam i plocice birala na nacin da nisam znala na sto ce tocno vuci ta zuta nijansa fronti niti kakava ce tocno biti radna povrsina pa upikla neke lagano zute i dala naputak da hocu sive, nesto tamnije, fuge. meni je bilo glavno da plocice nisu bijele iako bi to mozda bilo najsretnije rjesenje.

- ostali aparati u kuhinju ce biti bijeli. razlog je jel neke vec imamo od prije. sad kad je ova radna povrsina kuzim da bi bili bolje inox ali bi mi onda to tako bilo metalno hladno.

u svakom slucaju ja se veselim :D svojoj novoj kuhinjici iako cu samo ja znati zasto su neke stvari malo cudne.

a plan mi je dodat i pokoju zelenu biljcicu da malo ublazi zutilo.

e, nisam sigurna ni za ruckice. valjda ce ispast ok. znam da sam uzela mat. da ne bljeste

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala na odgovoru. Ja sam što se toga tiče svaki dan druge pameti.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

imam pitanje???
    jel ima netko majstora koji bi moju postojecu kuhinju preuredio i nadogradio npr. mislim da gornje elemente moram samo promijeniti vrata, isto s donjima i recimo da mi promijeni radnu plocu i sudoper i naravno nadogradi onako kak bi ja htjela. Znam da zvuci komplicirano, ali mozda bi se netko dao u takav zahvat!
    Molim preporuke....

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Molila bih savjet!
    Ima li netko ikakovih iskustava s Mandi kuhinjama?!? Ili možda kakve priče od prijatelja, poznanika?
    Nekak nam je čudno da izgledaju vrlo dobro za relativno malu cijenu..ne kužim u čemu je kvaka...piše da je Italija zemlja porijekla, ne možemo od prodavača saznati gotovo ništa...
    Mozgamo stalno možda je ipak kineska proizvodnja, pa možda neke kancerogene boje, pa svašta nešto...
    Okovi, metalni dijelovi djeluju vrhunski (koliko kod talijanskih proizvoda može biti - u smislu trajnosti) - ne znam jednostavno...

p.s. Evo zgodan link za kombiniranje boja

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Fleke ostaju, ali se jako lako skidaju - sudoper čistim bijelim Brefom - samo ga malo našpricam na spužvicu, obrišem, ostavim malo, isperem i kao nov je. Mrlje od vode se ne poznaju, što je meni bitno. Imamo i takvu pipu i čistimo je na isti način. Mislim da je ukupna cijena bila oko 3500 kn.

3500 kn za pipu i sudoper?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Koje su kuhinje najlakše za održavanje, vrata od elemenata mislim...one glatke i sjajne ili???

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I zaboravih reći na koje se ne lijepi sve i svašta i ne vidi svaka flekica od vode...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja trenutna kuhinja je mat plava samo dva elementa su u crem boji,na ta dva crem elementa nikakav trag neostaje dok na plavoj dovoljno je jedanput otvoriti frizider i vec se mra brisati

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi imamo blanko onaj boje pijeska i takvu slavinu
    mrak..ništa se ne vid na njoj
    kadica dublja i šira od prosjeka, ne skuplja se kamenac...
    prezadovoljna 8)

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

vidim da se dosta piše o silgranitnom sudoperu pa da ne otvaram novu temu
    i mene muči čišćenje..
    mi imamo silgranitni boje pijeska i nema šanse da ga očistim ..
    uvijek izgleda prljavo..

imate još kakvih savjeta za čišćenje?

inače dosta pazim na njega, tipa ne sipam vrelu vodu (tu i tamo mi se omakne )

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Čistim ga bijelim Brefom - čist je za 5 sek. Lijevam vruću vodu, čaj, sve.

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zdenka2, hvala puno ... Pomoglo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno HELP!!!! NOVA KUHINJA!!!!

Nisam baš neka forumašica, al me trenutno muči jedan veliki Problem.
    Koju boju kuhinje izabrati!!!!!!!! :shock: Imam troje male djece, obožavam kuhati i peći kolače..... Ukratko, treba mi funkcionalna kuhinja, koja se lako čisti i da nije osijetljiva. Tko ima za mene dobar savjet???? Unaprijed zahvaljujem

PS: Razmišljam i čujem dosta od drugih da je visoki sjaj (Firma luminac???) genijalna za frontu, a uz to bih odabrala nesto čokoladno okolo (osim wenge). Što kažete na tu ideju????

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hej, zar nema nitko savjeta za mene???? Iskreno, nemam baš mnogo vremena za čitanje svih starih postova, pa sam se nadala nekolikim kratkim odgovorima malko ste me razočarale cure

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam kupila prljavo bijelu mat i zadovoljna sam - ne poznaju se "prsti",a kuhinja se čini veća

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nije to nista osobno , vec su toliko stranica napisale da im se vise ne da. I ja sam u nedoumici kako slozit kuhinju, zicala sam pomoc , slab odaziv , ali isto ne shvacam to osobno.
    Evo, ja provodim poprilicno vremena u kuhinji,pa sam isplanirala zutu kuhinju, mdf (visoki sjaj),tehnika ugradbena,siva, radna ploha podignuta na nekih 96 cm, kameni sudoper , spaker na drva (kuham, grijem se, pecem na njemu), plocice su jos uvijek teska misterija, a kako ce sve skupa izgledati :/ . Pokusavam naci dobru dusu koja ce mi pomoci pri realizaciji mojih suludih ideja , odgovoriti me od ludosti, nagovoriti me na nesto pametno sto sam izostavila prije nego iskesam gomilu love i pocinim najvecu gresku u zivotu.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    ovu sam ja zapikirala (treća stranica, goja svijetlo smeđa/limeta)

http://www.svea.si/filelib/katalogi/...talog_lina.pdf
    odustala sam od ove kuhinje, jer su cijene za par elemenata
    našla sam čovjeka koji će mi raditi za puno manje love, a više elemenata.

sunnymummy ja isto dosta vremena provodim u kuhinji i majstor mi je savjetovao visoki sjaj, a potvrdile su mi dvije frendice koje imaju taj materijal.
    što se tiče boje nešto mi se u zadnje vrijeme svidjela trula višnja ili bordo u kombinaciji s vanilijom, ali to ću još vidjet imam još koji tjedan za odluku.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

bebelina, mogu ja, kasnije, možda , poslikat sboju žutu kuhinjicu s kojom sam, na kraju, skroz sretna. nije savršena, al mi je ipak gušt.
    možda će ti biti lakše kad vidiš jel ti tako nešto jarko 'sjeda'

(ja sam po netu bila tražila žute ali sam našla možda 2-3)

sunnymummy, moja je jarko žuta, medijapan, mat

ono što sam zaključila je da se fleke različito vide pod različitim svjetlom na raznim podlogama (recimo kamenac na siligranitu)

u kuhinju mi padaju slijedeće vrste svijetla: danje, obična žarulja u sjeni lampe, štedna u sjeni lampe, floroscentna (puno takve), nešto halogene (napa)

ova floroscentna je sami vrag. kad ju zgasim sve je bolje.
    staklokeramiku nikako obrisat pod halogenom. stalno tragovi krpe ostaju. kad ju maknem, milina

inače na mojim vratima se ne vide baš packe. onak nakon 4-5 dana prebrišem mokrom krpom oko ručkica i više ih nema.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa
    bebelina, mogu ja, kasnije, možda , poslikat sboju žutu kuhinjicu s kojom sam, na kraju, skroz sretna. nije savršena, al mi je ipak gušt.
    možda će ti biti lakše kad vidiš jel ti tako nešto jarko 'sjeda'

(ja sam po netu bila tražila žute ali sam našla možda 2-3)
    Kako mi je dobro legao.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

uspjela, nekako :D

naša Žuta: http://public.fotki.com/Inesica/kuhinja/

ja sam skroz zadovoljna žutom bojom. u početku se MM mrštio ali otkad smo postavili i visilice kaže da mu je skroz sjela.

ja bi bila sretnija sa radnom pločom bijele boje sa sitnim sivkastim točkicama ali i ova se skroz dobro uklopila (al nisam baš skroz zadovoljna). definitivno sam ju zamišljala tamnijom. da sam znala da je ovako svijetla definitivno bi i sudoper bio sivi, a ne antracit. al nije ni ovo strašno.

bijeli aparati mi jako pašu i ublažuju jarkost boje.

u svakom slučaju, kada je dan oblačan ja imam sunce u prizemlju :D

s vremenom dodat ću i pokoju biljčicu i sitnicu, a možda smislim i neko pametno rješenje za mikrovalnu i koš za smeće kojeg još uvijek nemamo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, hvala vam.

99% je sigurno da ću uzeti visoki sjaj nešto u stilu prljavo-bijela, svijetla pistacija ili zlatni sjaj. Pogotovo ovo zadnje super izgleda!! Ako ga bude u visokom sjaju - to je to. Još u kombinaciji sa tamnom bukvom (čoko) ili woodline moca izgleda fantastično. Budem vam javila za dan-dva šta smo naručili, pa ću staviti slike da vidite. Podne pločice su mi prljavo-bijele sa 6 "čokoladnim" pločicama prošarane, a zidne male smeđe-bež (neznam točno kako se zove).

Uglavnom, u dojnjem dijelu kuhinje će prevladavati ladice sa t-boxevima, da ih djeca nemogu zalupljivati a bit će i 2-3 vrata sa montizerima isto prevencija protiv lupanja vrata... Bit će kao u Inesice na L a mjere su 3,80 x 3,10 (bez samostojećeg srebrebasto-sivog hladnjaka). Uza sve to ide vatrostalno kuhalište (pola plin, pola struja) i ugradbena pećnica, najvjerovatnije electrolux, kao i perilica i napa iste marke. Napa će isto biti ugadbena, nemam živaca ni vremena onu samostojeću mackati-trackati...

Inesica, lijepa ti je kuhinja, al meni bi bila ova žuta boja prejaka. Preferiram blaže boje.

Eto to je zasad to, pa budem vam javila ako se što bitnije promijeni.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ines , lijepa kuhinja i kako uredna . Moja ce biti malo svjetlija i naravno neuredna jer iako imam veliki tinel svi se uvijek natrpaju u kuhinju.
    Pitanje, kako ste rijesili svjetlo na stropu? Ne kuzim bas , ali mi se jaaaakooo svida!

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa
    uspjela, nekako :D

naša Žuta: http://public.fotki.com/Inesica/kuhinja/

ja sam skroz zadovoljna žutom bojom. u početku se MM mrštio ali otkad smo postavili i visilice kaže da mu je skroz sjela.

ja bi bila sretnija sa radnom pločom bijele boje sa sitnim sivkastim točkicama ali i ova se skroz dobro uklopila (al nisam baš skroz zadovoljna). definitivno sam ju zamišljala tamnijom. da sam znala da je ovako svijetla definitivno bi i sudoper bio sivi, a ne antracit. al nije ni ovo strašno.

bijeli aparati mi jako pašu i ublažuju jarkost boje.

u svakom slučaju, kada je dan oblačan ja imam sunce u prizemlju :D

s vremenom dodat ću i pokoju biljčicu i sitnicu, a možda smislim i neko pametno rješenje za mikrovalnu i koš za smeće kojeg još uvijek nemamo
    kuhinja je mraaak
    volim ovakve "luđačke" boje u kuhinji

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Pitanje, kako ste rijesili svjetlo na stropu? Ne kuzim bas , ali mi se jaaaakooo svida!
    to nam je došlo sa kućom pa i ne znam baš u detalje al mislim da je jednostavno . imam neke fotke iz tog 'procesa' pa sam nadodala. vidi jel ti koristi:
    http://public.fotki.com/Inesica/kuhi...4911large.html
    na te profile stavili su 4 ploče pleksija

inače, svijetlo je super kad treba nešto raditi. jako je, nema sjena, osvjetli cijelu kuhinju. ja ga jedino ne volim zbog boje. previše mi je 'radna'

što se tiće žute boje. volim nju i volim narančastu. al narančasta mi je nekako bila pretamna, a na žutu, u kuhinji, sam se jako navikla još u staroj kući. bila je na kuhinjskim zidovima. i uopće si ne mogu zamisliti svoju kuhinju bez nečeg žutog. pa kad je bal, nek bude cijela žuta

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

inesica jako lijepa kuhinja

ja se nadam da cu napokon za par dana staviti slike svoje
    sutra je dolaze montirati

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nasa kuhinja je narancasta, medijapan mat-tesko se cisti, ali se treba dobro potruditi da se vide otisci pa zaista ne cistim cesto......htjela sam visoki sjaj ali smo na kuhinju toliko potrosili da.... sudoper i spina su od silgranita bijelog, marke franke.....sve skupa oko 3-4000 ali je sudoper jako dubok i sirok. prejednostavan za odrzavanje, ali pripazim recimo ako cistim mrkvu ili ciklu da isplahnem vodom da se ne skori. navecer kad sredjujem sudje operem ga arfom i gotovo! nema sasusenih kapljica i uvijek izgleda uredno.[/img]

Datum pristupanja
    Mar 2007

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pozdrav svima! Radit ćemo kuhinju po mjeri zbog iznimno malog prostora..(visine 2,45, duljine 3,04 i širine/dubine 1,05) i do prije par godina znala sam kako će mi kuhinja izgledati a sada kad trebam odlučiti ja sam totalna tuka..jako mi se sviđa kombinacija bukve sa nježno nježno zelenom, s time da bi boje bukve bile bočne strane elemenata i radna ploča a fronte matirano zelene..Nadam se da mi neće bogznakako smanjiti već ionako mali prostor..Za pločice još ne znam...možda neke sivkaste na zid a podne krem. tu je još i boja zida..ili nježno zelena ili žućkasta...što mislite?

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ines, predivno i jako jasno , ali na zalost kod mene ne ide.
    Kikki , jako lijepa kuhinja, narocito mi se svidaju oble linije.
    kristina_zg , a da poslusas Apri . Bijela kuhinja da otvori prostor, pa dodaj detalje u zelenoj.

A ja jos uvijek pojma nemam sto da radim sa svojom, frka me je kako poslozit boje.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure moje našla sam perfektnu kuhinju....
    Kao prvo, nikad ne recite nikad....Ja sam prva uvijek govorila da nebih nikad wenge uzela...a znate koju sam izabrala???? WENGE

Korpus će biti wenge; na dojnjem dijelu fronte će biti wenge visoki sjaj (iverica presvučena akrilom, kažu da je to puno neosjetljivije nego lakirani mediapan i jeftiniji) a na gornjem dijelu bež visoki sjaj...
    Budem stavila slike

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Ines, predivno i jako jasno , ali na zalost kod mene ne ide.
    Kikki , jako lijepa kuhinja, narocito mi se svidaju oble linije.
    kristina_zg , a da poslusas Apri . Bijela kuhinja da otvori prostor, pa dodaj detalje u zelenoj.

A ja jos uvijek pojma nemam sto da radim sa svojom, frka me je kako poslozit boje.
    a nisam si mogla pomoći...cijenim mišljenje ali na kraju ipak moram po svom Odabrala sam nježno zelenu- pistacija i totalno sam oduševljena :D Zidove bih onda žućkaste da mi prošire prostor..(nekako mi se čini da ni ta nježna zelena nije neki promašaj, ipak je svijetla nijansa u pitanju a zaista mi se sviđa :/ )
    Još je moja prvotna ideja bila boja vanilije..i onda me ta zelena totalno opsjela

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sunny_mummy prvotno napisa
    Cure moje našla sam perfektnu kuhinju....
    Kao prvo, nikad ne recite nikad....Ja sam prva uvijek govorila da nebih nikad wenge uzela...a znate koju sam izabrala???? WENGE

Korpus će biti wenge; na dojnjem dijelu fronte će biti wenge visoki sjaj (iverica presvučena akrilom, kažu da je to puno neosjetljivije nego lakirani mediapan i jeftiniji) a na gornjem dijelu bež visoki sjaj...
    Budem stavila slike
    ajde baš me zanima kako će izgledati iako sam sigurna da bude odlično
    da, baš to- nikad ne reci nikad, godinama sam znala kako će mi kuhinja izgledati i sad kad trebam donijeti odluku ispada da to i nije tako jednostavno, i onda se odlučimo za neku xy boju

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

cure, a kako cistite sjajne kuhinje?? moja je crvena, sjajni mediapan... zasad je cistim istim sredstvom kao i stakla i malo izglancam...

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja samo sudoperom ( krpa u raznim bojama ) i posušim suhom krpom

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno kuhinja

Citiraj mrs smith prvotno napisa
    ja sam kupila prljavo bijelu mat i zadovoljna sam - ne poznaju se "prsti",a kuhinja se čini veća
    I ja muku mučim kakvu bi kuhinju, jako bih voljela vidjeti kako tvoja izgleda, ovako po opisu mi se čini idealna, ako možeš pošalji mi koju slikicu, možeš na mail ako ti je tako zgodnije Hoćeš li?
    Unaprijed hvala

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj kikki prvotno napisa
    već me dugo nije tako oduševila jedna kuhinja

Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke