-
vitamini i cajevi za poboljsanje spermiograma
Sjecam se da je negdje medju starim postima bila tema cajevi i vitamini za poboljsanje spermiograma. Spominjala se piskavica i cink da su dobri za poboljsanje. Pa kako su se izbrisali stari topici, dajte me malo podsjetite jesam li u pravu i sta bi mi jos preporucili za poboljsanje spermica.
thanks
-
vitamin E
C vitamin
cink
selen
koenzim Q10
L arginin
piskavica - čaj
puno vode
-
Što komotnije donje rublje (TM naravno) a može i tvoje 
SRETNO!
-
Stop alkoholu i cigaretama!
Multi maca,aloa vera
-
THANKS CURE.
STA JE MULTI MACA, TO NE KUZIM
-
MM je pio u poslijednja 2-3 mj. algu spirulinu, cink, arginin, kapsule s vitaminima A,C,E + Selen i do jučer bih svima preporučila gore navedeno jer je samo mjesec dana ranije imao nalaz normozoospermija(granični)
dok je jučerašnji nalaz pokazao pogoršanje tj.i oligo i asteno zoospermiju.Neznam što da kažem,vjerojatno nekom pomogne a nekom i ne pomogne.
-
maro, nevjerujem da je od toga..jer ako je on bio na spermiogramu prije mjesec dana, a bilo je ok, tek bi ustvari za 2 mjeseca mogla vidjeti kako djeluju ovi vitaminčići na spermićke..možda je imao neke stresove ili...
-
I L-karnitin (ali djeluje više kod atheno, nego kod oligo)
Mara 33, zbog ovih nadomjestaka mu se nije mogao pokvariti nalaz. Neka učini bakteriološku analizu ejakulata jer tako nagli pad može imati veze s nekom bakterijom, a onda i stresom, i neka ponovi nalaz ponovo.
-
Re: vitamini i cajevi za poboljsanje spermiograma
mi smo upravo poručili neke čajeve na bazi biljaka čula sam da su jako učinkoviti jedna terapija traje 5 tjedana
-
MM je imao nalaz oligoasthenozoospermia III. Pa je počeo piti piskavicu, Zn, C-vitamin L-karnitin i nalaz mu se popravljao čak do normozoospermie. Je li do toga ne znam. Sada mu broj šeta sa 5 mil/ml do 20 mil/ml, ali je pokretljivosti izgleda konstantno dobra.
Štetiti ne može, a vrijedi probati. Sretno
-
Moj pije i piskavicu, ZN i C vitamin ali ne znam sta je to L-karnitin. Jase, daj mi napisi sta je to i gdje se to moze nabaviti i kako se pije?
I koliko dugo je to pio TM prije nego mu se nalaz popravio do normospermije.
-
Može se kupiti u skoro svakoj ljekarni. To je aminokiselina koja sudjeluje u proizvodnji spermatozoida. Imaš od Twin lab i od Enciana. Ova druga je puno jeftinija, a nama je nakon nje nalaz bio bolji. Inače je u kapsulama, tako da je lakše gutati od piskavice.
-
hvala jase na brzom odgovoru. idem danas odmah po to. sad sam se jos necega sjetila. za zene je macina trava, jel tako? a za sta ona sluzi? ako netko zna
-
Macina trava je za plodnost. Puno puta sam čula da je ženama pomogla pri začeću (ja sam jedna od njih).
-
znaci samo pitam u apoteci caj od macine trave? to je biljka jel tako? jel znas kako se pije
-
Najbolje je uzeti u nekoj biljnoj apoteci (biljka je). Samo traži macinu travu i svi će znati o čemu se radi. Ja sam pila 3 puta dnevno po jednu šolju, a ti ako možeš, možeš i više, neće ti naškoditi.
-
hvala puno na informacijama. vrijedi probat. kad je biljno nemoze skodit
-
vitamini i cajevi
curke hoce li mi neko objasniti sta je to piskavica jeli to trava ili sta i ja sam odlucila da dok cekam sledeci postupak da malo poradim na promjeni spermiograma ( bokserice sam vec kupila
) mozda mi se posreci probacu i sa ovulaciskim testovima .ko zna .hvala unaprijed
-
piskavica je biljka i imas u svakoj biljnoj apoteci kupit caj od piskavice. Samo treba ju samljet jer je u granulama koje su tvrde i nece se bas rastopit.
-
jucer sam htjela kupit macinu travu pa zena nije bila sigurna . Jel macina trava isto sto i marulja? Nisam kupila htjela sam najrpije provjerit svama
-
Da, Macina trava je isto sto i Marulja. Vidjela sam negdje na internetu.
-
Piskavica (grčko sjeme - F. graecum) je biljka odnosno ono što se kupuje i koristi je sjeme, koje se može samljeti i onda jesti po žličicu sa marmeldom i sl. A može se i kuhati čaj. MM je imao probavnih smetnji dok je jeo sirovu pa sada kuha čaj. Prvo drži sjemenke neko vrijeme u hladnoj vodi, pa zatim stavi kuhati i kad uzavre, poklopi 15-20 min i onda procijedi.
-
Halla!
Piskavica sijeme kako se zove latinski i macina trava.Na internetu sam trazila prevedene rijeci na njemacki pokazu mi normalnu travu za macke.Piskavica caj jesi li i ti koristila ili samo tvoj muz.Ja pokusavam da uspijem sa trud. vec tri godine i nemam srece.Ja sam na pregledu bila i kod mene je sve uredu.Mogu li te zamoliti da mi odgovoris da li mozes da mi te cajeve kupis i posaljes na moju adresu i koliko to kosta sa postarinom uinostranstvo u Evropa
Prijateljski pozdrav
Anita
-
Hallo!
Izvini sa prvim pozdravom ja sam pogrijesila na tastaturi umijesto o pritisnula slovo a.Sad sam totalno sama na sebe ljuta.Po hiljadu puta izvinjavam se
pozdrav
Anita
-
Vitamini C,A,E (moze u zamjenu SUPRADIN)
Selen
Magnezij
Cink
SVE TO U DUPLOJ DOZI!! (PO 2 TABLETE SVAKI DAN OD SVEGA)
PRESTAT PUŠIT!!
SAVJETOVAO DR. VRCIC IZ PETROVE
USPIJEH ZAJAMCEN
NAKON 3 MJESECA NORMOZOOSPERMIJA!!
-
MM je uzimao vitamim E
multivitamin
cink
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke