-
Mlijeko na analizu
Od starijih generacija sam već više puta čula da su im analizirali mlijeko u rodilištu i ustvrdili kako imaju vodeno mlijeko pa su prestale dojiti. To je valjda nekada bila praksa. Moja nona je isto dobila nalaz da ima vodeno mlijeko kad je rodila mog tatu pa je dobila uputnicu da ode po drugo mlijeko, tada su davali izdojeno mlijeko drugih žena (barem nešto dobroga)
No brine me što to i danas rade. Prijateljici analizirali mlijeko kad je rodila prije 8 godina, a jučer mi teta kaže za jednu ženu, njenu poznanicu koja ima bebu od 3 mjeseca i kako beba jako slabo napreduje, otišli za Ri i tamo joj analizom ustanovili da ima vodeno mlijeko i uputili je na formulu. Rekla sam joj da joj poruči neka ne prestane dojiti i neka joj da moj broj pa da je ja dalje uputim.
Pitanje je kako je to moguće? Kakva je to analiza? Na temelju čega oni ustanove da je mlijeko vodeno? Kako uvjeriti ženu koja ima med.nalaz u ruci da je njeno mlijeko nikakvo da ustvari ima dobro mlijeko i daje to najbolje za njenu bebu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma