-
Slažem se s tim da je analiza mm na osnovu % mliječne masti i ostalih sastojaka relativno bez veze, ali taj papir kojim bi mogle mahati pred nosom onih koji pričaju protiv dojenja nekad bi mladu mamu spasio od pritisaka okoline.
Sve one mame koje imaju "dobronamjerne" sugestije sa strane, a same su nesigurne, imale bi The dokaz kojim bi mogle zatvoriti usta dušebrižnicima.
I ja sam čula više puta to da mi se dijete prečesto budi zbog slabog mlijeka, da je moje mlijeko "krivo" za podoje svaka 2 sata (princess puffy, jaaaako te dobro razumijem
)...Nisam tad išla na analizu, ali da sam znala da mogu-otišla bih samo da ne moram više to slušati jer prirast na težini dušebrižnicima nije bio dovoljan dokaz. Od očaja sam se jednom izdojila i mlijeko ostavila u frižideru par sati. Kad sam okrenula bočicu bilo je u obliku "vrhnja" tj. toliko masno da je izgledalo kao da nije tekuće (netko je spomenul Milleram, haha! ). E, to sam, između ostalog i svekrvi, gurnula pod nos i spasila se. Da nisam bila toliko sigurna u sebe, da nije bilo velikog prirasta težine i cm bebe, možda bih pokleknula bez dokaza. Ovako su me ostavili na miru pa je M. dojena 2 godine.
Ako mladu mamu analiza može spasiti, a bebi osigurati da bude dojena-super!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma