Stranica 13 od 20 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 975

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Ja nikad ne delam testove doma, jednostavno sam se tak nekak dogovorila sama sa sobom. Recimo, sutra trebam vaditi betu i nemam uopće nikakvu potrebu da napravim doma test. Znam da sutra idem u lab i to je to. :/

Tako da, Blizu, ne tuguj, kada odeš do laba i izvade ti krv, onda je to tek pokazatelj pravog rezultata. Zaboravi ovaj testić i budi sretna, puna pozitivne energije jer sutra te očekuje pozivan rezultat iz labosa.
    tinaka svaka čast što uspiješ čekati, meni je ovo prvi puta pa sam se zeznula i napravila test doma, mislim da se za ubuduće i ja trebam dogovoriti sama sa sobom!!!
    čitala sam jučer negdje na netu (napisla doktorica) da se test na mokraću nebi trebao raditi prije 25 dana nakon ET.
    sretno za veliku betu!!!

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

N&A, hvala ti!
    Inače nisam jako strpljiva osoba, al imam jak karakter kojeg je jako teško pokoriti i do sada nijednom nakon obje negativne bete nisam zapala u depresiju. Tako je kako je. Punom parom se vratim na posao i krenem dalje. Naručim se opet kod doktora, spremimo akciju i u napad.
    Nisam si dozvolila tugovanja. Rekli bi neki da to možda potiskujem u sebi, al to je sad već slučaj za psihijatrijsko vještačenje

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mene danas, 10 dpt, baš steže stomak, onako kao pred m, baš se osjećam ko ...da ne kažem šta

znam da to možda ne znači ništa, ali sam baš bljak raspoloženja, još sve ove negativne bete

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ne daj se natasa ... pa vljda ce krenuti.. ne mogu dovijeka biti negativne...
    ~~~~~~~~~~~da krenemo sa +

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mušica prvotno napisa
    ne daj se natasa ... pa vljda ce krenuti.. ne mogu dovijeka biti negativne...
    ~~~~~~~~~~~da krenemo sa +
    i ja se nadam!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni danas 8dpt i od jutros imam osjećaj totalnog pesimizma bolovi kao pred a sise me skoro ni ne bole nešto malo uvećane test bih trebala raditi 29.05. ali mislim da će me prije iznenaditi
    Pošto sam ja imala IVF u prirodnom ciklusu doktorica mi je napisala u otpusnom da 29.05 tj. 12 dpt napravim test na trudnoće, a ne da vadim betu e sad vidim da svi se više oslanjaju na tu betu pa nemam pojma da je idem vadit ili šta????

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ines31, moje mišljenje ti je da, ako već radiš test taj dan, da to bude test iz krvi u laboratoriju i da vidiš rezultat bete, jer to je jedino relevantno na što se možeš osloniti.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ines31, moje mišljenje ti je da, ako već radiš test taj dan, da to bude test iz krvi u laboratoriju i da vidiš rezultat bete, jer to je jedino relevantno na što se možeš osloniti.
    Hvala ti mislim da ću tako napravit.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Da li je blago povisena temperatura normalna poslije ET, meni je 2dpt i imam povremenoo probadanje u jajnicima, u maternici, i cesto me boli kao da imam m. Nocas bas i nije bilo spavanja jer me jedanput zignilo jako umaternici i desnom jajniku. Jel to sve normalno?? Moguli se nadati cemu? Mozda se netko od njih 3 ipak zakacio al nekako mi je to rano. A jucer mi je sa malim iscjetkom utrica pojavilo se nesto sasvim malo i smedje.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj DUSICA1 prvotno napisa
    Da li je blago povisena temperatura normalna poslije ET, meni je 2dpt i imam povremenoo probadanje u jajnicima, u maternici, i cesto me boli kao da imam m. Nocas bas i nije bilo spavanja jer me jedanput zignilo jako umaternici i desnom jajniku. Jel to sve normalno?? Moguli se nadati cemu? Mozda se netko od njih 3 ipak zakacio al nekako mi je to rano. A jucer mi je sa malim iscjetkom utrica pojavilo se nesto sasvim malo i smedje.
    Dusice, meni ti je u svakom postupku bilo tako, a ima cura koje to lakše podnose. Temperatura ti je od utrogestana, tako da ne moraš brinuti.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Jesu ti koji od tih simptoma zavrsili trudnocom?

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prva dva nisu, a za treći ćemo sutra vidjeti! :/

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da nastavim o svojim simptomima: (.)(.) su mi splasnile, iako malo još boluckjaju...
    predmenstrualni bolovi su popodne malo prestali....
    ne znam šta da vam kažem, nadam se, a ne nadam se, tj. bojim se nadati...

danas mi je 15 dpO i 10.dpt mislim da bih sigurno procurila da nije utrića pa da su mi i zato (.)(.) takve i da sam zato imala lagani pritisak kao pred m.

moj organizam samo čeka da prestanem sa utrićima i da procurim.
    šta vi mislite?

ali realno, please :/

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Realno...iz osobnog iskustva ne znam ali hrpa cura su sa svim simptomima PMS-a bile trudne, a živjele u uvjerenju da će svaki tren procuriti. dakle dok ne vidiš da je ß 0 nema
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da si totalno u krivu

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa
    da nastavim o svojim simptomima: (.)(.) su mi splasnile, iako malo još boluckjaju...
    predmenstrualni bolovi su popodne malo prestali....
    ne znam šta da vam kažem, nadam se, a ne nadam se, tj. bojim se nadati...

danas mi je 15 dpO i 10.dpt mislim da bih sigurno procurila da nije utrića pa da su mi i zato (.)(.) takve i da sam zato imala lagani pritisak kao pred m.

moj organizam samo čeka da prestanem sa utrićima i da procurim.
    šta vi mislite?

ali realno, please :/
    Ko da si opisala moj status. :/
    Još par sati pa ćemo vidjeti!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

i ja se osjecam slicno i mogla bih skoro potpisati natasu-osim sto mi je danas 7 dpt

jutros sam umalo napravila test(imam 1 doma) i u zadnji tren sam se predomislila jer sam nekako znala da ce biti negativan a onda bi se samo ubijala u pojam je li to stvarno tako ili zato sto je prerano...

uglavnom nisam ga napravila-nadam se da cu izdrzati jos barem sutra da ga ne napravim

najradije bih sada odmah posla izvaditi ß

uglavnom tako... od juce sam jako pesimisticna .... cak mi smeta i kada MM pita kako su bebice ali se trudim ne pokazati mu to......

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

dusice dosta cura kaze da su takva probadanja dobar znak, mene je probadalo prvih 4-5 dana po transferu a sada je prestalo..

ja mislim da vecina cura ima takve simptome i da to ne mora nista znaciti neke su prijavile + iza njih, druge su prijavile + bez ikakvih simptoma (i obrnuto) tako da do ß nista ne mozemo naslutiti ...

nije lako ... znam .... sve smo vec napola lude a neke (ja) smo i skroz poludile :shock:

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja danas brojim 5 dpt...nemam ništa posebno od simptoma za istaknuti, osim što sam primjetila kod stavljanja utrića da je unutra nekako "drugačije"
    ima manje mjesta

nataša, tinaka, mušice drž`te mi se

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

meni je 7dpt,grudi su mi jos uvijek baloni, nije da ne bole ali mislim da sam se naviknula na njih i na tu bol.. povremeno imam lagano probadanje kao prije menge, stalno mi se spava i gladna sam! ovaj put me nesto ne diraju previse simptomi, samo mrzim cekati tako dugo do bete!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

meni je 8dpt....
    simptoma nema nikakvih , (.)(.) prestale boljeti , nema niti nije bilo grčeva , bolova kod lijevog jajnika nema više...
    sve sam više pestimistična i imam sve manje nade....
    baš sam danas

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

danas nam je 12dpo i simtomi su krenuli...čokolada i čišćenje stana Gotovo da sam se pomirila da ništa od ovog , a i mm kaže kad se jučer vratio s posla, a stan blista, veš opran, ručak skuhan da mu je sve jasno....

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Natalina prvotno napisa
    danas nam je 12dpo i simtomi su krenuli...čokolada i čišćenje stana Gotovo da sam se pomirila da ništa od ovog , a i mm kaže kad se jučer vratio s posla, a stan blista, veš opran, ručak skuhan da mu je sve jasno....
    čekaj, jel ti 12. dan poslije ovulacije ili poslije transfera?!

ako je poslije o, kako to da vadiš betu 29.?! zar nije prerano?

meni je danas 16. dan poslije ovulacije , a betu vadim 28.05. :?

i btw, pritišće me sa svih strana

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ups! Moja greška danas je 12 dpt!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mušica, 7-mi dpt ... hm...ja bi rekla da skoro nije moguće imati + na testu. Bila sam ja već u toj fazi, radila testove od 7-mog dana, ali minus me 7-mi i 8-mi dan nije nikad razočarao. Deveti već da. Pričekaj min. do desetog dana kada neke uspješne cure vide jaaako blijedi plusić.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja bih voljela znati jel koja od naših cura imala minus na testu npr.13.ili 14.d et,a beta bila pozitivna?
    moji testići su pokazali minus a beta mi se ne radi pa pitam....

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Čini mi se da dva puta nisam radila betu zbog minusa na testu (kad nisam dobila M), a kad bi dobila M nikako nisam radila betu. Ali sada se više ne bih usudila prekidati s terapijom zbog minusa pod uvjetom da nema M jer ima cura koje će ti se javiti da su imale pozitivnu betu usprkos -. Sretno!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo prijavljujem 9dpt sve me rastura od bolova sinoć nisam do 2 zaspala jajnici me boljeli za poludit. Danas mi je 13 dpo tak da mislim da moj 1 ET neće baš završiti slavno mislim da će sutra doći. Strah me nešto piti od lijekova al ova dva dana ću izludit od bolova!! Ćitajući ove postove više ni ja ne znam da se radujem kad boli ili kad ne boli? Curke kad je trebala biti implatacija ako je transfer bio 17.05. 3 dan??

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Natalina prvotno napisa
    ups! Moja greška danas je 12 dpt!
    ovo što je nama 12dpt nekima je 9dpt jer ipak su nama vracali nakon 2 dana a ne 5,a to je ipak rano za simptome i bilo što-tješim se

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

punkciju sam imala 14.05. a ET 18.05. od tada imam jako napuhan donji dio trbuha i stalno imam neki pritisak.

svim curama sretno i nek nam se jave sa velikim betama.!!!

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moja beta -0 tu je kraj za mene puno uspjeha vam zelim

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mala2 prvotno napisa
    punkciju sam imala 14.05. a ET 18.05. od tada imam jako napuhan donji dio trbuha i stalno imam neki pritisak.

svim curama sretno i nek nam se jave sa velikim betama.!!!
    To je pozitivno! Pritisak nosi dobre vijesti!

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo da vam ukratko opišem svoje simptome kod dobitnog IVF-a:
    Bila sam napuhnuta za poluditi, trbuh bi je bio veći nego sada u 4 mj trudnoće!
    I cice za broj veće, luđački bolne.Muž me nije smio zagrliti i nisam mogla ležati na trbuhu koliko su mi bile bolne i osjetljive.
    Sanjala sam da je uspjelo i da nam dolaze bebice, ali nisam baš imala prekvalitetan san. I sve me probadalo u jajnicima (imala 8 folikula).
    I negdje 5 dpt (transfer je bio 5 dan od punkcije) me probolo u jajnicima da sam morala leći i stisnuti se, nisam mogla progovoriti od bolova. To je trajalo max 5 minuta. Nikakav obojeni isjedak nisam imala.
    I negdje 10 dpt nekako mi je napuhnutost splašnjavala,cice i dalje bile velike ali prestale boliti, počela sanjati da nema beba i sva bila u bedu.
    I dok sam čekala u čekaoni da čujem nalaz sam plakala jer sam bila uvjerena kako nije uspjelo.
    A kad ono, beta u nebesima i primila se oba embrija!

Eto možda se netko nađe u mojim simptomima!

Svima držim velike fige da ugledaju svoje +!!! :D

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tinaka....??? kakav je rezultat, šta nisi trebala vaditi betu danas???

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj n&a prvotno napisa
    tinaka....??? kakav je rezultat, šta nisi trebala vaditi betu danas???
    Je, je... beta 152 na 12 DPT! Veli doktor da sam trudna da trudnija ne mogu biti!

dim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ia30 ja nemam iskustava s negatvnim testom a pozitivnom betom, ali kad sam prošli tjedan bila na VV jedna trudna cura podjelila je sa nama baš takvo iskustvo, Naime vratili joj 5 embrija (ne baš najboljih), nije imala nikakvih "trudničkih" simptoma a i test je bio negativan pa se ničem nije nadala. No kad je drugi dan vadila betu ona je bilaviša od 400, a dan nakon toga 1200 i više. Sad je u 7. mjesecu trudnoće i nosi jednu bebu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure vadite betu, čak i kad procurite.Za svaki slučaj.
    Sa mnom je bila cura u postupku, koja je nakon prvog isci procurila i odmah prestala sa utrićima.Test nije radila, niti betu vadila, jer eto to je to.
    I nakon 2 tjedna nešto je teško dizala i opet procurila.I nazvala reproduktivca, on je poslao na vađenje bete, a ono beta u opadanju.
    Na uzv, kaže joj.....tu je definitivno nečeg bilo, zašto niste vadili betu.

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ima li neka cura da nije imala baš nikakve simptome, a da je dobro završilo? meni danas 4 dan od ET i ništa,kao da i nisam bila u postupku. U prošlim postupcima sam imala bolne(.)(.),bolne jajnike i ne znam šta sve ne,svakakve senzacije,a sad jedno veliko ništa!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj ella roo prvotno napisa
    Cure vadite betu, čak i kad procurite.Za svaki slučaj.
    Sa mnom je bila cura u postupku, koja je nakon prvog isci procurila i odmah prestala sa utrićima.Test nije radila, niti betu vadila, jer eto to je to.
    I nakon 2 tjedna nešto je teško dizala i opet procurila.I nazvala reproduktivca, on je poslao na vađenje bete, a ono beta u opadanju.
    Na uzv, kaže joj.....tu je definitivno nečeg bilo, zašto niste vadili betu.

sorry na off topicu ali vidim da se vratila ella ....

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mene su (.)(.)bolile strašno, svo vrijeme od ET, bile ogromne, onda su se 14. dan od ovulacije ispuhale i bol se smanjila na jedno popodne, i onda opet počele bolit :? :?

a osjećaj da ću procuriti varira...neprestano!!

ova neizvjesnost me ubija!!!!!!!!!!!!!!!!!

još sutra i prekosutra beta!KONAČNO!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i da, imam opaku nesanicu, umorna sam ko pas, i ne bih zaspalaaaaaaaaaaa dugo u noć, UŽAS!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj andrejaaa prvotno napisa
    Ima li neka cura da nije imala baš nikakve simptome, a da je dobro završilo? meni danas 4 dan od ET i ništa,kao da i nisam bila u postupku. U prošlim postupcima sam imala bolne(.)(.),bolne jajnike i ne znam šta sve ne,svakakve senzacije,a sad jedno veliko ništa!
    i meni je cetvrti dan od ET. do jucer sau me grudi jako boljele, nisam mogla spavati na trbuhu, ergo - ne spavam skoro nikako :? danas me bole samo na dodir i vece su nego inace. trbuh je takodjer veci. bolovi u jajnicima su od punkcije jos bili jaki, no svakim danom se smanjuju. osjecam manje probadanje dok hodam, ne bas neugodno.
    ovo je moj prvi transfer, niti se snalazim sa skracenicama, niti sa strucnim izrazima, u forumu sam cijeli tjedan, citam, citam... sorry, hrvatski nije moj maternji jezik, ako negdje nesto nejasno...
    IVF napravljena u becu, klinika 'das goldene kreuz'. od cetiri /4/ zrele jajne celije, oplodjene dvije, obje transferirane. vadjenje bete 04. juna.
    ako do tada budem normal
    lijep pozdrav svima

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozdrav svima! Mene ne poznate, ali eto svejedno bih molila vaše mišljenje, jer ste sve tako iskusne s cekanjem, s betama, s ovom nervozom...Naime, ja sam u klomifenskom ciklusu i ciljani s štopericom..11. dan nakon ovulacije (nadobudna budala) beta 1!! Ima li još nade?? Inace, 28.05. sam trebala vaditi (14. DPO). Sorry, ako skrećem s teme... I da, utrogestan vaginalno...i sve nuspojave...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

blizu
    tinaka :D

ja guram jednako... 8 dpt-vec 3 dana bez znacajnijih bolova i probadanja osim sto sam stalno napuhana a od juce imam uzasne vjetrove -ne usudim ih se susprezati pa prdim po cijeloj kuci a MM umire od smijeha i svaki put kad ja opalim a opalim k*o lučki radnik on kaze mmmmmmmm tratinčice.. drugi put mmmm zumbuli ... mislim da mu vec ponestaje cvijeca

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mene su (.)(.)bolile strašno, svo vrijeme od ET, bile ogromne, onda su se 14. dan od ovulacije ispuhale i bol se smanjila na jedno popodne, i onda opet počele bolit :? :?

Nataša, tako slično ti je bilo kod mene, bol u jajnicima rasturala, pritisak ko da ću dobiti, a o bradavicama da ne pričam, bolne ko u priči... Ma kaj bilo, sve gore mi je,bolovi se pojačavaju, al sad se sve lakše podnosi.
    Tako da budi bez brige. Sve će ti veeeeelika beta preksutra pokazati.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nataša, tako slično ti je bilo kod mene, bol u jajnicima rasturala, pritisak ko da ću dobiti, a o bradavicama da ne pričam, bolne ko u priči... Ma kaj bilo, sve gore mi je,bolovi se pojačavaju, al sad se sve lakše podnosi.
    Tako da budi bez brige. Sve će ti veeeeelika beta preksutra pokazati.
    uf, draga, iz tvojih usta.......

nikad dosta lijepih želja!

a ti, kako se osjećaš?? jel uopće možeš vjerovat????

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

uf, draga, iz tvojih usta.......

nikad dosta lijepih želja!

a ti, kako se osjećaš?? jel uopće možeš vjerovat????
    Nakon prvotnog (pozitivnog) šoka i nevjerice, sad smo u fazi neke prestrašenosti da sve završi dobro i da se nešto ne izjalovi ovih prvih dana, osobito jer imam jake bolove u jajnicima za koje sam primijetila da se pojačavaju s aktivnošću. Tako da ne znam ni sama kaj napraviti, nekako smo zbunjeni, ali čekamo susret s doktorom za tjedan i pol da nam on da daljnje upute!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure moje drage, sve ovo sa simptomima je vrlo varljivo stoga vam od srca preporučam vaditi betu u svakom slučaju, osim ako ste dobile pravu menstruaciju u punoj snazi u vrijeme i kada bi je inače trebale dobiti

inače, bilo je situacija cicke bolne i napuhane pa se ispuhale, cicke se uopće nisu napuhale, bilo implantacijsko, nije bilo implantacijsko, jajnici probadali ili ne, trudnoća se desi ili ne

dakle, beta je jedini pouzdan znak tako rane trudnoće

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tinaka...super, popravljaš prosjek u 5 mjesecu. baš mi je drago :D :D :D uživaj sada

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj n&a prvotno napisa
    tinaka...super, popravljaš prosjek u 5 mjesecu. baš mi je drago :D :D :D uživaj sada
    Hvala, opet se pokazalo su mom životu da ako svi idu desno, ja moram lijevo!
    Al, ne usudim se još previše veseliti, nekako sam u sekundi postala praznovjerna i bojim se da ne ureknem nešto! :/

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tinaka, ma to ti je normalno, ja kad sam saznala da sam trudna (IVF 2005) SAM BILA SRETNA NEKIH 10 MINUTA, A NAKON TOGA SU POČELE BRIGE!!

Šta će biti, kako će biti, jel maternična, jel vanmaternična, jel ovo jel ono....i to je sve normalno, kad se to sve ispostavilo da je ok, počele su nove brige, svaka briga vezana za određeni period trudnoće, strašno...

i sad više nema kraja, do sad ti je jedina briga bila beta, al ja ti jedva čekam da se počneš brinuti jel dijete jede dovoljno voća ili ne, npr.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •