Stranica 16 od 20 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 975

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj gupi51 prvotno napisa
    dušica1 žao mi je.
    dušica1...........

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bebel hvala ti na info i na zanimljivom postu, uvijek je dobro procitati tudja iskustva...

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dušica1 žao mi je!!!!

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dušice,

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

dusice drzi se

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

dusice, drž se

meni polako prolazi 3dpt, osluškujem tijelo i ništa se ne događa.
    je li to dobro, loše ili prerano :? ne znam, znam samo da vrijeme spooorooo prolazi....

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure molim vas pomoć :/ danas mi je 5 dpt i još uvijek imam neki pritisak dolje 2dpt me bolilo kao da trebam dobiti m. (.)(.) su mi ogroooommmmnnneee pomagajte što se to zbiva samnom?

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj maya3 prvotno napisa
    cure molim vas pomoć :/ danas mi je 5 dpt i još uvijek imam neki pritisak dolje 2dpt me bolilo kao da trebam dobiti m. (.)(.) su mi ogroooommmmnnneee pomagajte što se to zbiva samnom?
    Mayo, meni je danas 21 DPT i još uvijek mi je tako s time da su bolovi ponekad nesnosni, s time da sam trudna, pa ako te može malo utješiti

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

meni je danas 11 dpt i počela sam krvariti. Prilično obilno. Betu mi nema smisla ni vaditi.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj gupi51 prvotno napisa
    meni je danas 11 dpt i počela sam krvariti. Prilično obilno. Betu mi nema smisla ni vaditi.
    Gupi, ne mora značiti, ima cura koje su prokrvarile, a beta se pokazala pozitivnom. Strpi se još malo, pa ćeš vidjeti kakvo je to krvarenje. Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

gupi 51

Ja već 5 dana krvarim, danas mi je 12 dpt, znam da su sanse nikakve, al dr je rekao da mirujem i da svakako odem sutra vaditi betu. Al eto već planiram ljetni odmor pa onda ponovo u pobjede.

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj DUSICA1 prvotno napisa
    gupi 51

Ja već 5 dana krvarim, danas mi je 12 dpt, znam da su sanse nikakve, al dr je rekao da mirujem i da svakako odem sutra vaditi betu. Al eto već planiram ljetni odmor pa onda ponovo u pobjede.

Ma otići ću ja sutra izvaditi betu čisto da potvrdim. Do danas sam bila optimistična, ali čemu? Jednostavno znam, osjećam da ovaj put ništa.
    Reci da li i dalje svejedno uzimaš Utrogestan? Ne znam da li da to još uzimam ili da čuvam za FET.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Meni je dr savjetovao da svakako uzimam utrogestan al da ih pijem dok ne napravim betu. Ako bude manja od 5 da prestanem sa utricima. Nadam se nicemu jer ovo je vec predugo da krvarim. Taman sam pocela krvariti kad mi je bilo vrijeme za M. Eto nikako da me zaobiđe. Drži se.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo da se i ja javim meni je 3dpt tu i tam me probada u predjelu jajnika,utriče stavljam 3x2 ali sva sam nikakva stalno mi se spava,nadam se da je to normalno.Curke jel vi možda znate za kaj su ove inekcije koje dobivamo nakon transvera.

----------------------------------
    ja 83 endo.pcos
    2007.op.endo.lpsc
    mm 82 sve ok
    1 IVF stimul. vv - čekamo ß 17.6.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

da naše mrvice ostanu kod nas 9 mj.

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure ja brojim 7dpt stomak me boli (.)(.)nista malo leda htjela sam vas pitat kako se borite sa nervozom nikko da se smirim nekad imam kao napade panike mogu li popit ista :?

vajsi

Početno

Draga metkovk@,

Ti panicni napadi znaju biti od hormona. Nije preporucljivo da pijes bilo sta, ali ima korisnih sajtova na tu temu, pa ako te zanima posalji pp.
    Tesko jeste, ali moze se ublaziti

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa
    cure ja brojim 7dpt stomak me boli (.)(.)nista malo leda htjela sam vas pitat kako se borite sa nervozom nikko da se smirim nekad imam kao napade panike mogu li popit ista :?
    draga, isto brojimo, i ja sam 7 dpt. kod mene se ništa ne događa, nikakve promjene. osjećam nervozu.....izluđuje ovo čekanje.
    ali, možemo mi to! ja sutra idem raditi, pa sam sigurna da će mi vrijeme brzo proći.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Da li je netko prosao isto. Ja sam pocela krvariti 9 dpt i sve do vađenja bete 05.06 koja je bila 0, tada sam prestala piti utrice (dr je rekao iako krvarim da ih pijem do bete). Još uvijek krvarim nije to kao M čista krv tu i tamo mali ugrušak. To mi sad već traje dugo i jel to normalno, jel to M nisam sigurna ili ću tek dobiti M. Van sebe sam. A prokrvarila sam taman kad mi je i bilo vrijeme za M. Dr mi radi tek u utorak a soc.gin nema pojma kaže nije njeno područje. Dr mi je u bolnici rekao da je to preuranjeni pobačaj al ne znam da to tako dugo traje, nemam bolove.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

DUSICA1, ne brini, prolazi brzo... skoro ista prica pocela krvariti deseti dan nakon transfera, prva dva dana vrlo oskudno, bez ikakvih bolova. onda je nastupio horor. krvarenje kao nikada do tad, slabost citavog tijela, vrtilo mi se u glavi kao da cu svaki trenutak pasti u nesvijest... mislila sam da cu zavrsiti u bolnici. vrijedi napomenuti da nisam bas slaba i da se bas ne prenemazem, mislim prilicno puno mogu izdrzati. eto, tako je bilo i trajalo od ponedjeljka do petka. danas je nedjelja i osjecam se super. fizicki, mislim. a i uopce se polako smirujem i krojim plan za sljedeci pokusaj, termin kod doc imam vec sljedeci tjedan, ne zelim biti uzbudjena, ne zelim biti nemirna, hocu biti skroz kul, vec vjezbam 8) evo ovako
    samo hrabro naprijed!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pozdrav cure,

evo meni je danas 9 dan poslije ET i nemam nikakve simptome. velo rijetko imam slabe grčeve kao da ću dobiti i to je to.

Ne nadam se baš previše

POzzzz

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dušica1 i meni se slično dogodilo. Negdje 10. dpt sam vidjela par kapi krvi na dnevnom ul. i onda ništa. 11. dan ujutro opet smeđa fleka i onda je krenulo malo jače. Tad sam znala da je gotovo. 12. dan ujutro mi je izletio ogroman ugrušak i taj dan mi je išlo kao nikada do sad. Jedino što me nije baš bolio trbuh, a inače me rastura. Jako krvarenje je trajalo oko 2 dana i evo sad se smiruje. Isto sam se uplašila ali evo prolazi. izvadila betu (naravno bila je nula). O psihičkom stanju ti ne moram ni pričati. Sad sam se već smirila i na jesen krećemo u nove pobjede.
    Drži se i sretno.

Magi7 od srca ti želim da uspjeh!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bok cure!
    Evo da se i javim po prvi put na ovoj temi!
    Danas brojim 3.dpt ( ili 4., ne znam je li dan transfera 1. ili 0. ? ), simptoma nemam nekih posebnih osim što me bole (.)(.) i patim od zatvora - čitam da je to od utrogestana.
    Prva 2 dana su me rasturali jajnici i cijeli donji dio trbuha, danas više ništa...
    Ne znam da li da to smatram dobrim ili lošim simptomom , znam da je to kod svakog individualno ali već se izluđujem osluškivanjem svakog simptoma svog tijela
    Betu bih trebala vaditi 17.6., ali prema mojoj računici menga mi treba doći 12.6. ( nikada u životu mi njie kasnila) tako da ću vjerojatno već tada znati na čemu sam...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

DUSICA1, žao mi je zbog ovog postupka, glavu gore i ovaj forum je dokazao da se čuda događaju. Svako neuspjeli pokušaj nas boli, boli i boli..., ali uglavnom se vraćamo puno jače
    Moram priznati da sam zbunjen a s mišljenjem doktora koji ti je rekao da se radi o preuranjenom pobačaju. Malo mi je to onako teško kad netko kaže i mene bi osobno totalno bacilo u bad.
    Na žalost u slučajevima kao što je tvoj i npr. moji ranijim nije došlo do implantacije embrija koji su transferirani.
    Kad sam imala biokemijske trudnoće, moj doktor nije htio koristiti slične termine kao preuranjeni pobačaj jer on trudnoću smatra samo ako smo imali GV ili ŽV (Pinky je to lijepo izvukla: Biokemijska trudnoća je vrlo rani pobačaj za koji žena niti ne zna ako nije vrlo rano (prije mjesečnice ili oko datuma očekivane mjesečnice) napravila kućni test, koji se pokazao jedva vidljivo pozitivnim ili je napravila test krvi ß hCG, koji je pokazao vrlo niske vrijednosti koje se ne dupliraju pravilno (svaka 2-3 dana), a ultrazvučnim pregledom ne može se vidjeti gestacijska vrećica).
    U ovakvim slučajevima kad niti ßHCG nije dosegla vrijednosti iznad 5 uglavnom govorimo o tome da nije došlo do implantacije.
    Ja sam u zadnjoj stimulaciji nakon što sam imala ß 2,25 prestala koristiti utriće, prokrvarila u roku 2 dana i ciklus je trajao samo 2 dana + 10 dana nekog malog i oskudnog iscjetka. Ulovila me stravična panika jer sam imala HS, ali na UZV-u je sve bilo ok.
    Ako ti se javljaju ugrušci to je uglavnom posljedica ljuštenja endometrija tako da mislim da nema razloga za zabrinutost.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da na sutrašnjem UZV-u sve bude OK.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa
    Pozdrav cure,

evo meni je danas 9 dan poslije ET i nemam nikakve simptome. velo rijetko imam slabe grčeve kao da ću dobiti i to je to.

Ne nadam se baš previše

POzzzz
    Draga, nisam niti ja imala nikakve simprom.
    I sad nakon ß 360 ništa pa me strah da ß pada. Pokušaj okupirati misli nečim drugim i misli pozitivno.
    Ja sam se u ovom postupku ponašala normalno i možda mi je pomoglo to što sam nastavila sa svojim životom i obvezama.
    Razlika je ipak između FET-a koji sam ja imala i stimulacije. U stimulaciji treba biti malo oprezniji, ali ipak je potrebno pokušati voditi što normalniji život. Tako okupiramo misli i što manje osluškujemo poruke tijela.

ineska111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok?
    Je li se itkome dogodilo krvarenje odmah nakon ET, na sam dan ET?
    Odmah nakon ET mi je bilo malo svijetle krvi i još malo poslije utrića koji sam tada stavila, poslije je više nije bilo. Nisam bila u prilici pitati doca o tome, pa sada sama razbijam glavu i nagađam što bi moglo biti. Nekako se nadam da se možda napravila neka ranica od one "željezne sprave" koju ti stavljaju kada rade ET, a i bolilo me dok su mi ju stavljali. Ovdje na forumu nisam našla da je itko pisao o tome.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni je danas 18. dpt, a od petka krvarim
    uz sav trud da budem optimistična, moram priznati da se jako brinem kako ovo neće dobro završiti
    dr. kaže da je moguće kako su se implantirala oba zametka pa sad jedan propada - jer beta raste
    bojim se

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa
    meni je danas 18. dpt, a od petka krvarim
    uz sav trud da budem optimistična, moram priznati da se jako brinem kako ovo neće dobro završiti
    dr. kaže da je moguće kako su se implantirala oba zametka pa sad jedan propada - jer beta raste
    bojim se
    Draga,
    e mogu ti niti opisat kako se ja bojim koja će mi vrijednost ß biti sutra jer je moram ponovno vaditi. Obećala sam si da to neću obaviti danas nego sutra kako je doktor rekao.
    Čas tepam mrvici, čas sam na rubu plača i histerije jer nemam nikave simptome iako je onaj moj iscjedak skroz slabiji. Svakih 5 min sam na WC-u i gledam što se događa.
    Moramo misliti pozitivni jer samo tako možemo pomoći mrvicama da ostanu uz nas

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ineska 111 draga meni ti se dogodilo da sam nakon 4 sata od et-a, tj.preležala sam 4 sata od et-a, otišla na wc i pojavio mi se na papiru trag krvi, ne točkica već onako malo više, nakon toga još jesnom kad sam išla na wc i onda je prestalo, a ja taj put ostala T :D , tako se nada da će i tebi biti
    ivica_knajbolje je lijepo pratiti betu, a i meni je moj ginekolog rekao ako dođe do krvarenja da to može značiti da se jedna mrvica nije uhvatila, pa od tog krv.
    bebel draga bit će sve ok, napravi još jednom tu betu, a poslje nemoj, samo izluđuje čovjeka, meni je to bilo grozno, htjela sam je vaditi svaki dan, ali nema smisla, stvarno. pričekaj termin pa odi kod ginekologa, a ja sam i kad je ginekolog rekao da je sve ok , stalno 2 mj trčala na wc da vidim ima li krvi., sad pogledam tu i tamo
    svima

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

drage cure osobno još nisam iskusila vaše brige do bete nikada nismo stigli,ali evo što znam moja znanica je dobrahno krvarila ubrzo nakon pozitivne bete pa je i u bolnici završila iz koje su je odmah otpravili kući s objašnjenjima koje ste već vi navele,ostalo je samo čekanje i dočekali su obadvije mrvice su se lijepo primile i danas već veselo trčkaju,ono što želim reči je sve je moguće,držite se i od srca vam želim sličan ili isti ishod.

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ineska111 ja sam isto imala par kapi krvi ali zato što mi dr nije mogao proći kroz cerviks pa je morao širiti. Možda je slično bilo i tebi, dovoljno je da instrumentom zahvati površinu sluznice, ošteti jednu kapilaricu i evo ti krvi. Mislim da je prerano da se brineš.

ivica_k i Bebel od srca vam želim da sve bude ok!!!

ineska111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

grupi51 i Ordep - hvala na brzim odgovorima i podršci. Utješile ste me, čak i dale novu nadu :D

ivica_k i Bebel - držim fige i od želim da sve bude super.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

cure moje, a ja se ne usudim napraviti test....
    danas mi je 12-ti dan nakon ET-a i jednostavno se bojim :/

beba38 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

i meni je 12-dan nakon ET ,ni ja se ne usudim napraviti test , čekam 12.06
    a mm me nagovara , jednom sam to napravila i rekla sam više ne

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uh, meni je danas 11 dpt....radim test u petak, mislim da će mi srce stati kad dodju rezultati

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

koji ste puta vi na ET-u?

beba38 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja drugi put stimulirano , vračene 5 mrvice i sad čekam taj veliki petak

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

beba38, ZLATKA, riječanka77 samo hrabro.
    Nadam se da će forum poskakivati!! :D :D

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pozdrav curke,
    ja dans ujutro na 11 dpt radila test i negativan je
    , međutim još uvijek se nadam da je bilo prerano i da će me beta pozitivno iznenaditi. Od nekakvih simptopma jedino mogu reći da me trbuh svako toliko zaboli kao da stiže

svima i ~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure moje, meni je danas 8 dpt i planiram 12 dpt (petak) suočiti se sa betom. nemam nikakvih simptoma, tj. ne osjćem se ništa drugačije nego inače. što mislite, je li to prerano?
    sve cure spominju betu 14 dpt, a neću moći dočekati ponedjeljak (to će mi biti 15 dpt).
    ili da u nedjelju napravim test? :?

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma možeš i 12 dan radit betu. ja sam 11 dan radila betu i bila je 31.5 mala ali je lijepo narasla

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala ordep, sviđa mi se odgovor :D
    sad još da mi beta bude kao tvoja, nitko sretniji :D

beba38 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja ću izluditi do petka ,danas me malo (.)(.) bole ali samo bradavice ,ponekad malo žigne u predjelu jajnika ,drugo ništa ,i da još ovo, imam ljubičastu boju
    ali do ponedjeljka sve me bolilo ,(.)(.) za izludit , doljnji dio križa , jajnici ,osjetila sam pritisak u donjem dijelu ,išla često piškit ,a sada se sve stišalo .Molim se da mi od pet mrvica ostane barem jedna

svima vam želim veeeeeelike BETE

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj marta7 prvotno napisa
    cure moje, meni je danas 8 dpt i planiram 12 dpt (petak) suočiti se sa betom. nemam nikakvih simptoma, tj. ne osjćem se ništa drugačije nego inače. što mislite, je li to prerano?
    sve cure spominju betu 14 dpt, a neću moći dočekati ponedjeljak (to će mi biti 15 dpt).
    ili da u nedjelju napravim test? :?
    Marta, ovisi da li si imala transfer 3. ili 5. dan ... ako je bio transfer blastocisti 5. dan mogla bi izvaditi betu, ali ako je bio transfer 3. dan radije nemoj.
    Ja sam u ovom ciklusu napravila betu 10. dpt 3-dnevnog embrija i beta mi je bila 8 što me šokiralo i jaaaaako uzrujalo jer sam mislila da se radi o biokemijskoj trudnoći, no kad sam je ponovila na 14. dpt beta je bila 250. Radije se malo strpi da izbjegneš nepotrebno uzrujavanje zbog moguće negativne ili preniske vrijednosti bete!
    I naravno, želim ti veliku brojčicu

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja danas brojim 10dpt i bila sam malo radoznala i napravila test ma ne znam sto bi vam rekla ja crtu vidim ali je tako slaba,inace od simptoma imam jedino bolove kao kad trebam dobit (.)(.) normalne nista bolne jeli ovo dobar ili los znak jeli mi bilo rano za test joj kako sam nervozna betu cu vadit 15.06 to ce mi biti 15dpt,a da mi se do tada napusit toliko od mene nervozuse cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne znam koji mi je vrag bio danas da sam išla raditi test, a danas mi je tek 6dpt ( ET bio 4.6.), naravno da je test bio negativan!
    Glupača...sada sam se samo nepotrebno naživcirala, jel' tako da je ovo još prerano da se zna i da još uvijek ima nade za moju pozitivnu betu? :?
    Nikada si ovo više ne ću napraviti, sada čekam 17.6. i tek onda vadim betu.

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A ja mislila da sam samo ja nestrpljiva i ludo nervozna!!!

Meni danas 12dpt i toliko me strah da najradije uopće ni ne bi išla vaditi betu. Još mi je pao mrak na oči kad sam saznala da ću nalaze od petka vjerojatno dobiti tek u ponedjeljak. Nažalost, u Du nemamo privatni lab koji radi nalaze isti dan. Pa crknut ću do ponedjeljka! :/ Napravit ću onda test doma pa pobjeći iz kupaonice.....a MM nek očitava!

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Curice rani testovi i njihovi negativni rezultati nisu pouzdani.
    Ne žurite sa testovima jer mislim da oni nemaju smisla prije 14. ili 15. dana poslije 3 dpt, a vađenje krvi prije 12. dana. Samo se još više uzrujavate što je gore od iščekivanja.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa
    Ne znam koji mi je vrag bio danas da sam išla raditi test, a danas mi je tek 6dpt ( ET bio 4.6.), naravno da je test bio negativan!
    Cure, cure...samo sebi nepotrebno radite stres.
    metkovk@, nadam se da je to to.
    Svima koji rade testove ja sam prethodno pisala da je moj po uputi bio negativan, a ß je bila 150 pa sad vi vidite. Ja sam sebe izludila.
    I jučer kad mi je ß bila preko 2.200 ja nisam imala baš nikakav simptom i namam ga niti danas. Nikakve bolne cice niti išta slično.
    Sretno svim čekalicama.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Pitanje. Koliko dugo vam je bio napuhan stomak poslije. Meni je beta bila 0 ocekivana. Al stomak mi je jos uvijek malo napiren (u petak sam prestala sa utriocima 05.06). Ne osjetim bolove normalno mokrim jedino je napuhan. Dr mi nije radio UZV malo me to iznenadilo. Sto ste radile u tom slucaju napuhanosti? Dr rekao da ce to za par dana proci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •