Stranica 19 od 20 PrviPrvi ... 917181920 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 975

Tema: Nakon transfera

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ana-neka budu trojke!!! :D :D :D
    tikica_69,sad si me razocarala...ja svako jutro provjeravam jesu mi bradavice tamnije znaci,nista da ne buljim,to je od utrica

Meni danas 8dpt,non stop me bole ledja i imam osjecaj da cu dobiti.jako sam napeta,ali brzo ce doci i taj cuveni petak 26.6.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jooooooooooooj ja imam najgori simptom nakon transfera. Danas izbio HERPES Kam baš od svih on???

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj a ja..danas mi 10 dan nakon et- utorak beta, i točno mi danas 28 dan ciklusa inače ja dobivam M. 30 dan dc ali 28 dana osjetim bol..

Međutim noćas me probudi užasna bol, u križima i trbuhu kao da ću dobiti M-

to je bilo oko 03.30caca..Kasnije oko 08.00 opet me bolovi u trbuhu probude kao pred M-onako lagani i grčevi. i onda sam pričala sa našom Metkovic i sve prestade i sada mi ok, osim što malo nekako u trbuhu čudno nešt, šta ja znam..

eto opisa jedva čekam taj utorak više

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Daj Bože da su to pozitivni bolovi i da beta bude VELIKA KO KUĆA!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tikica, ajde možda ovaj puta taj simptom nije od utrića. Nisam znala da je progesteron zaslužan za tamnije bradavice, zapravo rub treba biti tamniji.
    ajvica, to može biti i dobar znak jer 10-ti ti je dan.
    Za ananas sam znala da je dobar za endometrij, ali da ima i druga svojstva :/
    Temperaturu neću mjeriti jer samo me baca u loše raspoloženje. Nadam se da ću biti disciplinirana.
    Inače brojim 2 dana . "Normalno" se krećem, jedino izbjegavam veće šetnje i sl. , ostalo uz malu zadršku, recimo ako treba dići nešto teže od 1 kg onda to malo usporenije izvedem. Jučer je bio vatromet u mom gradu i naglo sam iskočila iz kreveta i otrčala na balkon, eto takve moje reakcije me više ne opterećuju.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ajvica prvotno napisa
    joj a ja..danas mi 10 dan nakon et- utorak beta, i točno mi danas 28 dan ciklusa inače ja dobivam M. 30 dan dc ali 28 dana osjetim bol..

Međutim noćas me probudi užasna bol, u križima i trbuhu kao da ću dobiti M-

to je bilo oko 03.30caca..Kasnije oko 08.00 opet me bolovi u trbuhu probude kao pred M-onako lagani i grčevi. i onda sam pričala sa našom Metkovic i sve prestade i sada mi ok, osim što malo nekako u trbuhu čudno nešt, šta ja znam..

eto opisa jedva čekam taj utorak više
    Draga nadam se da je to to držimo fige da bude velika ß,to ti želimo od ja,naše mrvice i mm. .

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj daj bože da beta bude veelika..ali eto pojavili se ovi bolovi kao za M. - inače ništa nije bilo osim te moje lude gladi koja još uvijek traje

Cure držite mi fige za utorak

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ana jel ti sada sigurno puno papaš..

imena smišljaj 1..2..3 ..ja i m.m uvijek se prepiremo koje ime ..

vivalin joj jedva čekam više taj utorak- valjda ova zadnja dva dana su najgora za iščekat :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tiki zašto misliš ako je 10 dan , ne kužim? :/ :/

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajvica, nekako su u to vrijeme cure koje su bile T osjećale M bolove, ako se ne varam. Sretno!!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mene inače bole (.)(.) od dana ovulacije, ovaj put ništa :? danas mi drugi dan od ET, sve čekam da menešt zaboli i ništa...

inače,ovulacija mi je izazvana, punktiran mi je folikul kad se očekivala ovulacija, i bol u grudima izostala, ako da se nije desila ovulacija..baš čudno....

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ajvica prvotno napisa
    ana jel ti sada sigurno puno papaš..

imena smišljaj 1..2..3 ..ja i m.m uvijek se prepiremo koje ime ..

vivalin joj jedva čekam više taj utorak- valjda ova zadnja dva dana su najgora za iščekat :/
    Draga i ne papam baš puno jer imam mučnine non stop,ak se najedem muka mi je i ak ne jedem mi je muka.Muška imena smišlja mm,a ja za curice ali još ima vremena nek srčeka prokucaju i budu sigurni kod nas imena čemo bez problema dati.
    I meni su zadnja dva dana do bete bila kao cijela viječnost ali sam izdržala i drago mi je da jesam,ti samo razmišljaj pozitivno i sve će se posložiti pogotovo ako je koliko sam skužila da ti je rođendan.Šaljem ti puno i da nas razveseliš u utorak samo se nemoj živcirati. i misli na ove mrvice u bušici .

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Ana, ja sam sad u sedmom tjednu trudnoće, a od punkcije neprekidno svaki dan imam bolove u jajnicima, neke grčeve, probadanja... da ne nabrajam dalje. Nije da sam te nešto utješila (ko i druge cure mene mrgreen: ), al to je činjenično stanje.
    Meni je danas 23 dpt. Kad god kihnem ili zakašljem, vidim zvijezde od bolova u jajnicima. Danas sam bila na uzv-u u bolnici, dr. mi kaže da su mi jajnici još uvijek hiperstimulirani i ogromni...tako da mi paše samo mirovanje i lagana šetnjica... i rekao je bez naglih pokreta....
    Inače, vidjeli smo dvije gest. vrećice i dvije mrvice unutra, za 10 dana ćemo znati više. Osjećaji radosti i straha za te mrvice me non-stop prožimaju. Samo da sve prodje dobro...

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ana CESTITAM!!!!!!!! na ogromnoj beti :D :D :D :D neka te cuva dragi Bog tebe i tvoje ,a svim ostalim cekalicama puno pzitive i smjeha i naravno trocifrene bete

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo ovako cu se smijati iduci put poslje transfera na kraju cu rodit "Izeta Fazlinovica" LUD na mamu ZBUNJEN na tatu,i naravno izaci ce NORMALAN!!!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa
    ana CESTITAM!!!!!!!! na ogromnoj beti :D :D :D :D neka te cuva dragi Bog tebe i tvoje ,a svim ostalim cekalicama puno pzitive i smjeha i naravno trocifrene bete
    Draga hvala ti na lijepim željama i ja se molim da sve bude kako treba i da u četvrtak napokon vidimo svoje toliko dugo čekane i da vidimo koliko ih je jel su dva ili više,kakve smo mi sreće može se dogoditi da če ih biti više nama na veselje :D :D :D :D :D ,ali kak se kaže nije bitno koliko već da su dobro,živi i zdravi.
    Pozdrav i .

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa
    evo ovako cu se smijati iduci put poslje transfera na kraju cu rodit "Izeta Fazlinovica" LUD na mamu ZBUNJEN na tatu,i naravno izaci ce NORMALAN!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nataša ne brini ništa, ja sam stimulitana za icsi pa ništa ne osjećam poslije et osim gladi.

Eto jučer se pojavili bolovi kao da ću dobiti, i danas onako blago osjećam bolove pred m.Sutra vadim Betu, pa budemo vidjeli

Tiki hvala, sutra javim cure

Metković da me ti nisi jučer nazvala , ajoj suza ali darling od priče s tobom mene prestalo boliti onako jako baš me rasturalo- odjednom tišina Mene naša Metkovic lijepo nasmijala , ispričale se i meni odmah bolje eto tako se riješavaju fizički bolovi glupi ..zločesti menstrualni..

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajvice ljube hvala mi smo tu sa istim problemima i samo mi medusobno jedna drugoj mozemo reci "znam kako ti je ,ili znam kako se osjecas",zato svaka manje boli ,a svaki ima onaj sladi osjecaj uspjeha svakoj od nas je naj potrebnija psihicka podrska, zato hvala na svakoj ljepoj rjeci i na ovim stranicama sto nam omogucuju rode i sve cure u njima nalaze upravo tu psihicku podrsku i smirenost zato srico zovi kad god ti to srce pozeli sati nisu bitni cure kako sam rekla samo se sve koje cekaju ß drzim fige i vibram za ogromne brojke

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ljudi moji,
    meni je stvarno čudno da me grudi uopće ne bole!!!!!!danas je 2 DPT, i ništa!! kako to? uvijek me bole od ovulacije pa nadalje.... :?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mene grudi nikada ne bole. Možda nešto malo štrecne, ali to ne brojim. Sjećam se priče jedne forumašice, 4 djece i svaka T drugačija. nataša, neka ovaj puta bude drugačije, ali sa plusićem 14-ti dan!
    Ja brojim 3 dana . Nikakvi simptomi. Ah da, kad previše zujim boli me jajnik (posljedica punkcije), legnem i prođe za 5 min. Ostalo ništa, mirno.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa
    Jooooooooooooj ja imam najgori simptom nakon transfera. Danas izbio HERPES Kam baš od svih on???
    škicni u potpis 8) , a herpes mi izbio slijedeće jutro nakon transfera

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

taya, iz tvojih usta u Božje uši!!!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajvica draga šaljemo ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za sutrašnju ß samo smireno i pozitivno .

---------------------------------
    ja 83 endo,pcos
    2007.op.endo.lpsc
    mm 82. sve ok
    1. IVF stim. vv-trudna
    - 1. ß 1222.4
    - 2. ß 2460.7 :D :D :D :D

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ajvica, odmah javi, jedva čekam lijepe vijesti!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ajvica,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajvicaza današnji rezultat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    javi nam se,čekamo te?

----------------------------------
    ja 83.endo,pcos
    2007.op.endo.lpsc
    mm 82.sve ok
    1 IVF stim. vv-trudna
    - 1. ß 1222.4
    - 2. ß 2460.7 :D :D
    čekamo uzv 25.6.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajvica, želimo ti veeeeeliki broj

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajvica sretan rođendan! :D

cure ne smijemo puno tu vibrat, marči će biti kad se vrati

meni je danas 3dpt i ja ne osjećam baš ništa. (.)(.) me bole uobičajeno, od utrića, a od njih sam i hvala bogu gladna (imat ću 100 kg). s vremena na vrijeme me malo zažiga dolje (jajnici vjerojatno). i to je zasad sve.... :/

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    ajvica sretan rođendan! :D

cure ne smijemo puno tu vibrat, marči će biti kad se vrati

meni je danas 3dpt i ja ne osjećam baš ništa. (.)(.) me bole uobičajeno, od utrića, a od njih sam i hvala bogu gladna (imat ću 100 kg). s vremena na vrijeme me malo zažiga dolje (jajnici vjerojatno). i to je zasad sve.... :/
    ti bar imaš neke simptome, a mene (.)(.) uopće ne bole I DALJE

Bile smo zajedno na ET

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure, meni je danas 9 dpt i nikakvih simptoma osim tek malo bolne cice.
    Jako sam jer sam se nadala da će ovo biti 3. sreća.

Sretno svima!

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I meni je danas 3dpt, (.)(.) malo veće,ne bole ništa posebno,jedino lagana bol dolje,ko pred mengu (a možda i umišljam,neznam). Uglavnom samo osluškujem kad će škicnuti nešto. A možda je još i prerano :?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Strike, a zašto je tebi u potpisu maribor kad ćeš sad ostati trudna? mislim, zar ti neće biti previše ići u maribor trudna 3 mjeseca?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidim gužva na topicu nakon transfera, svima želim pozitivne bete, a što se tiče simptoma ne treba se zabrinjavati cure situacija je vrlo šarena: ima trudnica bez simptoma i onih koje nisu trudne, a imaju sve simptome rane trudnoće (postoji i topic: najraniji simptomi trudnoće pa možete i po njemu prošvrljati ako niste do sada)

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa ako ostanem trudna,odgađam Mb. To sam sad sasvim slučajno dobila termin u Petrovoj,nisam se baš nadala,sve karte su bile usmjerene na Mb.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage moje joj hvala vam ,puno mi to znači i čestitke za rođendan

Izvadila sam krv , nalaz Bete u 14.00h-joj ja i moj m.m i svi moji ne možemo iščekati

M. nisam dobila a danas mi je taj dan..puj..puj.. i dalje ništ ne osjećam osim blago onako osjećaj m.- ali uglavnom sve ok..možd malkic jutros bradavice vrlo malkic- možda psiha već radi svoje??

Uglavnom ja u 14.00 javim ako ne stignem ja naša Metković će objaviti jer moram ići kod svoga ginek. pa onda javiti u Vinog. pa će to potrajati- pa budem ja poslal poruku našoj Metković da se ne oduži to čekanje..

ana pusi mi blizančeke, drage moje pussam vas , vaša Ajvi

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    Pa ako ostanem trudna,odgađam Mb. To sam sad sasvim slučajno dobila termin u Petrovoj,nisam se baš nadala,sve karte su bile usmjerene na Mb.
    ma briši zadnji red u potpisu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa
    Možda ovako postane zanimljivije :shock:
    Nego,kakva vam je koža lica od utrići? Ja dobila brdo akni

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ajvice, bit` će ovo najljepši rođendan, vidjet ćeš

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajvice sreco stojim u pripremi i cekam trocifrenu betu da curama javim radosnu vijest, ipak danas je tvoj rdendan ,a nebo ce to nagraditi i poslati mihovila,od srca ti to zelim i cestitam rodendan

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajvica draga drži se,sve če biti ok,upravo gladim bušicu i mišekima govorim da im teta ajvica šalje puse i pozdrave,pošto se nemogu sagnuti da ih ljubim to će obaviti mm kad dojde s posla.
    Još jednom ti šaljemo i za rođendan da ostanu kod mamice 9 mjeseci od .

--------------------------
    ja 83 endo,pcos
    2007,op.endo.lpsc
    mm 82 sve ok
    1. IVF stim. vv - trudna
    - 1. ß 1222.4
    - 2. ß 2460.7
    čekamo uzv 25.6. da vidimo koliko nas ima :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajme super, bravo ,bravooooooooooo
    :D
    presretna sam kada čujem takvo što
    nadam se da ću i ja jednom tako

Matovila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nego,kakva vam je koža lica od utrići? Ja dobila brdo akni
    Ja inace stalno imam problema s pristicima, iako lice mazim i pazim... Razmisljala sam o tome kako ce sve skupa biti za vrijeme i nakon stimulacije. Ispalo da sam dobila za vrijeme gonala samo jedan veci pristic na bradi, te dva manja poslije et-a. Sve u svemu, nije strasno i zadovoljna sam.... barem tim dijelom!

Matovila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

3 dpt i stvarno ne mogu vise lezati i nista ne raditi. Covjek ovako izludi Na TV-u nema ama bas nista zanimljivo.

Prije ove kise napravila sam jedan krug oko kvarta i pocela sam jace osjecati one probadanje u busi ko pred MC.
    A da ipak lezim i mirujem :?
    (.)(.) su normalne, malo kad ih pristisne bolne, al nist posebno.

Inace isla sam u ljekarnu kupit jos jednu kutijicu dexamethasona jer ce mi falit jos 4 tabletice i tak sam tesko odoljela od toga da si kupim testic

Nisam ga kupila... ali sam ozbiljno razmisljala da ga napravim u nedjelju ujutro kad ce biti 8dpt. Ali i to je praron, sto vi mislite :?

Uf... ko ce docekati taj 3.7. Luda sam vec sada

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Matovila, probaj zasad ne razmišljat o testovima. Prerano je itekako! Zaokupi se drugim stvarima... Čitaj knjige, surfaj, pričaj na telefon... ne razmišljaj o testu!

Ono što mene npr zanima je količina kućanskih poslova nakon transfera? Što je ok, što je totalni ne? :? Mnogi pričaju o tom vješanju veša, meni se to ne čini nekim velikim naporom, teže mi je nanašanje mokrog veša... napravila sam sad kaos u kuhinji, da počistim, izbacim čisto i stavim prljavo suđe u suđericu ili je i to don't? možda pitam gluposti, ali ja stvarno hoću biti ziher da niti jedan pogrešan korak neće ugroziti mrvice

Matovila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Meni se tesko sagibat jer me boli trbuh i sve zateze dolje zbog blage HS i nakupljanja tekucine. Tak da sam ja sve te poslove ostavila muzicu (stavljanje sudja u perilicu - donja razina, stavljanje vesa na susenje i sl). Ali npr. skupa kuhamo nesto, ja sjedim i rezcukam povrce, on mi dodaje sto trebam i tako. Jucer mi se papala bucnica pa smo i to radili, ali nisam razvlacila tijesto (opet da se ne istezem), nego sam to drugima prepustila... i tako!
    Kao sto vidis mene uglavnom zaokuplja hrana
    A dr. lijepo napisao na otpunom pismu kontrolirati tezinu

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure volim pisat ljepe vijesti ajvica JE TRUDNA!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D ß 259,6nadam se da sam je dobro cula s obzirom da smo obe kricale od srece kako ljep rodendanski poklon rekla sam ja nebo sve vidi za sve cure ajvica salje

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ksena28 ono što je meni dr. rekao na direktan upit o kućanskim poslovima je bilo pa nemojte baš raditi generalku, dakle, sve što je umjereno i ne iziskuje velike napore, istezanje (npr. vješanje veša na visini) i dizanje tereta je Ok i može se raditi, dapače pomaže dobroj cirkulaciji koja je bitna za implantaciju.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajvica
    Draga :D :D :D :D :D :D :D šaljemo vam i još jedanput sve najbolje povodom tvog najsretnijeg rođendana i pomazi bušicu od nas troje da imaš lijepu trudnoču .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •