Stranica 3 od 20 PrviPrvi 1234513 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 975

Tema: Nakon transfera

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa
    Evo mene, meni je trebala doći jučer pa ništa, pa danas opet ništa. Radila test u nedjelju -. Beta mi je tek 25/02. Nemam nikakvih simtoma osim što baš ne spavam najbolje, malo mi se češće diže želudac i imam napetost dolje. Pa sad ćemo vidjeti što nam donosi sutra. Transfer mi je bio 4/2.
    oprosti,ali nije li ti malo prerano za testić? imale smo ET isti dan,i meni je beta 25,i ja ću je tak vaditi,jedino kaj ću test raditi u nedjelju,a i o tome još razmišljam :? ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude veeeelika beta svima

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj krivo meni je transfer bio 11.02 šta sam blesava hormoni mi sve poremetili,a kakva budem tek dr tjedan

magi7,pa kak to da moraš vaditi betu za 3 tjedna,a ne 2? pa daj ti lijepo izvadi betu,pa si mirna. to ti je najsigurnije
    ~~~~~~~~~~~~~~da bude veeeeeeeeeelika!!! :D

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kiara,
    tako ti je u Rijeci-tu se vadi beta nakon 3 tjedna. Nemam pojma zašto.

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pa izgubit ćeš sve živce do onda! malo čudno,ali ok,valjda oni tak rade. ali ja da sam na tvojem mjestu,ja bi otišla sutra vaditi betu jer valjda ne bi vikend preživjela ,a ni MM
    sad već grizem,a kamoli da tak dugo čekam :shock:

sve u svemu, tvoj izbor
    u svakom slučaju ~~~~~~~~ da ti beta bude veeeelika i da(ako budeš čekala do 25.-og) izdržiš

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Draga Kiara,hvala na potpori.
    Sutra radim ponovo test ako bude pozitivan idem vadit betu 25/02 ako bude negativan idem u bolnicu po sve uputnice i naravno klomifen za drugi put.Tako da sve imam ako dođe M u petak popodne-da mogu klomifen početi u nedjelju.

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

magi7 i ja bi na tvom mjestu napravila betu tim više što si se uzdrmala testićem (to mi je dobro poznato). M ti ne mora doći na vrijeme zbog utrića koje koristiš, meni obično bude tjedan do deset dana duži ciklus kad sam u postupku. SRETNO!
    tikica takvi simptomi jedanaesti dan se čine primamljivim. Jer još je rano za M, a jaaaako često su znak T. SRETNO!
    kiara čekamo tvoj sutrašnji izvještaj
    Kod mene i dalje bez simptoma.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja na temperaturi 37.5 i bolovi ko pred M :?
    Mislim, i inace ja kurim od Utrica, ali max. 37.3........gripa? viroza? bojim se i pomisliti ono trece....

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tikica_69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od da su sve to simptomi jednog lijepog iščekivanja

Ja sam u prošlom postupku sve do 12dpt zapisivala svoje stanje tako da se mogu pratiti u idućem postupku.

Svima koje sutra rade testiće ili bete, želim pozitivne rezultate.

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tikice,lambi i tu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeelike bete
    tiki_a

ja inače nisam danas mislila ići kod dr.jer mi je jučer bilo ok. ali u nići sam imala najjače bolove do sad i definitivno idem popodne kod dr. bolovi su bili u obliku grčeva,i tako jaki,užas!!! traju 5-10 min i to je to.ali toliko mi je bilo loše da sam mislila da ću se srušiti kad sam išla do WC-a. danas ujutro kad sam se probudila,osjećam se ko da su me isprebijali-tako su me izmučili ti bolovi. tako sam mlohava i iscrpljena da to nije normalno. ne znam,ali mislim da tu nekaj ne štima. :? ne nadam se baš dobrome. ja takve grčeve nemam prije menstr.ne znam. ali stvarno se bojim kaj je to...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kiara nadam se da je T, ali dobro je čuti se s dr. ~~~~~
    Ja brojim (kao i franka) 5-ti dan nakon transfera. Kod mene se ništa ne događa. A, hebi ha, bilo je puno T sa nesimptomima, srećom

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Halo društvo,
    danas radila test -opet negativan. NIšta od prvog puta. Sad čekam M, ali mi kasni od utrića-sad sam ih prestala stavljati pa da vidimo kad će doći.

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mene po novom boli glava
    obično to prethodi M
    ali se nadam da je to zbog razine hormona općenito..10dpt
    od testova bi si vikend dala voljno, pogotovo što idem na jedne krstitke
    pa da nemam pojma o svoj stanju kad ugledam bebu od 48 dana...
    ali u ponedjeljak radim test da si olakšam odlazak na vađenje krvi...
    naravno to je plan ukoliko do tad ne dobijem poplavu M kao zadnji put...puse...kiara to si možda na rubu HS što može pogodovati T ali svakako odi kod dr...pusa
    tikica držim fige, navijam, molim se...

dani39 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

magi žao mi je
    valjda će nam sljedeći biti dobitni

Ana za veliki plusić u pon. :D

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

kiara, mislim da si ti trudna! ako normalno piškiš, ako nemaš problema s disanjem, a koliko sam shvatila boli te maternica a ne jajnici, ne vjerujem da je to hiperstimulacija. mislim da je ono drugo,jer tako je i meni a ja eto danas opet imam plus,a sutra je beta. umor, iscrpljenost, sve to može biti to. opusti se, nazovi dr. ako se jako bojiš al mislim da nemaš razloga. javljaj kak si

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

magi žao mi je
    ana39 nadam se da će ti vikend biti miran ...smireni

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj mimi3 prvotno napisa
    kiara, mislim da si ti trudna! ako normalno piškiš, ako nemaš problema s disanjem, a koliko sam shvatila boli te maternica a ne jajnici, ne vjerujem da je to hiperstimulacija. mislim da je ono drugo,jer tako je i meni a ja eto danas opet imam plus,a sutra je beta. umor, iscrpljenost, sve to može biti to. opusti se, nazovi dr. ako se jako bojiš al mislim da nemaš razloga. javljaj kak si
    drage moje,pozlatile vam se riječi! samo,nisu u pitanju samo grčevi ,već i svakim danom sve jači pritisak u jajnicima. a u noći kad me boljelo,boljelo me sve,odnosno grčilo-i jajnici i maternica. danas ne mogu ništa-tak sam slaba. a i nekak mi je zlo. ne znam da li od straha,ali otvorila sam širom prozore jer mislim da bum povraćala. čekam da Mm dođe s posla,pa da idemo dr. javim novosti kad bum mogla
    ana39 puj,puj glavobolja.lijep provod na krstitkama i veliki plus u pon,a još veća beta u utorak!
    puse svima i velike bete!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja danas brojim 6 dana nakon transfera. Sve više u svom kretanju zaboravljam da sam čekalica. Znači ne događa se ništa. Osim što sam sada već gladna, a tek sam ustala - jakog li simptoma

kiara kako je prošao razgovor s dr?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

tiki_a...ja beskrajno navijam za tebe

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

tiki i ja navijam za tebe. dozvoljeno je da se proučavaš,pa to nam je svima glavna preokupacija. a ja i ovdje bi prijavila svoju betu 14 dpt ona je 452,8 i ja sam od danas službeno trudnica. :D . ali bit ću na ovom forumu stalno da doživim još sreće kad vas još bude trudno. pusa svima

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa
    Ja danas brojim 6 dana nakon transfera. Sve više u svom kretanju zaboravljam da sam čekalica. Znači ne događa se ništa. Osim što sam sada već gladna, a tek sam ustala - jakog li simptoma

kiara kako je prošao razgovor s dr?
    pusti ti to,može biti neki znak ,inaće jedem ko slon ali ovih dana do bete ruke mi se tresle ako nisam nešto pojela
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svim srcem ,da uspiješ

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

tika_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sveg za uspijeh.

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da malo podignem.Čekalice kako ste? Osjećate li kakve promjene ,znakove, bilo šta?
    Meni danas 7 dan nakon ET-a i sve isto kao i u prošlim postupcima

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

andrejaa...prvo drzim fige i vibram do neba... ..a drugo..sta znaci da je sve isto kao i svaki put.?..ima kakvih simptoma?

Ja sam dosta lose..smedi iscjedak je jutros jos jaci..pogotovo vidljiv na dnevnom ulošku kad se cjedi Utrogastan.. ..ali jos nema znakova krvi pa je to bar donekle ok :/ ..IAko priznajem da sam polako izgubila nadu..
    E da, danas je 9 dan od transfera...

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ono što ja osjećam su bolnije(.)(.), ali to je meni uvijek tako i u postupku i inače kad trebam dobiti M. Povremeno osjetim pritisak kao da ću dobiti,pogotovo nakon stavljanja utrogestana , malo sam napuhnuta i to je to.
    Baš sam pratila hoću li osjetiti onu implantacijsku bol koju cure imaju, ali to se kod mene nikad ne dogodi.
    I ja tebi šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je danas 7dt.Od simptoma bolnije(.)(.),i lagani pritisak kao da ću dobiti .Andrejaaa i ja sam"osluškivala"tijelo u očekivanju implantacije ali ništa.Vani je ova dosadna kiša koja mi baš i ne pomaže.
    Andrejaaa,draga~~~~~~~~~~~~~za naše velike +

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cure vi ste isti dan...to ce biti tulum 17-og... :D :D :D
    da bar mene bole cice..

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~da vas beta iznenadi kao što je mene
    niti ja nisam imala impl.krvarenje ni neke nespecifićne bolove ,samo velike sike i pms

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i ja se prikljucujem...
    Ovo mi je 5.stimulirani i mogu vam reci da su mi simptomi kod svih bili totalno razliciti,tako da ne mogu da uporedjujem...
    Danas mi je 9.dpt. prvih dana sam imala bolove,sada ne,pomalo se samo jajnici jave i to je to za sada...
    Saljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Danas mi je 11 dan nakon ET-a i od jutra imam jaki pritisak i probadanja i u maternici i jajnicima i križima, boli kao da sam već dobila M i nikako ne prestaje.Je li ijedna imala ovakve simptome, ne znam da li otići kod dr u bolnicu? Mislim ničem dobrom se više ne nadam, nego me zanima može li se što zakomplicirati ili bi ovo samo moglo biti zbog nadolazeće M(imam inače jake bolove kad dobijem)

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Andrejaa,neznam od čega su ti bolovi,ali sam malo čitala Kiarine postove,ona je cijelo vrijeme čekanja bete imala jake bolove i kao da će dobiti m,a na kraju trudna.
    Želim ti isti kraj čekanja bete .

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

andrejaaa, da te malo utješim... meni je danas 12 dpt. jučer ujutro imala isto bolove kao da ću dobiti i leđa me rasturala.preko dana ništa, a i cijeli dan sam ležala.i navečer, prije spavanja opet. stalno trčim na wc, ali ništa se ne pojavljuje.danas ujutro opet, ali puno manje nego jučer i sad već ništa. ni ja ne razumijem, al se svejedno još uvijek nadam...
    to mi je prvi put pa nemam s čime uspoređivati, ali, evo, čitala sam da su i neke druge cure imale tako, pa su svejedno ostale trudne

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Gaja , Iberc
    Danas su bolovi nestali kao rukom odnešeni. Ono jučer je bilo neizdrživo. Počelo je ujutro, a onda od 2 do pola 7 navečer se nisam mogla dići iz kreveta. Ne znam šta je to bilo, ali hvala Bogu da je prošlo

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje evo drugi put je bio ET i sve je prošlo OK. Doktorica je htjela vratit samo 1 embrij, al bila su dva i to dobra osmostanična -a ja si mislim ako su oni dogurali sami do toga moram im dati šansu, pa na moje inzistiranje su vraćena oba. Sada čekam da prođe tih 3 tjedna do bete i nadam se najboljem.

Andrejaaa i Gaia nadam se da će ipak biti pozitivne bete i vibram za to.

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i ja sam od jučer čekalica bete, vraćena su mi dvije blastociste, nekako se dobro osjećam za sada pa ćemo vidjeti, za 11 dana vadim betu
    magi 7 možeš i ti tada, ne moraš čekati tri tjedna

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure moje mislim da se nakon Et-a treba ponašati jednako kao i prije, ovaj put i to jeidni kada sam došla do pozitivne bete sam se vratila na posao, otišla na koncert Z. Čolića, bila na pretužnom pogrebu (umrla mi je mlada kolegica) i na 2 rođendana, e pa sada ako se isplati mirovati??? :/

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

što se tiče mirovanja nemogu reći da sam i ja pretjerano mirovala, a na posao nisam išla jer mi nije uredski i još uvjek ne idem.Onako ponašala sam se normalno čak sam i ručak pravila, a kada je trebalo usisavanje kuće to bi MM odradio i da dobro sam pazila da se puno ne saginjem jer su mi na to skrenuli pažnju

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa ja mislim da se treba ponašati kako se osjećaš, prva dva puta me bolilo dosta, pa nisam baš ništa mogla, ali ovaj put mi je skroz normalno, čini mi se da mogu sve pa ću tako i postupiti, osim saginjanja, a ostalo sve normalno i 8) nadam se da će ovaj put biti to to

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sretna35, a kako je bilo prva tri dana nakon et-a? Inače ja nikako ne mogu mirovati, to me ubija u pojam, ajde pazim da ne radim ništa teško...Ova tema me uvijek najviše zanima. ...Ponekad mislim da ono što je nekoj curi mirovanje, druga opet misli da to nije tako bilo, jer različite smo. Strogo ležanje u krevetu recimo pva tri dana nikada nisam odradila i sigurna sam da i neću.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

sretna35, a kako je bilo prva tri dana nakon et-a? Inače ja nikako ne mogu mirovati, to me ubija u pojam, ajde pazim da ne radim ništa teško...Ova tema me uvijek najviše zanima. ...Ponekad mislim da ono što je nekoj curi mirovanje, druga opet misli da to nije tako bilo, jer različite smo. Strogo ležanje u krevetu recimo pva tri dana nikada nisam odradila i sigurna sam da i neću.
    ja sam se drugi dan vraćala kući 500 km ali sam onaj 7 i 8 dan od punkcije mirovala koliko sam mogla ali tko zna jel u tome fora

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

laky, u tom pravcu sam već više puta razmišljala, da bi bilo dobro malo više ljenčariti, odnosno izležavati se sedmi, osmi dan kad mislimo da bi trebala biti implantacija. U jednom mom stimuliranom postupku tako mi je sve govorilo da će biti dobro, par dana nakon et-a krenem do centra (12 min), sjednem u park i osjetim jako probadanje u maternici. Odem s frendom na kavu i ... nekako mi se činilo da sam previše bila u pokretu kad to nije trebalo. ... Ajde, dobro, svjesna sam da to ipak ne može biti razlog neuspjehu no malo me kljuca pa mi je lakše kad i vama kažem.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tiki_a zadnji puta kad sam bila na IVF,jedna cura mi je rekla da je ženska došla biciklom na et,odležala,otišla biciklom kući i ostala trudna.Znaš da prof. uvijek kaže-nemojte ležati-niste bolesni.Teško je jer se čovjek uvijek ispituje možda nisam trebala ovo ili ono.Jednostavno,nadam se da će doći i naše vrijeme.

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni 3 dan od et-a ,osjećam se dobro, malo pritisak u donjem dijelu trbuha i napuhan trbuh, ali to je od utogestana i nekako mi se spava cilo popodne, još se držim 8) i nadam se najboljem.
    za sve čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i primjetila sam nešto drugačije od ostala dva puta, nekako sam vesela i stalno se smijem, jučer sam se skoro ugušila od smijanja, za razliku od prošla dva puta kad sam stalno cmizdrila

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cure, od mog prvog puta ništa. stigla i to u društvu jakih bolova, da doslovno 2 dana nisam ustajala iz kreveta.
    sada malo odmor od svega, a onda, kad skupim snage, idemo dalje...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

gaia i puno ~~~~~~za brzi oporavak i za dalje

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

gaia i puno ~~~~~~za brzi oporavak i za dalje

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

gaia ~~~~~~~~za brzi oporavak i hrabro dalje!
    Ja danas brojim 6 dpt i cijeli dan ,nije visoka 37,4,ali kako ja inače imam nisku tjel.tem.ovo me malo zdrmalo.Nadam se da nije nekakva viroza jer to sada baš nebi bilo dobro.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tiki_a prva tri dana uglavnom mirujem, većinom sam u ležećem stavu uz povremene lagane šetnje

prva tri dana se čak niti ne tuširam

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

gaia
    ja brojim 4 dan danas, jučer popodne u tri, četiri navrata imala sam grčeve kao kad imam dobiti ,, kratko trajali, po par sekundi pa bi popustili.kasno mi je bio et, mislim oko 26 dc, pa mi je sad i vrijeme da dobijem, iako ne znam jel to moguće kad koristim utrogestane i estrofem :? o bože , zaboravila sam , pa normalno da neće doć ,
    pa ja sam trudna, ( dok se ne dokaže suprotno), bit će da se to moje dvije bebice razvijaju pa mene tu i tamo malo zaboli.
    inače dobro se osjećam i nadam se pozitivnom ishodu, trudim se ne misliti drugačije, iako me ponekad uhvati mala kriza
    svima i želim nam svima velike i lijepe bete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •