Evo malo čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše optimistične simptome, nakon kojih slijede predivne bete.![]()
Završimo ova ožujak na najljepši način![]()
Evo malo čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše optimistične simptome, nakon kojih slijede predivne bete.![]()
Završimo ova ožujak na najljepši način![]()
Uh, meni se čini da je do 3. 4. još cijela vječnost... Od simptoma još uvjek ništa konkretno, osim što mi se raspoloženje i dalje svaki čas mijenja.
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neka svim čekalicama bete budu lijepe i velike od srca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Od danas na posao, lakše ću dočekati dan vađenja bete.
Simptomi su još uvijek isti, cice bujajui to je to.
Kako ste mi vi ostale čekalice bete?
Evo malo čarobnih vibrica za nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Meni je 8dpt i na žalost više nema grčeva u maternici. To mi je nakako bila mala slamka spasa. U prethodna dva postupka bilo je isti tako. Grčevi i štrecanje do 8dpt (transfer je bo u srijedu), a onda zatišje. Jedino ostaje napuhnut donji dio trbuha do M.
Napuhnuta sam u gornjem dijelu k'o balon i imam grčeve u crijevima i jedva čekam da se ova agonija završi.
Cice su i dalje velike i bolne na dodir, ali to je od utrića. Na žalost, bio je ovo jedan lijep postupak sa dobrim rezultatima, ali bojim se da ništa od velikog trijumfa![]()
Moram razmisliti što i kako dalje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše predivne trocifrene brojke![]()
bebel, ženo pa nemoj se predavati već 8dan od et-a, ajde misli pozitivno, nije gotovo dok beta ne kaže drugačije, laganiju hranu papaj, a grčevi ti ne moraju biti cijeli dan, mene bi ti zabolilo oko 3-4 puta na dan trajalo par sekunda i prošlo.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu
i svim čekalicama još~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Babel nemoj misliti tako crno, mislim da su kod nas simptomi sasvim drugačiji nego li kod žena koje ostanu trudne prirodnim putem i bolje ih je i ne tražiti![]()
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bete budu velike i da postanete trbušaste
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednostavno me danas dotuklo.
Mislim da mi je najteže to što se svi oko mene raduju kao da sam već trudna i onda me to baci u bad jer što ako je rezultat negativan.
Pojavilo se sunčeko pa ću ja u laganu šetnjicu
Bebelice, drž se, šta god da je.
Svim curama sretno...jedva čekam da vam sa pridružim a to će biti uskoro!![]()
Bebel draga drži se![]()
ma rano je još za prognoze, biti ćeš ti nama sada trbušasta. Sada polaganini u šetnjicu, mozak na pašu i uživaj.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bebel draga, ne mogu ne napisati ti malu porukicu ohrabrenja. Iz brojnih razgovora s curama koje su ostale trudne mogu zaključiti samo jedno - sve simptome možeš objesiti mačku o rep, jer apsoluno ništa ti ne može garantirati da nešto je ili nije. Ono što je jako važno je da budeš pozitivna, a naravno da su i ovakvi momenti dozvoljenisamo ne dozvoliti da predugo traju.
Izdrži još malo, uskoro će beta..![]()
![]()
![]()
Bebel, draga,
pričekaj večer pa ćeš vidjeti. Ne mogu grčevi stalno biti prisutni, ja sam puno intenzivnije osjećala grčeve noću kad je sve bilo tiho i mirno kao i moj organizam. I zapamti, ne odustaj nikada, pa ni tada, sve do nalaza bete u rukama.
![]()
Bebel~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ne gubi nadu,misli pozitivno!!![]()
mami68, rozalija, thaia28, sretna35, amyx, kiara...
hvala vam puno na riječima ohrabrenja. Inače nisam sklona ''tužnim raspoloženjima'', ali jutros me baš dotuklo.
Idemo dalje do kraja ožujka i pozitivne bete
![]()
Ovo debelo potpisujem. Draga bebel, ja sam bila uvjerena da u ovom FETu neće biti ništa, ni test nisam imala snage raditi. One sekunde kad mi je dr rekao da sam T, vraćala sam se nazad tih 14 dana i tek sam retroaktivno pojedinim simptomima koji su me pratili to vrijeme mogla pripisivati značenje. Do bete uistinu nema šanse pogoditi, pa ti zato samo laganini do bete, a kasnije ćeš smišljati planove...sve simptome možeš objesiti mačku o rep, jer apsoluno ništa ti ne može garantirati da nešto je ili nije
bebel, drži se! znam kako ti je.maja8 prvotno napisa
![]()
Draga Bebel pa ne mogu grcevi trajat vjecno. U ovom postupku uopce nisam imala grceve, a isto sam 6 dpt od ET poput tebe "bila sigurna" da nije uspjelo, a beta je bila prilicno velika. Danas mi je 19 dpt i nemam ni pritiska, ni grceva.Bebel prvotno napisa
Zaboravi simptome jer jedino ce ti beta biti pokazatelj.
~~~~~~~~~~ za veliku betu
Ovo je od utorka i stanje nije bilo bolje.Bebel prvotno napisa
Danas sam se ipak čula sa svojim soc. ginekologom i on na žalost misli da je ipak HS![]()
![]()
jer sam dosta naduta iznad pupka. Obzirom da ipak izlučujem tekućinu za sad je rekao da mirujem, jedem laganu hranu (danas sam pojela samo salatu), pratim težinu, unos i izlučivanje tekućine.
Ah, što više reći![]()
Bebel~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bit će sve super![]()
drži se,i misli pozitivno,koliko god teško bilo![]()
Bebel, ja sam mislila da ima HS, pa sam ko sumanuta pila čaj od brusnice i išla pišpiriškiti svakih pola sata i naravno mirovala sam.
Nakon dva dana sam se osjećala puno boje i sad sam ok. Još uvijek pijem čaj samo u normalnim količinama.
Ako izlučuješ onoliko koliko popiješ možda možeš probati ovaj recept.
No sikiriki![]()
!
Evo i mene kod vas.Elem,moj sincek ima 33mjeseca(dobijen iz 3.ivf pokusaja) i sada smo u postupku za braca ili seku....Od septembra muku mucim sa cistama(endometrioza) i konacno smo krenuli u postupak(u utorak je bio transfer) i dr mi rece da se ne nadam puno(vracen mi je samo jedan emb.)...nije neki kvalitet...
Pa eto,danas je 3.dan,mene boli stomak,ledja(kao i svakog mjeseca pred menstruaciju) :/
Zelim svima puno srece i visoke bete!
choco dobrodošla i ~~~~~~~~~~~~da ipak uspije![]()
Bebel samo ti miruj i nadaj se najboljem ~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~za veliku betu![]()
![]()
Bebel i ja sam užasno napuhnuta a nije mi HS jer sam imala samo 8 folikula, tko zna možda su krivi utrići ili općenito stiumlacija.
Ja sam strašno napuhnuta i od pupka na gore. Pupak mi se pretvorio u crticu. Jučer sam stvarno bila bez osjećaja gladi i uglavnom sam bila na vodi.
Nakon Choragona stalno sam imala mučninu, ali sam se uvjeravala da umišljam zbog toliko željene trudnoće.
Izgledom odgovaram težem obliki HS-a ali kako još uvijek izbacujem tekućinu nadam se da će se povući. Problem je od jučer u hrani jer ne mogu ništa pojesti. Pokušat ću danas kombinitati žitarice i probiotike bar da nešto ubacim u sebe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice, da vam ovi dani do pozitivnih rezultata prolete što brže
![]()
choco, ponekad baš ti unaprijed otpisani embriji znaju iznenaditi. ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
Mali Mimi, Bebel, evo i mene u klubu napuhnutih.Zapravo, ne znam kako bih trebala shvatiti ono što mi se dogodilo jučer poslije zadnjeg Choragona (5. dpt). Prvih par sati sve ok, poslijepodne umor - jedva sam držala oči otvorene, a navečer odjednom glavobolja, slabost, plitko disanje i trbuh napet viskoko iznad pupka (što do sada nije bio slučaj). Odmah povećavam količinu vode i pratim izlučivanje. Čini se normalno. Zglobovi mi nisu natečeni. Teško pronalazim udoban položaj. Rano odlazim na spavanje i sanjam divan, ugodan san (rolanje po ulicama bez gužve i automobila - savršen osjećaj slobode, tjelesne lakoće i gipkosti - vjerojatno sve ono što mi trenutačno nedostaje na javi). Budim se u nešto boljem stanju: trbuh je splasnuo tj. izbočen je još samo u donjem dijelu, više nema slabosti ni glavobolje, dišem normalno, jedem normalno, jedino sam još prilično konfuzna i sva nekako zgrčena, ukočena, bole me mišići, posebno leđa. :? Znam da je nekima to uobičajeno u PMS-u, ali meni nikad nije bilo. :? E sad, je li to neki oblik hs ili samo reakcija na Choragon ili...?
Vama želim da tegobe što prije prođu, i naravno, velike bete za koji dan! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kad se pogledam u ogledalu iz profila ko da sam trudna tbuh napet i bolan čim pojedem nešto, sad ću se držati dijete tj. jesti sve lagano i bez mahunarki i svjiežeg voća.
Bebel tebi je izgleda još gora situacija kad ne možeš ništa jesti, a što se umora tiče jučer sam išla prošetati i tako mi se spavalo kasnije da sam zamalo zaspala na kauču po povratku kući.
PAM i Bebel evo i vama malo vibrica za skorašnje bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~baš nekako mislim da će vam biti pozitivne
Moraš uključiti i sebe u te ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Mali Mimi prvotno napisa
i pozitivne ishode.
Vjerujte mi HS se puno razlikuje od nadutosti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za pozitivne rezultate
![]()
Bebel, kako si danas?
Čekalice moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
!
Trbuh je malčice splasnuo, ali zadnjih par dana nisam skoro ništa jela. Disanje i dalje tako-tako, ali me tješi to što izbacujem tekućinu. Probava je problem, ali bit će bolje.mami68 prvotno napisa
Danšnji dan sam provela u krugu šire obitelji pa mi je divan.
Nekako mi se čini da bi rađe čekala M nego da radim betu :/
Uh, utorak je blizu.
Moram vam priznati da sukladno ranijim postupcima ja imam krizu od 6 do 8 dana, a sve ovo prije i poslije je ok.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje za što veći broj trudnica na našoj ožujskoj i travanjskoj listi![]()
Pola dana prespavala i imam osjećaj da bih mogla još. :/ I tipkanje mi predstavlja napor.
A najgore od svega je što me md stalno nasmijava, a to je u ovom stanju neizdrživo - čim se malo nasmijem, imam osjećaj da će mi eksplodirati utroba. Morala sam ga zamoliti da to ne radi, ali uzalud - jer on često tako djeluje na mene i bez namjere. Uvijek sam voljela tu njegovu osobinu, a sad
se na najbizarniji način pretvorila u izvor užasne nelagode. Mislim da ćemo morati prorijediti druženje na neko vrijeme.![]()
Bebel, drago mi je da se osjećaš malo bolje, samo polako bit će to dobro, treba vremena
.
Pandora A.M. takvi su nam muški, malo koji zna odabrati pravu mjeru, ali između ostalog valjda ih zato i volimo
Meni se danas na toalet papuru pokazao mali krvavi balončić, roskasta krv, i sad svako malo idem provjeravati stanje. Sinoć i večeras sam imala blagu mučninu :? .
Danas mi je 10 dan nakon ET.
mami68, možda je implantacijskomami68 prvotno napisa
PAM, samo ti uživaj u dobrom raspoloženju. I to je dio terapije![]()
mami, to bi moglo biti implantacijsko, meni je tako bilo 9 dpet-a. A svakako ti je rano za M.
Možda je implantacijsko, samo kad vidim tragove krvi pokušavam se ne uznemiravati, mada mi to teško ide. Stalno se tjeram pozitivno razmišljati ali...![]()
mami68 samo lagano i bez panike (koliko možeš) i ne napreži se.
PAM meni uopće ne izgledaju loše ti tvoji simptomi.
Bebel mislim da smo mi nestrpljivije od tebe da dočekamo tvoju ß![]()
mami68, to je sigurno implantacijsko :D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čekalice moja i ja sam isto čekalica ali meni je tek 3dan pt, a već sam luda. Sinoć sam imala užasne bolove u predjelu maternice, ko pred mengu i nekakve grozne grčeve :? :? :? Neznam što je to ali ne miriše mi na dobro, malo mi je to sve rano pa sam malo :shock: , blago vama koje nemate nikakve simptome, bar ne mislite na to stalno.
Svima želim pozitivne bete![]()
čekalice moje drage vibram iz petnih žila za vaše pozitivne bete. Znam da je ovo razdoblje najteže~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ajme drage moje nadam se da cete mi sto prije biti super i od srca vibram da vam transferi budu uspjesni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
![]()
drz' te se!![]()
Danas 11dpt nisam kao u ranijim slučajemima radila test. Idemo 31-og po betu pa kako bude.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicam da im što prije proleti do pozitivnih rezultata![]()