Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Lupanje srca

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Lupanje srca

U zadnje vrijeme kad dođem kući s posla satima mi jako lupa srce (ono kao da će ti iskočiti), jučer npr. preko 100 otkucaja u minuti. Inače imam problema s niskim tlakom, ali kad me on zadesi, onda imam i vrtoglavice i mučninu,... uglavnom to nije to.
    Baš je onako neugodan osjećaj. Jest da mi je drago što sam došla kući, ali ipak mislim da mi od toga ne tuče srce kao ludo - satima.
    Na poslu nisam u nekoj posebno stresnoj situaciji, ne pijem puno kave, ne pušim, normalno jedem, pijem puno vode,... sve 5. Što je s tim mojim srcem?

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Po mom skromnom znanju kod takvih simptoma prekontrolisati
    1. ŠTITNU ŽLIJEZDU
    2. želudac
    Ja imala iste, doduse i jos par simptoma kod problema sa štitnom.
    Pozdrav

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imaš ovdje sličnu temu, vezana je uz lupanje srca i gubljenje daha....meni se to događa često i ako i nije vezano uz štitnjaču (provjeri hormone i UZV) velika mogućnost je da je psihosomatski-koliko ti god to glupo možda sada zvučalo! Jer na otkucaje oko 100 ti nitko neće ništa pametno reci, osim da napraviš te pretrage štitnjače, KKS, DKS, urin...i na kraju ako je sve ok, kažu ti da popiješ nešto za smirenje jer je stres....malo se pozabavi nalazima...sretno

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala na odgovorima, valjda bih morala provjeriti hormone, nemam pojma. Kad nađem vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •