Citiraj Maxime prvotno napisa
taca70, mi nismo srameljivi i ne stidimo se sto smo bili na mpo, medjutim ja sebe i s tim svoje dijete ne zelim eksponirati javnoscu s obzirom na u najmanje cudan pogled (citaj ograniceni) crkvenih i hdz-ovskih redova na potpomognutu oplodnu. Samo mi fali u zivotu da netko iz gore navedenih redova pridje mojem djetetu te da ispali neku frazu u stilu (i sad karikiram) 'pa malecka super si ispala s obzirom da su te tata i mama napravili na umjetni nacin' ...
Ja razmisljam na nacin da nije uopce bitno sto netko prica, vec tko to prica, pa mi uopce nije bitno da li ce netko iz navedenih "ogranicenih redova" ista ili nista prokomentirati. Kao sto su mi i smijesne izjave tete Petir, jer je kao osobu a posebice kao zenu ne postujem ni koliko ima crnog ispod nokta. Ja cu na sebe i svoje MPO dijete (kad ga napokon docekam) uvijek i zauvijek biti ponosna a tako ce i on/ona biti odgojena. I ako treba, sa Tibeta bi ponosno vikala kako smo je dobili, pogotovo ako postoji i najmanja sansa da to netko zaista cuje i da se zaista nesto pomakne, pa makar i kamencic, ako za nikoga danas, onda za sve one parove koji ce ikada u ovoj zemlji sa imati problema sa neplodnosti.