Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: RTL - parove trebaju za prilog o mpo

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno RTL - parove trebaju za prilog o mpo

za prilog na rtl-u traze neku osobnu pricu, najbolje uspjesnu, nakon mpo ili mozda, ako jos nije sa rezultatom, onda nekog tko ce pricati koliko je toga prosao, potrosio

nadam se da razumijete koliko je i ovo vazno u ovom trenutko saborskih i drugih prepucavanja problemom mpo.a te da cete mi se javiti kako bi vase kontakte proslijedila novinarki
    prilog se treba snimiti u sljedeca dva dana

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: RTL - parove trebaju za prilog o mpo

Ja nisam podobna, bebu smo na kraju napravili sami .
    Ali baš bi se rado snimila doma ispred frižidera koji je prekriven fotkama naše curice. Neka vide ljudi da mi čuvamo i volimo naše frižidere...

Nadam se da će se javiti ponosni sadašnji ili budući roditelji čudesnih beba i predstaviti nas u najljepšem izdanju. I unaprijed im zahvaljujem

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajde cure, sad je prilika!!! Neka čuju!!!

Ja bi se javila, al tek sam na početku i nemam baš previše toga za reći.
    Mislim ...imam, ali ne vezano uz sam postupak!!!

Al rado bi!!!!
    :D

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja isto nisam reprezentativna, ali dosadašnje iskustvo mi (na žalost) kaže da nas obrađuju uglavnom novinari koji nisu dovoljno upućeni u sve probleme, nego teže samo za tim da su prisutni u svojim emisijama sa trenutno aktualnom temom ili reklamiraju određene klinike.
    Doista se ispričavam, ali kad se sjetim onog priloga prije par mjeseci na dnevniku HTV-a koji je novinar/ka odradio/la bez ključnog zaključka, stvarno dobivam takvo mišljenje.

Mislim da ovu temu može odraditi i obraditi samo novinar istraživač koji je dobro upućen u problematiku. U protivnom, već podvojenu javnost zaraženu koje-kakvim izjavama još ćemo više udaljiti od stvarnih problema.

Npr. moja poznanica se pripremala za MPO i sad je sve palo u vodu jer je njezin suprug izjavio da je bolje da nemaju dijete nego da dobiju "bolesno" dijete. Popi..... sam

Nadam se da na RTL-u postoji novinar koji je u stanju napraviti suvisli prilog.
    :/

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Koliko sam uspjela povezati price s ovog foruma cini mi se da bi ina33 bila idealan primjer mukotrpne i uspjesne MPO borbe pa navijam da se ona javi za emisiju.Sigurno ih ima jos puno ali ja ih ne znam pa predlozite nekoga, mozda ih potaknemo da se lakse odluce.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s ovom novinarkom radimo godinama, pokrivala je vise podrucja naseg rada i imamo samo dobra iskustva

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    s ovom novinarkom radimo godinama, pokrivala je vise podrucja naseg rada i imamo samo dobra iskustva
    To nam treba.
    Hvala :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    Koliko sam uspjela povezati price s ovog foruma cini mi se da bi ina33 bila idealan primjer mukotrpne i uspjesne MPO borbe pa navijam da se ona javi za emisiju.Sigurno ih ima jos puno ali ja ih ne znam pa predlozite nekoga, mozda ih potaknemo da se lakse odluce.
    Neće MM da se naslikavam po novinama, a meni pak glupo da mi mute glas ko da sam kakav kriminalac. Doduše, prilozi za RTL su dosad na ovom polju bili OK, nije sve Exclusive, Explosive. Anonimke uvijek pristajem, ali dosad nije bilo objavljeno (ovo po novinama što su neki novinari zvali). A i jedan osobni bed je što iz neke predrasude ne želim zbrajat koliko smo "potrošili" jer bi mi to bilo "pošto Ana". A i ne znam, iskreno, jesam li ja dobar sugovornik, ja, npr., stvarno mislim da participiranje u zdravstvu treba povećat, nemojte sad na mene drvljem i kamenjem, ali teško je doći do pravodobne usluge u zdravstvu, i, po meni, bolje nešto skuplje, nego skroz privatno, ili kao besplatno koje teško dočekat. Tako da ne znam koliko bi se moj mentalni sklop uklopio u priču.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

RTL je stavrno bio korektan što se tiče MPO-a čitavo vrijeme, sjećam se jedne emisije mislim daje cieli Sanja show bio posvećen temi i biko je određeno bez greške: toplo, poučno i pristupačno i za laike. Stoga sam se ja zainteresirala (bez lažne skromnosti mislim daa sam dobar govornik) ali moj muž poludio. Neće ni da čuje za medijsko eksponiranje, iako sam ja rekla da bi to bilo ...za opću dobrobit i razbijanje predrasuda...

Ne mogu ga nikako smekšati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sretna 35, nisam skuzila javljas li se ili ne?
    pliz sve koje imate nekih pitanja, premisljanja, javite mi se na 091 586 3717 ili na mail ili na pp, trebamo naci nekog za ovo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podizem cure
    sutra sam u inozemstvu, sutra se ovaj prilog mora snimiti, ja znaci danas, i to u par sati, trebam javiti novinarki, ima li ijedna koja bi se javila pomoci na taj nacin ovom problemu, pribliziti ga svim gledateljima kroz svoju pricu, ne kroz politicka prepucavanja i moraliziranja?
    drukcije se ne moze

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo, da se citiram sa topica o prosvjedu:

Citiraj martina123 prvotno napisa
    Citiraj ivarica prvotno napisa
    evo i ovdje, molim da mi se javi neka od vas za prilog u RTL-u na ovu temu, osobna prica, uspjesna, ali i ne treba nuzno
    Javila se, Tikica je danas u prilogu!

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas se snima? Kad se emitira?
    tikica, sretno! Nadam se da trudna snimaš.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne, danas je prilog! Veceras!...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tri puta hura za tikicu. :D :D :D
    A sve ostale smo beskrajno sramezljive.
    Javite kada da gledamo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo, tikica javlja:

Nece ici danas jer je Mojmira bolesna... Prilog ide sutra ili u petak u njihovim vecernjim vjestima.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj martina123 prvotno napisa
    Evo, tikica javlja:

Nece ici danas jer je Mojmira bolesna... Prilog ide sutra ili u petak u njihovim vecernjim vjestima.
    Tikice ostavljas me bez teksta a i pomalo posramljenu svojom bezgranicnom voljom i hrabroscu.Hvala ti po 1000ti put u ime svih nas.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

No, no....sad mi je neugodno
    Pa to je samo jedna osobna prica, osoban stav...nadam se da ce je cuti onaj tko bi trebao :/

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tikica_69 hvala u ime svih nas . Jel prilog ide u vjestima ? Znaš li točno koji dan ?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa
    tikica_69 hvala u ime svih nas . Jel prilog ide u vjestima ? Znaš li točno koji dan ?
    Sutra ili u petak...najkasnije subota

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tikica_69
    HVALA

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tikica hvala! Ja sam tek sad vidjela poziv. Kao i ostale cure i ja mislim za sebe da nisam pogodna. Naime, nisam nikada koristila usluge u Hrvatskoj, nego samo u inozemstvu, bila sam na samo 2 postupka i nisu bili uspješni. Vjerujem isto da bi MM bio jako protiv. Tako svi imamo neko opravdanje, a tikica nam svima pomaže. Zato i svi ostali najljepši smajlici za tikicu.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

taca70, mi nismo srameljivi i ne stidimo se sto smo bili na mpo, medjutim ja sebe i s tim svoje dijete ne zelim eksponirati javnoscu s obzirom na u najmanje cudan pogled (citaj ograniceni) crkvenih i hdz-ovskih redova na potpomognutu oplodnu. Samo mi fali u zivotu da netko iz gore navedenih redova pridje mojem djetetu te da ispali neku frazu u stilu (i sad karikiram) 'pa malecka super si ispala s obzirom da su te tata i mama napravili na umjetni nacin' ...

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Tikica_69
    HVALA

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    taca70, mi nismo srameljivi i ne stidimo se sto smo bili na mpo, medjutim ja sebe i s tim svoje dijete ne zelim eksponirati javnoscu s obzirom na u najmanje cudan pogled (citaj ograniceni) crkvenih i hdz-ovskih redova na potpomognutu oplodnu. Samo mi fali u zivotu da netko iz gore navedenih redova pridje mojem djetetu te da ispali neku frazu u stilu (i sad karikiram) 'pa malecka super si ispala s obzirom da su te tata i mama napravili na umjetni nacin' ...
    Ja razmisljam na nacin da nije uopce bitno sto netko prica, vec tko to prica, pa mi uopce nije bitno da li ce netko iz navedenih "ogranicenih redova" ista ili nista prokomentirati. Kao sto su mi i smijesne izjave tete Petir, jer je kao osobu a posebice kao zenu ne postujem ni koliko ima crnog ispod nokta. Ja cu na sebe i svoje MPO dijete (kad ga napokon docekam) uvijek i zauvijek biti ponosna a tako ce i on/ona biti odgojena. I ako treba, sa Tibeta bi ponosno vikala kako smo je dobili, pogotovo ako postoji i najmanja sansa da to netko zaista cuje i da se zaista nesto pomakne, pa makar i kamencic, ako za nikoga danas, onda za sve one parove koji ce ikada u ovoj zemlji sa imati problema sa neplodnosti.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice hvala ti! javi kada će biti prilog

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

tikica69 ne radi se o mojem osobnom stavu prema mojem djetetu (niti o krugu prijatelja i obitelji) koje mi je sve na svijetu vec da mi se dogodilo kod pedijatrice da je ona u zdravstvenu knjizicu na prvoj stranici upisala da je IVF beba ... Cemu to?!

Ja osobno smatram da ja nisam voljna izlagati svoje dijete nepotrebnom stresu i cudnim pogledima ljudi koji nisu u stanju shvatiti bit MPO ... Znam da je ovo sto sam napisala kruto ali ja to jednostavno tako osjecam i dozivljavam ...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    tikica69 ne radi se o mojem osobnom stavu prema mojem djetetu (niti o krugu prijatelja i obitelji) koje mi je sve na svijetu vec da mi se dogodilo kod pedijatrice da je ona u zdravstvenu knjizicu na prvoj stranici upisala da je IVF beba ... Cemu to?!

Ja osobno smatram da ja nisam voljna izlagati svoje dijete nepotrebnom stresu i cudnim pogledima ljudi koji nisu u stanju shvatiti bit MPO ... Znam da je ovo sto sam napisala kruto ali ja to jednostavno tako osjecam i dozivljavam ...
    Ma sve ok...razmujem sto zelis reci, zao mi je zbog svega toga sto prolazimo i mi nasa djecica. Vjerojatno je meni lakse jer ja svoje MPO zlato jos cekam :/

dim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tikica bravo za nastup i hvala i u moje ime . Vrijeme je da se počne govoriti o nama i našim osjećajima, a ne da se svaki put kad se nešto govori o MPO-u osjećam kao pokusni kunić ili stvar. Uostalom trebalo bi ove velike moraliste koji će donjeti novi MPO zakon pitati što misle o transplataciji organa, labaratorijskom uzgoju organa i sl. novim granama medicine. Naravno to je po njihovom u redu jer se spašava život a možda će i njima trebati, a kad se treba stvoriti novi život onda se brane postojanjem manipulacijama na tom podrućju, mislim kao da ih u gore navedenim slućajevima nema. Eto ovo je dio frustracije koju osjeća kad se u medijima govori o MPO-u zato se nisam javila za ovaj prijekt jer bi ja svoje vrijeme iskoristila za izbacivanje frustracija a kad bih se počela prisjećati teškog puta kojeg sam prošla i koji me još čeka krenule bi mi suze i bio bi to kraj mojega izlaganja. U svakom slućaju bravo i imaš moju 100% podršku Sretno

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tikica hvala i u naše ime . MM je apsolutno protiv pojavljivanja u medijima, a mislim da pričati bez njega nema smisla. Ovako si nas opet ti izvukla, hvala još jednom!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala ti tikice od

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Maxime, jako dobro poznajem situaciju u ovoj drzavi i kako bih mogla i pomisliti da se netko ovdje stvarno srami svoje MPO borbe ili djece.Samo mi je je zao sto se nije vise cura javilo, pa to bi trebala biti jaka konkurencija za odabir najadekvatnije a ne ovako sramezljivo.Pa o kakvom prosvjedu mi govorimo....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tikica_69 ja sam tek kratko ovdje ali moram ti reći ti si LEGENDA nisam ni sumnjala u tebe, bravo , bravo

Gledat ću definitivno, samo pliz javi točno kada!!!

Evo još jedan od

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tikice

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super, tikica, gledat ćemo !

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Super, tikica, gledat ćemo !
    Nego što, ovako :shock:
    Samo da se nadovežem na ovu priču o "sramoti". Znam curu koja je išla roditi svoju IVF bebicu i kad sam je posjetila u rodilištu zamolila me da ne spominjem Zagreb i MPO, jer kao eto ona nije nikome ništa govorila o tome pa... Kad sam ostala trudna moj ginekolog mi nije u trudničkoj knjižici ispunio dio u kojem se spominje stimulacija ovulacije i liječenje neplodnosti. Na moj upit zašto je to preskočio rekao je nešto tipa da što sad to ima veze, trudnoća je prirodna. On je više onako tip seoskog liječnika, vrača i očito mu nije bilo jasno koliko sam ja ponosna na sve što sam činila za svoje dijete, uključujući MPO (iako hvala mu jer mi nikad nije uskratio uputnicu, često me tješio i iskreno se veselio mojoj trudnoći). Ode ja udugo

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a ja sam cula da u mome sinju gradu zlatnom buzdovanu, u tako hvaljenom rodilistu prijatelju djeteta, nisu htjeli poroditi curu koja je zacela mpo. nakon sto sam podivljala i rekla mamu im milu, ja cu tamo rodit, kako ce oni znat na koji sam nacin ja zacela, rekli su mi da to pise u trudnickoj.

opet me iznerviralo. nesto slicno ko sto me je iznerviralo sto na mom vjencanom listu pise "sklopili gradjanski brak" a vjerojatno na crkvenom pise "sklopili brak". sta to moj brak nije dovoljno dobar da bi ga se nazvalo brakom vec se mora naglasavati da je "gradjanski"? da bi me se u ovoj banana republici moglo jos vise diskriminirati jer ne lizem oltare? e pa ZBOG TOGA nece mi pisati u trudnickoj mpo ili cu je ja iskidati na licu mista. eto. fuqin diskriminacija, na svakom koraku.

oprostite ako sam offtopic i tikice hvala u ime svih nas koji smo razbacani po cijeloj hrvatskoj

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Tikice!!

Danas mi je tako loš dan, a to mi je bar malo popravilo raspoloženje!!

Samo nam javi u kolko je sati prilog.

Nadam se da ću i ja jednog dana imati priliku ispričati svoju priču.

Hvala ti od srca!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Tikica :D :D Hvala od !

Javite kad će biti da možemo gledati...

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tikice, !
    I ja sam beskrajno ponosna na svoju IVF bebu i jedva čekam da svom djetetu ispričam prekrasnu priču kako je došlo na ovaj svijet...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zvala me gospodicna Mojmira Pastorcic sa RTL-a, prilog je montiran, ako ce se uklopiti u danasnji planirani koncept vijesti ide danas, ako ne, onda sutra.
    I nemojte mi se unaprijed zahvaljivati...mozda sam nas zblamala kak sam bila zbunjena

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    Zvala me gospodicna Mojmira Pastorcic sa RTL-a, prilog je montiran, ako ce se uklopiti u danasnji planirani koncept vijesti ide danas, ako ne, onda sutra.
    I nemojte mi se unaprijed zahvaljivati...mozda sam nas zblamala kak sam bila zbunjena
    hvala

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    Ja ću ti ipak unaprijed reći jedno veliko HVALA

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bravo :D Tikice.. :D ...hrabrice....
    Bila bi se i ja javila, ali MM i ja nemamo veeelikos staža kao neki ovdje, pa sam prešutila...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tikice javi ako ćeš znati točno da li i kada ide prilog

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tikice

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

tikice i ovdje ti šaljem jedan

da li će prilog biti baš u vijestima u 18.30?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    tikice i ovdje ti šaljem jedan

da li će prilog biti baš u vijestima u 18.30?
    Da...danas ili sutra

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tikice, gledat ćemo i danas i sutra, i što drugo reći nego - Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •