mi imamo 15mj...i tek smo sad uopce culi za bespelenastvo..o boze kao da sam sa marsa pala![]()
a dobro covjek uci cijeli zivot , zar ne?!![]()
ocigledno lijepo kasnimo sa time, pa me sad samo zanima jel mi zapravo pripadamo u grupu odvikavanja od pelena ili se jos mozemo progurati ovdje? :/
uglavnom, nakon sto sam procitala hrpu postova kod vas, danas sam krenula maknuti jednokratnu pelenu....stavila sam mu smo tetra i zakopcala bodic...nemamo gacice jer se uopce nismo pripremili za to,al nabavit cemo ih sto prije!!!
uglavnom...dva puta se popisao u sat vremena..uopce nisam skuzila kad je to obavio a cijelo vrijeme sa kao ludak gledala u njega![]()
znam da je to normalno...ali nakon sto sam procitala hrpetinu toga od vas i sva ushicena krenula promatrati Trampu bez pelene...malo sam se razocarala sto to uopce nisam uspijela skuziti....znam!! ne ocekujem cuda u sat vremena...ali malo sam se zbedirala....ja sam sa njim vec 15mj i ne kuzim a vi svoje zamotuljke kuzite......![]()
eto sad spava...sa jednokratnom pelenom....a ja napeta ko puska cekam da se probudi i da ga odmah postavim na tutu..pa da vidimo....
i molim da mi javite ako tu ne pripadam se se preselim da neki drugi topic....