Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Igraonice u Rijeci

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Igraonice u Rijeci

Tražim igraonicu za ova kišna vremena. Većina igraonica koje sam kontaktirala prihvaćaju djecu iznad 3 god. i bez prisustvo roditelja. Da li netko ima iskustva sa igraonicom Križić-kružić na Marinićima?

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

javi nades li sto... mi se katkad igramo u mercatoru, ali rado bi prosetali i do neke druge igraonice.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi se družimo s lollipop u Merkatoru
    No isto bi rado prošetali negdje drugdje. Iako je i tamo super

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i mi tražimo mjesto za druženje.
    ponekad "skočimo" do dj. knjižnice stribor (kutak za predškolce), malo se poigramo, pročitamo koju slikovnicu i doma...uglavnom smo same, a fali nam društvo vršnjaka...

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vi možete u knjižnicu? Tia previše viče od oduševljenja pa ne možemo biti unutra

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I mi znamo često ići u Merkator. Isključivo rano ujutro kada je čisto i nema puno djece. Moram nažalost primjetiti da su neka djeca prepuštena sama sebi dok mamice ispijaju kavu u kafiću. Najčešće kad je kiša prijateljica i ja organiziramo kućno druženje (ima malenu od 2 god ),s bojicama, plastelinom..... Ali vidim da Matei jako fali društvo, ne ide u vrtić, i mi smo najčešće same i fali joj socializacija sa vršnjacima. Zbog toga mislila sam naći neku igraonicu da mogu biti i ja prisutna, gdje bi barem jednom na tjedan uživala sa djecom.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma, Rijeka je stvarno loša po tom pitanju Mislim da nema ništa do 3 g, a i kasnije nije baš neki izbor...

Jednom su se mame već organizirale same i napravile tjednu igraonicu kod jedne od njih doma..Mi smo bili par puta, nemam pojma dali se te mama i djeca još uvijek nalaze..Ali bilo je super, pogotovo za vrijeme zime :D Mame smo se napričale, a djeca malo družila, naigrala....

Tanjek, a naša kava

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

baš je loše
    Mi se sada spremamo van a nemam pojma gdje ćemo. Na kraju ćemo otić na Korzo da trčkara malo. U merkatoru je vjerojatno već gužva.

Lila ha avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne mislite li da je ona igraonica u mercatoru baš dosta prljava?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ujutro bude čista

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lila ha prvotno napisa
    Ne mislite li da je ona igraonica u mercatoru baš dosta prljava?
    ja zažmirim na oba oka i pustim L. da puzi i glanca...
    i ne razumijem mame koje pustaju djecu - hodače u bazen s lopticama u cipelama. :?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj lollipop prvotno napisa
    i ne razumijem mame koje pustaju djecu - hodače u bazen s lopticama u cipelama. :?
    Ja ne razumijem zašto se uopće može u igraonicu sa cipelama? Vani je normalna praksa, da se cipele skinu i stave papučice ili si bos..I roditelji.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam prvo bila uvjerena da se šuze skidaju. pa skužih da nitko ne skida svojima. pa ne skidam ni ja.
    I za bazen skidam ali mi je bad jer je ispod strašno strašno hladan pod

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja ne razumijem zašto se uopće može u igraonicu sa cipelama? Vani je normalna praksa, da se cipele skinu i stave papučice ili si bos..I roditelji. [/quote]

..... i onda uđeš u igraonicu, a vani pada kiša, a pametni roditelji naslone lagano mokre kišobrane na zid.....voda curi po cijeloj sali....klincima se skliže..... a kada nešto kažeš dobiješ tipičan naš balkanski odgovor: šta je! šta ti hočeš!

I opet se vraćam na to da je bolje organizirati neko kućno druženje nego da mi mala bude u takvom okruženju!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam zvala mjesni odbor da se prijavim za poklon i predstavu djeda Mraza zakasnila jedan dan i odbijena (nije mi do poklona, imamo plišanaca i za poklanjati, nego radi druženja s djecom iz kvarta) dobila info da u ulici Žrtava fašizma (Školjić) postoji igraonica, jeste li čuli što o tome, bili, cijena ili sl.?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pipo,znači isti smo mjesni odbor!
    Bili smo po poklončiće u igraonici Domino, ali sam i prije toga kontaktirala vlasnicu baš iz razloga da vidim da li se dječica ispod 3 god. mogu doći igrati. Nažalost, igraonica je zasad namijenjena samo proslavama rođendana i iskreno nije baš nešto. :/
    Bilo bi lijepo da se to promijeni pa da nam se dječica imaju gdje zabaviti u gradu...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pipo,sad malo bolje pročitah tvoj post- možda i nismo isti MO...
    Nekako sam, zbog navođenja igraonice u Žrtava fašizma pomislila da jesmo.
    No...nije ni bitno.

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

postoji li uopće koja igraonica u ovom našem gradu, izuzev merkatora, da nije namijenjena isključivo za proslavu rođendana? :?
    kad kažem grad ne isključujem i prigrad... ako treba vozit ćemo se.

Početno

slažem se, meni je ta igraonica u mercatoru fuul prljava, ne volim da se naš cvrčak tamo igra..
    mi prakticiramo igre kod prijatelja/nas..

i da, mislim da nema drugih igraonica, barem ja nisam čula... :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •