Tražim igraonicu za ova kišna vremena. Većina igraonica koje sam kontaktirala prihvaćaju djecu iznad 3 god. i bez prisustvo roditelja. Da li netko ima iskustva sa igraonicom Križić-kružić na Marinićima?
Tražim igraonicu za ova kišna vremena. Većina igraonica koje sam kontaktirala prihvaćaju djecu iznad 3 god. i bez prisustvo roditelja. Da li netko ima iskustva sa igraonicom Križić-kružić na Marinićima?
javi nades li sto... mi se katkad igramo u mercatoru, ali rado bi prosetali i do neke druge igraonice.
Mi se družimo s lollipop u Merkatoru
No isto bi rado prošetali negdje drugdje. Iako je i tamo super![]()
i mi tražimo mjesto za druženje.![]()
ponekad "skočimo" do dj. knjižnice stribor (kutak za predškolce), malo se poigramo, pročitamo koju slikovnicu i doma...uglavnom smo same, a fali nam društvo vršnjaka...![]()
Vi možete u knjižnicu? Tia previše viče od oduševljenja pa ne možemo biti unutra![]()
I mi znamo često ići u Merkator. Isključivo rano ujutro kada je čisto i nema puno djece. Moram nažalost primjetiti da su neka djeca prepuštena sama sebi dok mamice ispijaju kavu u kafiću. Najčešće kad je kiša prijateljica i ja organiziramo kućno druženje (ima malenu od 2 god ),s bojicama, plastelinom..... Ali vidim da Matei jako fali društvo, ne ide u vrtić, i mi smo najčešće same i fali joj socializacija sa vršnjacima. Zbog toga mislila sam naći neku igraonicu da mogu biti i ja prisutna, gdje bi barem jednom na tjedan uživala sa djecom.
Ma, Rijeka je stvarno loša po tom pitanju![]()
Mislim da nema ništa do 3 g, a i kasnije nije baš neki izbor...
Jednom su se mame već organizirale same i napravile tjednu igraonicu kod jedne od njih doma..Mi smo bili par puta, nemam pojma dali se te mama i djeca još uvijek nalaze..Ali bilo je super, pogotovo za vrijeme zime :D Mame smo se napričale, a djeca malo družila, naigrala....
Tanjek, a naša kava![]()
baš je loše![]()
Mi se sada spremamo van a nemam pojma gdje ćemo. Na kraju ćemo otić na Korzo da trčkara malo. U merkatoru je vjerojatno već gužva.
Ne mislite li da je ona igraonica u mercatoru baš dosta prljava?![]()
ja zažmirim na oba oka i pustim L. da puzi i glanca...Lila ha prvotno napisa
![]()
i ne razumijem mame koje pustaju djecu - hodače u bazen s lopticama u cipelama. :?![]()
Ja ne razumijem zašto se uopće može u igraonicu sa cipelama? Vani je normalna praksa, da se cipele skinu i stave papučice ili si bos..I roditelji.lollipop prvotno napisa
![]()
ja sam prvo bila uvjerena da se šuze skidaju. pa skužih da nitko ne skida svojima. pa ne skidam ni ja.
I za bazen skidam ali mi je bad jer je ispod strašno strašno hladan pod![]()
Ja ne razumijem zašto se uopće može u igraonicu sa cipelama? Vani je normalna praksa, da se cipele skinu i stave papučice ili si bos..I roditelji.[/quote]
..... i onda uđeš u igraonicu, a vani pada kiša, a pametni roditeljinaslone lagano mokre kišobrane na zid.....voda curi po cijeloj sali....klincima se skliže..... a kada nešto kažeš dobiješ tipičan naš balkanski odgovor: šta je! šta ti hočeš!
![]()
I opet se vraćam na to da je bolje organizirati neko kućno druženje nego da mi mala bude u takvom okruženju!
kad sam zvala mjesni odbor da se prijavim za poklon i predstavu djeda Mraza zakasnila jedan dan i odbijena (nije mi do poklona, imamo plišanaca i za poklanjati, nego radi druženja s djecom iz kvarta) dobila info da u ulici Žrtava fašizma (Školjić) postoji igraonica, jeste li čuli što o tome, bili, cijena ili sl.?
Pipo,znači isti smo mjesni odbor!![]()
Bili smo po poklončiće u igraonici Domino, ali sam i prije toga kontaktirala vlasnicu baš iz razloga da vidim da li se dječica ispod 3 god. mogu doći igrati. Nažalost, igraonica je zasad namijenjena samo proslavama rođendana i iskreno nije baš nešto. :/
Bilo bi lijepo da se to promijeni pa da nam se dječica imaju gdje zabaviti u gradu...
Pipo,sad malo bolje pročitah tvoj post- možda i nismo isti MO...![]()
Nekako sam, zbog navođenja igraonice u Žrtava fašizma pomislila da jesmo.
No...nije ni bitno.![]()
postoji li uopće koja igraonica u ovom našem gradu, izuzev merkatora, da nije namijenjena isključivo za proslavu rođendana? :?
kad kažem grad ne isključujem i prigrad... ako treba vozit ćemo se.
slažem se, meni je ta igraonica u mercatoru fuul prljava, ne volim da se naš cvrčak tamo igra..
mi prakticiramo igre kod prijatelja/nas..
i da, mislim da nema drugih igraonica, barem ja nisam čula... :/