-
Fimoza
Dok smo bili u bolnici na nekom pregledu, gastroenterolog nas je uputio kod kirurga da pogleda miša. Kirurgica je nakon brzinskog pregleda od par sekundi dijagnosticirala fimozu i pitala kada ćemo se naručiti za operaciju. Rekla je da se zahvat obavlja po d općom narkozom i da dijete mora biti natašte, tj. zadnje hranjenje u ponoć, a zahvat ujutro. Problem je što nam je sinčić tek napunio 5 mjeseci, i još je isključivo dojen. Čitao sam da ta narkoza poremeti cijeli djetetov bioritam,spavanje, hranjenje, itd. Da li imate iskustva s tom operacijom kod toliko malog djeteta jer ovdje čitam kako se to radi kad su puno stariji. On normalno mokri i mi mu svaki dan vježbamo kožicu. Da li se to,ako ipak dođe do toga , može obaviti pod loklanom narkozom pa da se dijete drži ili nešto slično? Pedijatrica je na pitanje da li je hitno, rekla da nije, i da to najbolje obavimo poslije Nove godine. Mi se nekako nadamo da će se stanje popraviti (puštamo mu i da sam navlači miša jer to stalno pokušava) ili da ga bar skinemo s cice prije nego što dođe do toga. Hvala svima na savjetima i iskustvima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma