Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Upala grla

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Upala grla

Molila bih Vas za savjet..

Naime moj uskoro trogodisnjak, unazad nekoliko mjeseci, svaki mjesec ima upalu grla i pije antibiotik..

Temperatura mu skoci na naglo na 39, 40 stupnjeva, zavrsimo na hitni i antibiotik..

Grlo mu cak ni ne izgleda strasno, al nalazi pokazuju na upalu

Ne znamo vise kako da to sprijecimo, pazimo ga, grijemo cak i vodicu( mislim,pustimo da odstoji) trudimo se da nije bos..

Moguce je i to da mu se napravi upala radi sinusa, jer ne voli bas puhati noseka.

isprike na poduzem postu, molim Vas neki savjetic , iskustva..

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kakvi nalazi pokazuju na upalu grla?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

od vadenja krvi

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam alik, ali iz kks se ne može vidjeti čega je upala već samo povišene vrijednosti kao npr crp, leukociti.... i iz tog se vidi da je neka upala ali ne i čega. griješim li? mislim da se tako nešto može ustanoviti brisom grla i bla bla drugim pretragama.
    nije da sam otprije posve neiskusna sa pretragama ali ograničit ću se samo na lovrino iskustvo sa rebra. dakle. imao je temperaturu. došli na hitnu, teško je disao- SUMNJALI ili na NEKI infekt ili problem sa srcem ili oboje (vjerojatno oboje, jako je imao šumove na plućima). izvadili kks, analizirali urin, napravili bris nosa (grlo nije bilo upaljeno izgledom pa nije rađen bris grla), napravili uzv srca, snimili pluća. i još niz toga ali su ustanovili iz kompletne krvne slike da ima infekciju, slušanjem pretpostavili da je upala pluća, potvrdili ju sa 2 dodatne pretrage, isključili uzv-om srca prirođene mane i što su već gledali.
    dakle, moj zaključak bi bio da za taj zaključak da je (samo?) upala grla možda ipak treba više pretraga od obine krvne slike. pogotovo kad se ponavlja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

d se i sam zali da ga buba grlo.. al do sad nismo nit delali bris grla, samo vadenje krvi i urin

jednostavno sam ogorcena i razocarana jer moje djete prvih godinu dana nije bilo nit jemput bolesno, od kad sam pocela raditi od onda svako malo nekaj, a sad u posljednje vrijeme jos gore

dosta mi je antibiotika svakih mjesec dana... jer znam da mu to nebre nist dobroga dati....mislim kolko je ok tolko je i stetni

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam jedne godine imala zaredom tri jake upale grla. Zavšila na injekcijama, i ono kaj je sigurno je da je mene grlo užasno boljelo.

Ja sam nedavno s K. bila kod doktorice iz drgih raloga. Ispalo je da joj je grlo lagano crveno i svjetovala mi je uzimanje propolisa. E sada, pomaže li, ne znam jer sam prilično neredovita u davanju istog djetetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •