-
Zubić Vila
Danas je dan D.
Pia ide kod zubara izvaditi svoj prvi zubić.
Poslije toga slijedi sladoled....
Noćas bi trebala svratiti Zubić Vila i ostaviti joj mali poklon.
Vila je izgubila inspiraciju pa molim da mi nešto predložite.
Mislila sam joj uz "to nešto" napisati piasmce (naravno vilinskim rukopisom) o tome kako je lijepo prala zubiće cijelo vrijeme i kako bi bilo lijepo da prestane cuclati palac tako da joj novi zubi budu lijepi i zdravi...
-
Ah, izgleda da ste i vi izgubili inspiraciju.
Možda sam na krivoj dobnoj skupini...mene samo zanima, prakticirate li poklone za ispadanje zubića i u kojem obliku su?
Mene nije nikada darovala Zubić Vila, čak niti Djed Mraz kada sam bila mala
pa nemam iskustva...
-
koliko se sjećam uvijek sam dobila nekaj love da stavim u kasicu.
možeš staviti neku sitnicu koju voli ali da stane pod jastuk i da nije nešto za jest
-
Osoblje foruma
"Naša" zubić vila ostavi 20 kuna pod jastukom.
-
Ma to ti je pisamce prava ideja. Jos jos ostavi neku finu cetkicu (Mejra pada na sve princes) i princes kaladont...
-
Zar zubić vila ne donosi novčić? Ili je to miš? Ja ću Lei reći da je miš, to će joj se više sviđati. U svakom slučaju, MM je rekao da će svoje blago - predivne novčiće od 25 kuna koje ljubomorno čuva, stavljati Lei pod jastuk za zube. Ali već se počeo predomišljati
-
Nas je Zubička već puno puta posjetila. Prvo je ostavljala po 50 kn, onda po 20. (Eriku) Sada mora dolaziti i kod Ire ali ona baš ne voli novce, pa joj je ostavila malog konjića. Tako će i nadalje neke male poklončiće jer će inače bankrotirati dok pokupi sve njihove zubiće.
Ja bi se nadovezala na temu i pitala šta vi radite sa tim zubićima koje ZV odnese? Ja ih spremam u posebne kutijice za uspomenu, ali kaj kad ih klinci otkriju? Šta da im kažem, da ih je vratila?
-
Mi smo zasad izgubili jedan zub nesretnim slučajem (nabio se u kadi, zubarica ga izbušila i nakon nekog vremena je pukao) i Zubić Vila je donijela jednog medvjeda (odn. novčić od 5 kn). Mislim da je to čisto dosta, pogotovo jer ima još devetnaest zuba za ispasti. Njemu je to bilo super jer si je medvjeda spremio u kasicu. Zub je nestao negdje u vrtiću tako da ga niti nemamo za uspomenu, ali mislim da ću mu zube čuvati u nekoj kutijici, a kad bude dovoljno odrastao da ih nađe vjerojatno više niti neće vjerovati u Zubić Vilu pa mi je svejedno
-
Jučer smo izvadili zubić i Pia je bila skroz hrabra.
Poslije smo otišli na sladoled da proslavimo zubić.
Pia je bila tako sretna i ponosna na sebe da joj nitko nije bio ravan.
Noćas je Z.V. ispod njezinog jastuka ostavila Barbie novčanik (tako da može u njega stavljati novce za ostale zubiće)
.
Pisamce ipak nije ostavila jer je Pia ZASPALA BEZ PALCA KAKO JE I OBEĆALA. :D
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma