Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Zubić Vila

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Zubić Vila

Danas je dan D.
    Pia ide kod zubara izvaditi svoj prvi zubić.
    Poslije toga slijedi sladoled....
    Noćas bi trebala svratiti Zubić Vila i ostaviti joj mali poklon.
    Vila je izgubila inspiraciju pa molim da mi nešto predložite.
    Mislila sam joj uz "to nešto" napisati piasmce (naravno vilinskim rukopisom) o tome kako je lijepo prala zubiće cijelo vrijeme i kako bi bilo lijepo da prestane cuclati palac tako da joj novi zubi budu lijepi i zdravi...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ah, izgleda da ste i vi izgubili inspiraciju.

Možda sam na krivoj dobnoj skupini...mene samo zanima, prakticirate li poklone za ispadanje zubića i u kojem obliku su?

Mene nije nikada darovala Zubić Vila, čak niti Djed Mraz kada sam bila mala pa nemam iskustva...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

koliko se sjećam uvijek sam dobila nekaj love da stavim u kasicu.
    možeš staviti neku sitnicu koju voli ali da stane pod jastuk i da nije nešto za jest

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

"Naša" zubić vila ostavi 20 kuna pod jastukom.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma to ti je pisamce prava ideja. Jos jos ostavi neku finu cetkicu (Mejra pada na sve princes) i princes kaladont...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zar zubić vila ne donosi novčić? Ili je to miš? Ja ću Lei reći da je miš, to će joj se više sviđati. U svakom slučaju, MM je rekao da će svoje blago - predivne novčiće od 25 kuna koje ljubomorno čuva, stavljati Lei pod jastuk za zube. Ali već se počeo predomišljati

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nas je Zubička već puno puta posjetila. Prvo je ostavljala po 50 kn, onda po 20. (Eriku) Sada mora dolaziti i kod Ire ali ona baš ne voli novce, pa joj je ostavila malog konjića. Tako će i nadalje neke male poklončiće jer će inače bankrotirati dok pokupi sve njihove zubiće.
    Ja bi se nadovezala na temu i pitala šta vi radite sa tim zubićima koje ZV odnese? Ja ih spremam u posebne kutijice za uspomenu, ali kaj kad ih klinci otkriju? Šta da im kažem, da ih je vratila?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo zasad izgubili jedan zub nesretnim slučajem (nabio se u kadi, zubarica ga izbušila i nakon nekog vremena je pukao) i Zubić Vila je donijela jednog medvjeda (odn. novčić od 5 kn). Mislim da je to čisto dosta, pogotovo jer ima još devetnaest zuba za ispasti. Njemu je to bilo super jer si je medvjeda spremio u kasicu. Zub je nestao negdje u vrtiću tako da ga niti nemamo za uspomenu, ali mislim da ću mu zube čuvati u nekoj kutijici, a kad bude dovoljno odrastao da ih nađe vjerojatno više niti neće vjerovati u Zubić Vilu pa mi je svejedno

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jučer smo izvadili zubić i Pia je bila skroz hrabra.
    Poslije smo otišli na sladoled da proslavimo zubić.
    Pia je bila tako sretna i ponosna na sebe da joj nitko nije bio ravan.
    Noćas je Z.V. ispod njezinog jastuka ostavila Barbie novčanik (tako da može u njega stavljati novce za ostale zubiće) .
    Pisamce ipak nije ostavila jer je Pia ZASPALA BEZ PALCA KAKO JE I OBEĆALA. :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

bravo za Piu :D

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas Zubica ostavlja novcice

prije 3 dana je N. ispao prvi zubic, nasla je ispod jastuka 10 kuna (u kovanicama 8) )

sinoc je S. stavio svoj kutnjak koji mu je ispao, ujutro nasao papirnatih 20 kn (nije imala sitnog )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •