Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: latoflex škripi

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno latoflex škripi

latoflex, star 3 godine. škripi za poluditi. kvalitetan, hespo, nosi samo moju težinu (cca 60 kg). i što sad napraviti? kupiti novi? iliima neki recept koji rješava šrkipanje latofleksa?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i kod nas ista stvar (al tek god i pol je u uporabi i nosi mene i mm -a što i nije malo kg )MM kaže da to ne škripi latoflex nego mjesto na krevetu gdje se spaja latoflex i krevet-tu je neka spojnica od plastike i to bi trebalo zanijeniti ili dodati malo gume kako bi štkripanje prestalo.naravno da je on problem "prostudirao"ali ne i riješio, pa sa već šizim u užasno me nervira to škripanje.Mama pak kaže da je sve dobro dok krevet škripi , ona jadna misli.....a od toga ni s

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

naši kreveti na moru tako škripe, a moja dijagnoza je da je to zbog toga što drvene latvice ulaze u plastičan uložak i dok se taru to proizvodi vrlo neugodan zvuk.
    rješenja nemam, osim što ne spavam na tim krevetima

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sapun.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

on mi je pao na pamet ali nemam pojma kak da ga uvučem u tu sitnu rupicu

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo našpricali spojeve letvica i metalne konstrukcije podnice WD sprejem,i sad ne škripe već 3 mjeseca

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mara prvotno napisa
    on mi je pao na pamet ali nemam pojma kak da ga uvučem u tu sitnu rupicu
    Uzmeš nožić i zašiljiš ga. Ne treba puno. Bolji je od ulja jer ne razlaže gumu, a pretpostavljam da su letvice uvučene u gumene manšete na krajevima.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod nas nisu gumene manšete na krajevima nego plastika...i što sad?dolazimo na ideju da maknemo te letvice s latoflexa i stavimo čvrstu podlogu :?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Probaj ipak prvo sa sapunom.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    MM kaže da to ne škripi latoflex nego mjesto na krevetu gdje se spaja latoflex i krevet-tu je neka spojnica od plastike i to bi trebalo zanijeniti ili dodati malo gume kako bi štkripanje prestalo.naravno da je on problem "prostudirao"ali ne i riješio, pa sa već šizim u užasno me nervira to škripanje.
    I kod nas ista stvar, i moj MM prostudirao, samo nikako da se baci na popravak.Spominjao bušenje rupa, neke vijke, pojma nemam što sve ne, al krevet i dalje škripi, samo na njegovoj strani doduše

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa
    MM kaže da to ne škripi latoflex nego mjesto na krevetu gdje se spaja latoflex i krevet-tu je neka spojnica od plastike i to bi trebalo zanijeniti ili dodati malo gume kako bi štkripanje prestalo.naravno da je on problem "prostudirao"ali ne i riješio, pa sa već šizim u užasno me nervira to škripanje.
    I kod nas ista stvar, i moj MM prostudirao, samo nikako da se baci na popravak.Spominjao bušenje rupa, neke vijke, pojma nemam što sve ne, al krevet i dalje škripi, samo na njegovoj strani doduše
    Ovako je bilo kod nas. MM riješio na način da je taj dio podstavio s tkaninom. Više ne škripi :D

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa
    naš škripi s moje str, pa mm nije žurio s akcijom samo s filozofijom (da moram smršaviti , pa onda neće..)
    danas je u akciji, naručili smo šperploču, nju ćemo prvo staviti preko latoflexa, pa ako i dalje bude škripalo (probali smo sa sapunom i ništa nije bolje) slijedi micanje latoflexa i instaliranje špreploče na okvir podnice..ako i dalje bude nerviranja i škripe ide u komade i kupujem novi ili ćemo spavati na podu.Već me sram jer se puno bolje naspavam u gostima na krevetu koji ne škripi nego kod kuće, strašno

Scila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo imali sličan problem , uz škripanje je naš i propadao na pod, ipak hvala Bogu nikada tijekom "Akcije" .
    kako smo kupili jeftin krevet i latofčeks bez nogara, on je trebao stajati na 2 cm bočne letvice koja nije bila fiksirana.
    Problem smo riješili tako šro smo kupili debele drvene daske (dimenzije 10cm x10cm) napravili smo okvir ili kako ja kazem tarabu i tako da se može latofleks pomijerati koje cm, a da ništa ne škripi i ne propada.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

napokonnnn, krevet ne škripi.ne mogu vjerovati, nakon god i pol spavam bez škripe i cviljenja :D
    kako:počupali smo letvice od latoflexa tako da je ostao samometalni okvir.odvrnuli smo sve vijeke, u kuteve okvira i kreveta postavili platno (deblju krpu), plastične distance koje su bile okolo naokolo kreveta izolirkom oblijepili i na metalni okvir stavili šperploču debljine 18 cm.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I naš ne škripi više :D . Nešto su nam mm-ovi vrijedni. Moj je odvrnuo vijke, izbušio druge rupe, ponovno sve pošerafio i za svaki slučaj podmetnuo tkaninu. Sad mirno spavamo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •