-
Ojačati imunitet kod cinI prije FET
Spremamo se na jesen po naše smrzliće,kad evo nalaz pape cin I,promjene tipa HPV(ovo mi je najveći misterij kako sam ga dobila!?),uglavnom čeka me kolposkopija,biopsija..ali čitam puno na netu o podizanju imuniteta vitaminima...Može li neki savjet iz prve ruke,što uzesti,u kolikoj količini,koliko dugo.nekako mi je glupo doći u apoteku i nabrojati cijelu hrpu lijekova koje sam pronašla(carotenoid cmplx,flavonoid c.,betaguard,folacin,aloe vera,ampule matične mliječi,vagisan vaginalete..)nekako bih htjela izbjeći neke jače postupke zbog ivf-a.Unaprijed hvala!
-
ako se radi o HPV-u (a moze biti ili stara infekcija koja se tek sad pokazala ili nesto frisko s ginekoloskog stola/iz bazena/saune), maticna mlijec, ECOMER ili colostrum su super preparati - uz to kakav dobar multivitamin, tipa centrum ili od KAL-a.
sretno, da se rijesis toga prije bebice a da bebica dodje cim prije!
-
To što na nalazu papa testa piše da su promjene vezane uz hpv, ne znači da ga stvarno i imaš. Trebala bi tipizaciju napraviti. CIN I nije nikakva tragedija, bitno je da ne ide dalje, a ti udri po jačanju imuniteta kako ti je wewa rekla, sretno i bez panike!
-
Cure,hvala na odgovorima i željama!Mi smo već blagoslovljeni curicom od 3 godine koju smo dobili iz 12-tog ET!Već dugo se spremamo na FET,ali stalno nas nešto "sabotira".
Dr je rekao da će napraviti kolposkopiju i biopsiju jer već godinama vučem taj cin1 i ne uspijevam ga popraviti.do sada je uvijek bila upala,prošli put sumnja na hpv a sad baš promjene.Valjda će sve biti ok,a ja se idem malo posvetiti svom zdravlju,tj.vitaminima.
Hvala još jednom i želim vam svima od srca da u danu čujete tisuću puta Mama,mama!!!!
-
Nene2 predlažem jedan domaći lijek koji je nekima pomogao i za CIN II.
U kantarionovo ulje (gospina trava u maslinovom ulju domaćem) umočiš tampon i stavljaš i tako neko vrijeme. Pomoglo nekima a odmoći sigurno neće. Sretno
-
Ja sam također imala nalaz Pape CIN1(duže vremena),s tim da je bio prisutan i HPV,a nalaz sam dovela u normalu tako što sam pila folnu kiselinu Folic+ i uzimala LGG proizvode.Meni je pomoglo i nakon 2-3 mjeseca nalaz je bio uredan.S tim da još i pušim što nikako nije dobro za imunitet ali eto...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma