Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: planiranje trudnoće

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno planiranje trudnoće

imam anoovulacijske cikluse,imam kćer od 10 mj,i liječnik mi je savjetovao da se odlučim što prije na drugu trudnoću,neznam što da mi mislim,i što da radim,imali ko kakav savjet radila sam sve nalaze i uzv štitnjače, hormoni mi nisu ok,a za drugu trudnoću kaže lijećnik odlučiti se što ranije sada kada dobim terAPIJU,I MALO SE USTABILIM ONDA PO DTRUGU BEBU!JA I MM TO ŽELIMO I NEĆE BITI VELIKA RAZLIKA ALI ME ZANIMA VAŠA MIŠLJENJA!MOLIM VAS POMOZITE

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

eh, evo te i ovdje...

kako znas da su ciklusi anovulacijski?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

rekao mi je liječnik prvu mens nakon poroda sam dobila nakon 1mj,i imala sam iza još dvije od 3 mj nemam više i danas idem kod dr.po terapiju i reko je da uz takvo stanje pod hitno da se odl.o drugoj trudnoći

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivana mlada mama prvotno napisa
    rekao mi je liječnik prvu mens nakon poroda sam dobila nakon 1mj,i imala sam iza još dvije od 3 mj nemam više i danas idem kod dr.po terapiju i reko je da uz takvo stanje pod hitno da se odl.o drugoj trudnoći
    Ivana mlada mama, ko te vodi? kako je došlo do prve trudnoće - prirodno, potpomognuta? Je li imaš PCOS? Koliko ti je godina, jel' imaš visok FSH? Iskreno, ne razumijem razlog hitnje. Tj. koja je tvoja dijagnoza i koji te ginić vodi - neki privatnik, neko ko se kuži u neplodnost, neki socijalac?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

savjet trudnoće je od tri privatnika i mog doktora ginekologa ,lh mi je 21.4 fsh 8.7 esrradiol 233.2 dobila sam dabrostone i folikul plus sada moram čekati prvu men.i krenut raditi ne bebi!evo nema dugo sam bila kod njega prije dva sata!poslala sam par emaila dr.koji su se složili

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

znas sta, ti imas problema sa stitnjacom, ja sa srcem. i ja sada radim na bebi jer ce mi zbog srca biti lakse roditi sada nego kasnije. mozda je bolje da sada radite na bebi da bi je uopce i imala (ako ti je vec i dr preporucio to isto) nego da se nesto iskomplikuje pa da onda bude kasno.
    Slusaj dr i slusaj svoje srce
    sretno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala ti puno i sretno tebi!štitnjača mi je uredu vadila sam nalaze!dr mi je wahid sa kruga vjerujem mu jako je dobar

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da li dojis?

kakvi su ti bili ciklusi prije ove trudnoce?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj sorry hormoni ti nisu ok ne znam zasto sam napisala da je stitnjaca, mozda sto i ona ima veze sa hormonima :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •