Sto dobila je remencice bez da ste bili u bolnici na istezanju?
Ako niste bile u bolnici onda ste super prosle :D
Maja i ja smo prvo bile u bolnici 2 tjedna (pakao) tako da je kad smo napokon dobile remencice i isle doma bilo sveopce veselje :D
Prvih tjedan dana uopce nismo smjeli skidati remencice ni kupati se

to nam je bilo jako tesko no tad je bila samo 9 tjedana stara pa smo jos mogli to nekako organizirati.
Nakon toga smo odradile dva puta po 6 tjedana minimalno 23 sata dnevno u remencicima - skidala ih je jedino za kupanje (zato je kupanje trajalo sat vremena)

Negdje u trecem tjednu nosenja remencica uspjela ih je potrgati - to sam rijesila tako da sam sasila remencic.
Kako je ona jako narasla morala sam joj popustati remencice. Ukoliko su ti kontrole ceste (npr svaka 3 tjedna) trazi da prilagode remencice koliko je bebica narasla (obicno jedna rupica svaka tri tjedna). Ako su kontrole rijetke (6 tjedana ili vise) obavezno pitaj kako (i kada) se pravilno popustaju remencici.
Trenutno smo na slijedecem rezimu (jos najmanje 5 tjedana) :D remencici samo preko noci. Bebica se potpuno razdivljala i u roku od tjedan dana od puzanja unazad krenula naprijed :D
Obavezno mazati kremicom ispod koljena vec za par sati se moze koza upaliti ako nije namazana (najbolje provjeriti pri svakom mijenjanju pelena).
Maji je puno pomogla tetra pelena koju smo presavinutu stavili poprecno na koljena a ispod remencica. Tako sam ju nosila u marami kako ju remencici ne bi zuljali (a i po noci bi pomagali i "gurali" koljena u stranu).
Sve u svemu najvise nam je pomogla
MARAMA. Maja se obozava nositi i svaka minuta koju je bila u marami joj je pomagala kao da smo radile vjezbice.
Ako ti treba bilo kakva pomoc u vezi remencica slobodno mi posalji PP. Mogu ti na mail poslati fotke Maje u punoj ratnoj spremi
I puno