-
Otečeni kanalići - 2,5 g. nakon prestanka!
Jutros sam se probudila s ovećom kvrgom ispod areole, boli na dodir. Ustvari, počelo je jučer kad sam napipala kvrgu(manju) kad sam se tuširala pa sam je probala razbiti (iz bradavice sam uspjela istisnuti prozirnkastu masnu tekućinu i malo bijele tekućine, kao da se mlijeko razdvojilo) i vjerojatno je previše natiskala :/ . Sad je to mjesto crveno, bolno na dodir.
Samo da napomenem da sam prestala s dojenjem prije 2.5 godine.
Kaj da radim? Trenutno imam hladni oblog, ali idem na posao pa ga ne mogu nositi u grudnjaku jer ću biti sva mokra. Zelje nemam, a nisam sigurna bi li pomoglo?
-
Informacije radi - doktorica mi je prepisala antibiotik (kvrga se povećala, nisam bila sigurna je li temperatura, ali kao da je bila, imala sam valunge, ugl. simptomi kao u prethodnog mastitisa kojeg sam dobila oko pol godine nakon prestanka dojenja). U petak mi barem oteklina nije bila crvena i užarena, ali je bila tvrda, veličine jajeta i bolna na dodir pa sam ja pametno pokušala izvući van
i iscijedila sam nešto što je ličilo na gnoj :shock: . Preznojila sam se od muke, MM me već htio voditi u bolnicu da mi to očiste, ali me jeza hvata od priča koje sam pročitala o rezanju dojke i sl. pa nisam odmah pristala. Na kraju sam jučer navečer stavila zelje (crveno, jedino to sam imala - je li crveno isto tako dobro kao bijelo??) i jutros mi se čini kako mi je kvrga malo manja, nabubreni kanalići se točno mogu osjetiti pod prstima :/
Što još mogu napraviti da ne odem pod nož??
-
Ja cu ti samo poslati
i ~~~~~~~~~~~~~ da prodjes bez noza!
-
Nemam pojma što da radiš. Nadam se samo da će dobro završiti.
.
Bez rezanja ofkors.
-
mislim da bi bilo dobro napraviti uzv. i nemoj čekati jer ne čini se da će proći samo od sebe.
-
Dosla sam samo poslati masu vibrica za sto brze i lakse ozdravljenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma