Pokazuje rezultate 1 do 50 od 203

Tema: biowashball

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja imam salveo wash ball i prašak više ne kupujem.......omekšivač dodam zbog mirisa i sredstvo za skidanje fleka po potrebi (čitaj: za dječji veš) kako bi i inače sa običnim deterdžentom.

precizno: plaćena 249,00 kn

Ne mogu reći da nisam bila skeptična prema ovome ali me kolegica koja je kemijski inžinjer i radi kao tehnolog u proizvodnji deterdženata uvjerila da kugla djeluje na istom principu kao i tone reklamiranih deterdženata za koje dajemo silne novce.
    Kad ona može prati svoj veš s tom kuglom, mogu i ja

Sve u svemu ako i zanemarim sve eko prefikse koji stoje uz nju moj novčanik je sretan

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Ari prvotno napisa Vidi poruku
    I ja imam salveo wash ball i prašak više ne kupujem.......omekšivač dodam zbog mirisa i sredstvo za skidanje fleka po potrebi (čitaj: za dječji veš) kako bi i inače sa običnim deterdžentom.

precizno: plaćena 249,00 kn

Ne mogu reći da nisam bila skeptična prema ovome ali me kolegica koja je kemijski inžinjer i radi kao tehnolog u proizvodnji deterdženata uvjerila da kugla djeluje na istom principu kao i tone reklamiranih deterdženata za koje dajemo silne novce.
    Kad ona može prati svoj veš s tom kuglom, mogu i ja

Sve u svemu ako i zanemarim sve eko prefikse koji stoje uz nju moj novčanik je sretan
    SMijem li pitati kako dugo već pereš s ovom kuglom?
    Ja sam je kupila prije nešto više od mjesec dana, i kako sam trenutno u renoviranju kupaonice dala sam je mami da isproba, misleći da ću i njoj kasnije kupiti jednu. No, nakon 5-6 pranja, sad zadnji put joj je tako katastrofično ostavila brdo crnih mrlja na plahti, tako da se pozdravljam sa Salveo washball-om. Jel imao netko slično iskustvo? Jel možda krivo što je ipak stavila malo deterdženta kao što piše za neku drugu "original" bio washball??
    NE znam, bila sam oduševljena, a sada sam razočarana. A jedva sam čekala da moja perilica ne okusi ni kap deterdženta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •